Home Greek News ΠΏΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ. • του Ιωαν. Κουντούρη

ΠΏΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ. • του Ιωαν. Κουντούρη

by John Kountouris
0 comment 142 views

– του Ιων. Κουντούρη απο Λος Άντζελες • JohnKountouris.com

Screen Shot 2015-08-16 at 11.56.26 AM
Το ακόλουθο άρθρο απευθύνεται σε όλους όσοι νομίζουν πώς είναι μόνο η Ευρώπη και η Τροικα που έχουν καταστρέψει την Ελλάδα τα τελευταία έτη. Εδώ παρακάτω θα καταδειχνύω κατηγορηματικώς ότι ΔΕΝ είναι μόνο αυτοί οι «θεσμοί» που έχουν πει στην εκάστοτε ανθελληνική κυβέρνση τι να κάμνει υπο τοιούτο καθεστώς μνημονίων, αλλά παίζει τεράστιο ρόλο εδώ και οι ΗΠΑ.

~

Θα δάνειζες λεφτά σε κάποιον που ξέρεις πολύ καλά ότι ΔΕΝ έχει τη δυνατότητα να σε ξεπληρώσει στο μέλλον; Προφανώς το ΔΝΤ δεν έχει κανένα πρόβλημα εάν αθετήσει τις πληρωμές της στους πιστωτές της η Ουκρανία, γιατί, ούτως ή άλλως, θα συνεχίζει να της δανείζει χρήματα.

Έτσι λειτουργεί το ΔΝΤ: Δανείζει πάρα πολλά λεφτά σε χώρες γνωρίζοντας πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να το ξεπληρώσουν ποτέ. Μιλάμε για τη μεγαλύτερη των αιώνων απάτη των τραπεζιτών των Ρότσιλντ που έχει σχεδιαστεί μόνο και μόνο να προβαίνει σε κατάσχεση των περουσιακών στοιχείων των χωρών στις οποίες δίνει δανεισμό.

Ο μεγαλύτερος μέτοχος του ΔΝΤ με αποκλειστικό δικαίωμα αρνησικυρίας είναι το ίδιο το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. Οι νυν και πρώην επικεφαλής του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών είναι: Jacob Lieu, Λάρι Σάμερς και ο Robert Rubin. Και, «όλως τυχαίως», είναι όλοι και πρώην στελέχη της περιβόητης πανίσχυρης τραπέζης Goldman Sachs —η οποία επι Παπανδρέου και εξής έχει προκαλέσει απίστευτες ζημίες στην Ελληνική οικονομία— και…ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΉΣ. Τυχαία αυτά; Εσείς τι λέτε για αυτό;

Διαβάστε περισσότερο εδώ:

http://300sploggers.blogspot.com/2015/08/blog-post_14.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr