Home Greek News Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ • Του Ιωαν. Κουντούρη

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ • Του Ιωαν. Κουντούρη

by John Kountouris
0 comment 139 views

Δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα στις 8 Ιουλίου του 2015

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ
Του Ιωαν. Κουντούρη (JohnKountouris.com) • Λος Άντζελες

«Βρήκα την απάντηση κι η απάντηση…ΕΊΜΑΙ ΕΓΏ» – Ιωαν. Κουντούρης

Κατά τη γνώμη μου, και σύμφωνα με τις δικές μου πολύχρονες έρευνες, το σύγχρονο έθνος της Ελλάδας περνά στην πραγματικότητα μια συνολική κρίση από την πτώση της χούντας έως σήμερα. Μπορούμε επίσης να πάμε αυτό το θέμα ακόμη μακρύτερα και να μπούμε σε λεπτομέριες όσον αφορά στην κατάρρευση των σχεδίων του κινήματος της Μεγάλης Ιδέας στην Ελλάδα το 1923 καθώς και την πτώση της Ελληνικής Βυζαντινής Αυτοκρατορίας το 1453 από τους Οθωμανούς Τούρκους και…τους Βενετούς.

Nikola-Tesla-Amazing-Predictions-for-the-21st-Century

Ο Αλέξης Γρηγορόπουλους έχει γίνει κάπως ενάς ήρωας για τη συμερινή ελληνική κουλτούρα και με το που προκύψει η ετήσια ανάμνηση του θανάτου του, η Ελληνική νεολαία μπαίνει αμέσως σε μια λειτουργία διαμαρτυρίας αρχίζοντας τις ταραχές όπως έκαμνε το 2008, σαν να τις συνεχίζει απρόσκοπτα από όπου είχει σταματήσει.

Σε γενικές γραμμές, ο θάνατος του νεαρού αγοριού εδημιούργησε επίσης ένα κλίμα μαρτύρων στην Ελλάδα, οι οποίοι, με τον πιο συμβολικό τρόπο, χρησιμοποιούνται συνεχώς από τον ελληνικό λαό, ως ένας τρόπος δια του οποίου για να διαμαρτύρεται για τα πάντα που του κάνουν τόσο καταπιεστικα η Ελληνική Κυβέρνηση, η αστυνομία και τα θεσμικά όργανα, κτλ. Οι Έλληνες του σήμερα βασίζονται σε μεγάλο βαθμό σε αυτούς τους μάρτυρες ως έναν τρόπο με τον οποίον για να ξεθυμαίνουν τις απογοητεύσεις και τα αποθυμένα τους και να κάνουν τη φωνή τους να ακουστεί. Δυστυχώς, το μόνο που αυτά έχουν κάνει είναι να δημιουργούν περισσότερους “μάρτυρες”, “θύματα” και άλλα … προβλήματα για τον ελληνικό λαό ο οποίος, εν αγνοία του, κρατάει τα πραγματικά κλειδιά για την επίλυση όλων των σημερινών δεινών του, που δεν είναι τίποτε εκτός απο τον ίδιο τον εαυτό του! Η ίδια αρχή αυτή ισχύει και για όλους τους λαούς και τα έθνη εκεί έξω που περνάνε τις κρίσεις όλων των ειδών.

Μια απλή μελέτη της Κβαντικής Φυσικής, θα δείξει πώς τα πάντα και όλες oι βιωτικές περιστάσεις μας που αποτελούν τον ιστό του τωρινού Σύμπαντος, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ό, τι προβάλλουμε εκεί έξω εμείς αι γενεαί πάσαι — είτε ατομικά είτε συλλογικά— εις τον Αιθέρα μέσω των σκέψεων, των συναισθημάτων και των δράσεών μας. Αυτό το πεδίο της επιστήμης έχει αρχίσει ολοένα και περισσότερο να αναγνωρισθεί από κορυφαία πανεπιστήμια και επιστήμονες σε όλο τον κόσμο ως το βασικό καθ᾽εαυτό κλειδί για να καταλάβουμε πώς σχετιζόμαστε με τον εαυτό μας, τους άλλους ανθρώπους, τις συνθήκες της καθημερινής ζωής καθώς και τον κόσμο μας γενικότερα. Οι αρχές της επιστήμης αυτής έχουν μια εφαρμογή διάχυτη που διεξάγεται σε όλα τα επίπεδα και τους τομείς της ζωής και, φυσικά, της κοινωνίας σε όλους τους τομείς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

http://300sploggers.blogspot.com/2015/07/blog-post_8.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr