Home Greek News Γυναικὶ δὲ…οὐκ ἐπιτρέπω • του Ιωαν. Κουντούρη

Γυναικὶ δὲ…οὐκ ἐπιτρέπω • του Ιωαν. Κουντούρη

by John Kountouris
0 comment 38 views

«Γυναικὶ δὲ διδάσκειν οὐκ ἐπιτρέπω, οὐδὲ αὐθεντεῖν ἀνδρός, ἀλλ’ εἶναι ἐν ἡσυχίᾳ.», και μέσα αυτά τα συμφραζόμενα, και σύμφωνα και με την πλουσιότητα της Ελληνικής γραμματικής, το «γυναικι» ισχύει για ΚΆΘΕ γυναίκα εκεί έξω και ΌΧΙ μόνο για τις «συζύγους» ή τις…«γυναικούλες», ΔΙΌΤΙ η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ειν’ αυτή στην οποία υποτασσόμεθα ως ΟΡΘΌΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΣΧΈΤΩΣ ΤΟΥ ΤΙ ΚΆΝΟΥΝ ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΈΛΛΗΗΕΣ ΑΠΟΣΤΆΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΊΣΤΕΏΣ ΓΎΡΩ ΜΑΣ!!! Η Νέα Τάξη Πραγμάτων σας έφερε την δήθεν «ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗ» των γυναικών –άλλη παγίδα με την οποία να καταρεύσει περαιτέρω μια Χριστιανική κοινωνία– και ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ σε εκείνους/-ΕΣ εκεί εξώ που νομίζουν ότι «πολεμάνε» την Νέα Τάξη θέλοντας και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.
Όταν έχουμε έναν…ή μάλλον ΜΙΑΝ πρόεδρον της Βουλής η οποία λέει ότι θα δώσει το «δικαίωμα» στους ΜΠΟΎΣΤΗΔΕΣ να παρελάσουν μέσ᾽στην Βουλή καταπατώντας με τις βρωμιές τους εκείνον τον ΙΕΡΌΝ ΤΌΠΟΝ όπου διεξάγεται η δημοκρατία σε νομοθετικό επίπεδο χάριν άπαντος του έθνος, ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ;;;!!!

ΌΠΟΙΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΚΌΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΕΊ ΤΑ ΚΑΛΆ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΆ ΉΘΗ ΚΑΙ ΈΘΙΜΑ….ΑΝΆΘΕΜΑ ΈΣΤΩ!!!…

Η ΖΩΉ ΠΆΝΤΩΣ ΠΆΕΙ…ΈΦΥΓΕ…ΑΛΛΆ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΏΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΆΝ, ΤΟΝ ΕΠΌΜΕΝΟΝ ΓΎΡΟΝ ΕΚΛΟΓΏΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΣΤΙΣ 20 ΣΕΠΤ. ΦΕΤΟΣ, ΘΈΛΟΥΝ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΎΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΑΛΛΑΓΉ ΣΤΟΝ ΤΌΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΣΤΕΊ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΠΟΥ ΨΗΦΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΊΟΥΣ ΑΚΡΙΒΏΣ ΒΆΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΒΟΥΛΉ.
Screen Shot 2015-08-24 at 8.36.25 AMΆρα, εν όψει του γεγονότος ότι οι συμπατικές αρχές αυτές είναι εν ισχύι απο καταβολής του κόσμου, ΠΑΡ῾ ΤΟ ΧΑΜΠΆΡΙ ΒΡΕ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΊΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΈΓΕΙ Η ΊΔΙΑ ΦΎΣΗ ΠΡΟΤΙΜΏΝΤΑΣ ΜΆΛΛΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΛΛΆΣΘΑΙ ΕΙΣ ΤΑ…ΠΑΡΆ ΦΎΣΙΝ…!!!…
Y.Γ. – ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΆΣ ΓΙΑ «ΣΧΊΣΙΜΟ ΜΝΗΜΟΝΊΩΝ» ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΆΣ ΤΗΣ ΕΝ ΛΌΓΩ ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΗΣ ΓΥΝΑΊΚΑΣ ΜΑΡΞΙΣΤΉΤΡΙΑΣ, Η ΟΠΟΊΑ (Υ)ΠΑΝΔΡΕΎΘΗΚΕ ΕΝ ΟΝΌΜΑΤΙ «ΤΗΣ ΑΓΙΆΣ ΤΡΙΆΔΟΣ», ΓΙΑΤΊ ΑΝ ΑΓΑΠΟΎΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ, ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΉΤΑΝ ΣΕ ΕΚΕΊΝΗ ΤΗΝ ΘΈΣΗ, ΑΛΛΆ ΘΑ ΠΡΟΈΤΡΠΕ ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ ΓΥΝΑΊΝΕΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ ΤΟ ΔΡΌΜΟ ΤΗΣ ΣΕΜΝΌΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣΎΝΗΣ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟΓΟΝΊΑΣ, ΚΑΙ ΊΣΩΣ, ΊΣΩΣ ΜΌΝΟ ΤΌΤΕ ΘΑ ΕΠΑΚΟΎΣΕΙ ΤΩΝ ΚΡΑΥΓΏΝ και ΠΡΟΣΕΥΧΏΝ ΗΜΏΝ Ο ΘΕΌΣ, ΒΟΥΛΌΜΕΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΏΣΑΙ ΗΜΆΣ ΕΚ ΠΑΣΏΝ ΤΩΝ ΘΛΊΨΕΏΝ ΗΜΏΝ ΣΑΝ ΈΘΝΟΣ ΕΚΛΕΚΤΌΝ…

Screen Shot 2015-08-24 at 8.38.49 AM

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr