Home Greek News “Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ” ΤΟΥΣ, ΤΟ ΒΛΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ…ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ.

“Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ” ΤΟΥΣ, ΤΟ ΒΛΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ…ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ.

by John Kountouris
0 comment 921 views

“Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ” ΤΟΥΣ, ΤΟ ΒΛΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ…ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ. Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ,ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ) ΟΙ ΙΛΛΟΥΝΙΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ! ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΝΥΝ!” καί ἐβλήθη ό δράκων, ό ὄφις ὀ μέγας ό ἄρχαῖος, ό καλούμενος Διάβολος καί ό Σατανᾶς” (ΑΠΟΚΑΛ. ΙΩΑΝΝ. κεφ. ιβ’ παρ 9)
“καί ὠργίσθη ὀ δράκων ἐπί τῆ γυναικί.” (ΑΠΟΚΑΛ. ΙΩΑΝΝ. κεφ. ιβ’ παρ 17)
“καί ἐκράτησε τόν δράκοντα, τόν ὄφιν τόν άρχαῖον, ὄς έστι Διάβολος καί ὀ Σατανᾶς ὀ πλανῶν τήν οίκουμένην.”(ΑΠΟΚΑΛ. ΙΩΑΝΝ. κεφ. κ’ παρ 2)ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΟΥΑΛΛΙΑΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ. ΤΥΧΑΙΟ;…………. Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΚΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο Ε’ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.
ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟ: Ο Υ Ι Λ Λ Ι Α Μ Ο Ε’ = 70+300+10+30+30+10+1+40 + 70 + 5 = 666.
ΣΤΑ ΔΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ : WILLIAM (WILL I AM) ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΕΙΜΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ, Ο ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ. ΤΥΧΑΙΟ;
ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 21-6-1982, ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΙΝ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ Η 666η ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ (GRAILCODE.NET)
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΟΦΟΡΗΣΕ, Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΝΤΑΙΑΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ “ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ” ΣΤΗ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΗΡΑΓΓΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ (ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ), ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 31ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ) ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΡΑΓΓΑ ΑΠΟ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΓΕΝΝΙΟΤΑΝ ΑΠΟ ΠΟΡΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ (ΚΑΘΩΤΙ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΝΕΜΟΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΚΝΟ ΠΟΡΝΕΙΑΣ (ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΝΤΑΙΑΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΕΞΩΣΥΖΗΓΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ.) ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΑΡΟΤΕΡΟΣ ΜΑΣΣΟΝΟΣ 33ου ΒΑΘΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο 1000ος ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ GARTER, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΝΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ANGLESSEY.
ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΙΣΗΜΟ ΤΟΥ 3ου ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΘΕΙ Η ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΧΟΥΡΒΑ (Hurva).
Ο ΔΕ “ΠΑΤΕΡΑΣ” ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ 75% ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΙΤΗΡΩΝ (ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΠΑΝΩ 200 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΕΠΙΣΙΤΗΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ), ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΩΝ 9… ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ(BLUE BEAM PROJECT) ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΥΧΑΙΑ;

ΑΛΕΥΚΙΜΜΟΣ

…………………………..

2 ΠΕΡΙ ΣΑΥΡΩΝ ΚΑΙ …..ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ¨ΚΑΣΤΑ¨ TOY  ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑΧΤΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΛΛΟΕΙΔΩΝ (ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΓΑΛΛΙΑΣ,ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,ΙΣΠΑΝΙΑΣ  ΚΑΙ ΔΑΝΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ¨ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΕΣ¨ ΠΡΟΣΜΕΙΞΕΙΣ ΕΡΠΕΤΩΝ ΜΕ ΓΟΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΥΒΡΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΓΟΝΙΔΙΑ.
Η ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ¨ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΟΣ¨ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ (ΥΠΟΧΘΟΝΙΕΣ)  ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ( 17ος -19ος αιών) ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ, ΘΕΙΩΝ, ΞΑΔΕΡΦΙΩΝ,ΑΝΙΨΙΩΝ -ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΒΑΘΜΟΥ- ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΝΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΜΟΜΙΞΙΕΣ.
ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ-ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ!!! Ο ΟΡΟΣ ¨ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΣ¨ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝ-ΣΟΦΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΠΡΙΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ ΚΑΙ ΕΡΕΕ ΣΤΙΣ ΒΛΕΒΕΣ ΤΟΥΣ Ο ΚΩΔΙΞ ΙΧΩΡ. ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΟΡΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ.
ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΝΤΑΙΑΝΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ (ΕΛΛΑΝΙΑ) ΓΟΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ  ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝ-ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΝΤΑΙΑΝΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΑΤΗ

( ΕΚΑΤΗ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ Η ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ 33ο ΣΤΥΛΟ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ!!!).ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ. ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2012.
ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ  ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΡΟΤΣΘΙΛ.Η ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΕΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΤΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΑΓΓΛΙΑ) ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ,
ΠΡΩΤΟΝ:  Ο ΑΓΓΛΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ¨ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΠΑΤΡΩΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Ο ΚΑΙΡΟΣ. ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΥΚΝΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ.
ΟΙ  Η.Π.Α. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΜΙΑ ΕΔΡΑ-ΒΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ.
ΟΙ  IOI AIDS KAI EBOLA ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΤΑ ΑΝΤΟΔΟΤΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ¨ ΜΟΝSADO¨  Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΙΜΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ. Η ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΛΙΝΕΚΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΠΟΣΙΜΩΝ ΥΔΑΤΩΝ (ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΩΝ, ΠΟΤΑΜΩΝ, κ.τ.λ) .
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΗΓΜΑ  ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ  ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.  ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΑΓΓΛΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ.

http://eleftheriskepsii.blogspot.de/

3 ΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΥΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ) ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ

Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας είναι η μοναδική που εντάχθηκε στην Λευκή Αδελφότητα, μετά τον πόλεμο της ανεξαρτησίας των σημερινών ΗΠΑ και που βοήθησε τα μέγιστα στο να εγκατασταθεί εκεί, η σημερινή διοίκηση της Νέας Τάξης των πραγμάτων της Λευκής Αδελφότητας.
Η διοίκηση αυτή, επίσημα εγκαταστάθηκε  που αλλού στον Λευκό Οίκο, όπως τον ονόμασαν το 1900 μ.Χ., αφού τότε ξεκίνησε το 100ετές σχέδιο επιβολής της παγκόσμιας κυβέρνησης, που καθυστέρησε δύο φορές, από τους δύο παγκοσμίους πολέμους που προκάλεσε η Γερμανία, τότε τσιράκι της Μαύρης Αδελφότητας, που εννοείται δεν επιθυμούσε την παγκόσμια εξουσία της Λευκής.
Αυτός είναι και ο λόγος της διαρκούς συμμαχίας ΗΠΑ και Αγγλίας.
Σήμερα λοιπόν, με καθυστέρηση μιάς περίπου εβδομάδας εγεννήθη ο “υιός”.
Σήμερα με την πανσέληνο.
prisonplanet

4 Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στο εξοχικό της βασίλισσας Ελισάβετ

Ανθρώπινα υπολείματα εντόπισε τυχαία περαστικός μέσα σε κτήμα στο οποίο παραθερίζει η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση ως δολοφονία

Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στο εξοχικό της βασίλισσας ΕλισάβετΤο μακάβριο εύρημα βρήκε τυχαία μέσα σε δάσος ένας άνδρας την Πρωτοχρονιά, κατά τη διάρκεια βόλτας με το σκύλο του στο έκτασης 80.000 στρεμμάτων Κτήμα του Σάντριγχαμ, όπως αναφέρει στο σχετικό δημοσίευμά του το BBC.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο σύζυγός της πρίγκηπας Φίλιππος και άλλα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας διαμένουν αυτή την περίοδο στο συγκεκριμένο κτήμα, περίπου 200 χλμ. ΒΑ του Λονδίνου.

Η αστυνομία έχει ανοίξει πλέον όλες τις αρχειοθετημένες υποθέσεις που μπορεί να συνδέονται με εξαφάνιση και πιθανότατα φόνο γυναίκας, σε όλη την βρετανική επικράτεια.

Το σημείο στο οποίο εντοπίστηκαν τα οστά, στο Ανμερ, έχει αποκλειστεί προκειμένου να ερευνηθεί εξονυχιστικά από τη Σήμανση, ειδικά το τμήμα των περίπου 2 χλμ. μέχρι την είσοδο του κτήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αρχές δεν έδωσαν στοιχεία ούτε για την ηλικία της γυναίκας με βάση τα οστά της, ούτε καν για το τι ρούχα φορούσε, ή εάν ήταν γυμνή όταν εγκαταλείφθηκε εκεί.

«Βρισκόμαστε στην αρχή της έρευνας και μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα περίπλοκη», τόνισε ο επικεφαλής της έρευνας Τζες Φράι, για να προσθέσει ότι «δεν μπορώ να επιβεβαιώσω εάν ήταν ντυμένη. Επί του παρόντος, μόνο οι άνθρωποί μου, ο άνθρωπος που τη βρήκε και ο δράστης ή οι δράστες ξέρουν την αλήθεια – και θα ήθελα έτσι να παραμείνει».

«Το πτώμα παρέμεινε στο σημείο για αρκετό καιρό, αλλά δεν θα σας πω αν ήταν για εβδομάδες, μήνες ή χρόνια. Τα δεδομένα δείχνουν ότι πρόκειται για υπόθεση δολοφονίας και εξετάζουμε περιπτώσεις γυναικών που εξαφανίστηκαν, τόσο στην περιοχή όσο και σε όλη την χώρα», συνέχισε ο ίδιος.

Οι ειδικοί της Σήμανσης δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το αν ο φόνος έγινε στο συγκεκριμένο σημείο ή εάν το θύμα μεταφέρθηκε εκεί μετά θάνατον. Αυτό είναι πιθανό να προκύψει από τη νεκροψία που θα ακολουθήσει.

Το Μπάκιγχαμ έχει αποφύγει προς το παρόν κάποια αναλυτική ανακοίνωση, πέραν του ότι η υπόθεση «αφορά την αστυνομία του Νόρφολκ».

ethnos.gr

5 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΝΤΑΙΑΝΑΣ..Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΡΠΕΤΑ….

Lady_Diana
Η Κριστίν Φιτζέραλντ, έμπιστη της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ισχυρίζεται ότι η πρώην γυναίκα του Καρόλου της είχε εκμυστηρευθεί ότι ολόκληρη η βασιλική οικογένεια ήταν εξωγήινοι με τη μορφή ερπετών, ενώ μπορούσαν να αλλάζουν μορφή. Ένας πρώην ρεπόρτερ του BBC και γνωστός συνωμοσιολόγος, ο Ντέιβιντ Άικ, υποστηρίζει ότι η ανθρωπότητα ελέγχεται από τους συγκεκριμένους εξωγήινους, οι οποίοι πρέπει να καταναλώνουν ανθρώπινο αίμα προκειμένου να διατηρούν την ανθρώπινη μορφή τους.

«Η Βασίλισσα Μητέρα … τώρα αυτό είναι ένα σοβαρό κομμάτι μαγείας. Η βασιλομήτωρ είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι οι άνθρωποι νομίζουν. Για να είμαι ειλικρινής, η βασιλική οικογένεια δεν έχει πεθάνει εδώ και πολύ καιρό, έχουν μόλις μεταμορφωθεί. Είναι κατά κάποιον τρόπο κλωνοποίηση, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Παίρνουν τα κομμάτια της σάρκας και ανοικοδομούν το σώμα από ένα μικρό κομμάτι.
Επειδή είναι σαύρα, επειδή είναι ψυχρόαιμο, είναι πολύ πιο εύκολο γι” αυτούς να κάνουν «Φρανκενστάιν» από ό,τι είναι για εμάς. Τα διάφορα σώματα είναι απλώς διαφορετικές ηλεκτρικές δονήσεις και κατέχουν αυτό το μυστικό, κατέχουν το μυστικό των μικρο-ρεύματων, είναι τόσο μικρό, τόσο συγκεκριμένο, αυτά τα ραδιοκύματα είναι στην πραγματικότητα που δημιουργούν τα σώματα. Αυτές είναι οι ενέργειες που δουλεύω όταν θεραπεύομαι. Γνωρίζουν τη δόνηση της ζωής και επειδή είναι ψυχρόαιμα, είναι ερπετά, δεν έχουν καμία επιθυμία να κάνουν τη γη την τέλεια αρμονία που θα μπορούσε να είναι, ή να θεραπεύσουν το Γη από την ζημιά που έχει γίνει. Η Γη έχει υποστεί επίθεση για αιώνες από διαφορετικούς εξωγήινους. Ήταν σαν μπάλα ποδοσφαίρου για τόσο πολύ καιρό. Αυτό το μέρος ήταν μια στάση λεωφορείου για πολλούς διαφορετικούς εξωγήινους. Όλοι αυτοί οι εξωγήινοι, που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων και των επιβλαβών αερίων.
Προσγειώνονται όλη την ώρα και ανεβαίνουν από τα έγκατα της Γης. Έμοιαζαν σαν ερπετά στην αυθεντική τους μορφή, αλλά φαίνονται σαν κι εμάς όταν βγαίνουν τώρα από την ηλεκτρική δόνηση, αυτό το κλειδί της ζωής το οποίο ανέφερα. Μπορούν να εμφανιστούν όπώς θέλουν. Όλη η αληθινή γνώση έχει παρθεί, έχει τεμαχιστεί και έχει επανατοποθετηθεί και πάλι πίσω με άλλο τρόπο. Η βασιλομήτωρ είναι «Βάτροχος επικεφαλής» σε αυτό το μέρος της Ευρώπης και έχουν κι άλλους ανθρώπους σαν κι αυτήν σε κάθε ήπειρο. Οι περισσότεροι άνθρωποι, οι ακόλουθοι, δεν ξέρουν, ξέρεις, για τα ερπετά. Είναι ακριβώς στο έλεος αυτών των ανθρώπων, επειδή είναι τόσο ισχυροί.
«Το κάστρο «Μπάλμορ» [Balmore] είναι ένα πολύ, πολύ άσχημο μέρος. Είναι κάπου που θέλουν να σκάψουν υπόγεια. Θα βρουν απολιθώματα ερπετών, που πηγαίνουν τόσο πίσω. Μην νομίζεις πως άνθρωποι, όπως η βασιλομήτωρ και η βασίλισσα Βικτωρία, σαν διαφορετικούς ανθρώπους. Σκέψου τους σαν το ίδιο πρόσωπο που μετά από λίγο υποχρεώθηκε να αντικαταστήσει το κοστούμι, τη στολή του. Όταν η σάρκα πεθαίνει, η ενέργεια, ενώ πεθαίνει, προσκολλάται αμέσως επάνω σε κάποιον άλλο [στο πίσω μέρος]. Είναι πολύ βαμπίρ, χειρότερα από βαμπίρ.
Δεν πρόκειται να έρθουν σε “σένα με κοφτερά δόντια να πιούν το αίμα σου. Ο φόβος είναι η τροφή τους, μπορούν να πάρουν πραγματικά το φόβο και να τον χειριστούν σαν κάτι που μπορούμε να το πιάσουμε. Το κλειδί είναι το παλμικό ρεύμα. Με αυτό το παλμικό ρεύμα, μπορούν να χειριστούν οτιδήποτε με οτιδήποτε. Είναι σαν μια ολογραφική εικόνα. Είμαστε όλοι ορυκτά με δόνηση νερού. Αυτό που ζούμε είναι όλο μια ψευδαίσθηση. Αυτό είναι το μυστικό. Ξέρεις, όταν η μοναρχία πέσει, δεν θα είναι το τέλος της. Θα την εκδηλώσουν με μια άλλη μορφή. Τα ερπετά δεν έχουν ηττηθεί ποτέ και αυτό είναι το πιο κοντινό που έχουν ποτέ πλησιάσει.
Ο λόγος που απειλούνται τόσο σήμερα είναι επειδή η Γη είναι σε τέτοια προβλήματα που η ψυχική δύναμη των ανθρώπων επιστρέφει. Αυτή είναι η πιο τρομακτική στιγμή γι” αυτούς, αλλά δεν πρόκειται να τους σκοτώσει. Υπάρχουν πολύ αιώνες πριν έρθει το τέλος τους. Η διαφορά αυτή τη φορά είναι ότι θα είναι πιο δύσκολο γι” αυτούς και θα πρέπει να παραμείνουν για λιγότερο κι έτσι οι άνθρωποι της Γης πρόκειται να ενδυναμωθούν.
Παρ” όλα αυτά αυτοί οι ερπετοειδής είναι γαμημ…, είναι θλιβεροί, αξιολύπητα πραγματικά θηρία, ενώ η ανθρωπότητα καλπάζει προς το φως. Είναι αξιολύπητα εξογκώματα αγριότητας που δεν πρόκειται να κερδίσουν. Δεν μπορώ να μιλήσω γι αυτό παντού, επειδή θα έλεγαν «Κριστίν, πάρε ένα λευκό παλτό, βάλ” το πίσω και βγες». Αλλά θέλω ένα τέλος για τους μπάσταρ…. «

    Οφεις, γεννήματα εχιδνών! Πως φύγετε από της κρίσεως της γέεννης*;
Κατά Ματθαίων Ευαγγέλιο 12:33

*Η Γέεννα είναι Βιβλική περιοχή που αναφέρεται στη Παλαιά Διαθήκη. Πρόκειται για τη «κόλαση» όπου θα τιμωρηθούν, μετά θάνατο, οι αμαρτωλοί.
Να θυμόσαστε πως ό,τι για εσάς είναι συνομωσία ή συνωμοσιολογία για τους ισχυρούς είναι απλά τα σχέδιά τους για τη διαφύλαξη των συμφερόντων τους!
«Ζωή δεν είναι να ξυπνάς,
να τρως να θέτεις* πάλι
ζωή “ναι να “σαι ξυπνητός
όντε* κοιμούνται οι άλλοι»
*θέτω: ξαπλώνω, κοιμάμαι *όντε: όταν
-Στρατής [εκ Κατερίνας ορμώμενος]

http://wwwaporrito.blogspot.de/

6 Οι εξωγήινοι Ερπετοειδείς Και Το Συμβούλιο Των 13 Βασιλικών Οικογενειών

Ο ηγέτης των Illuminati της Γης ονομάζεται “Πίνδαρος”. Ο Πίνδαρος είναι μέλος μίας από τις 13 Illuminati οικογένειες που κυβερνούν, και είναι πάντα αρσενικός. Ο τίτλος, Πίνδαρος, είναι μια συντομογραφία του όρου “Κορυφή του Δράκοντα», επίσης γνωστού και ως το «πέος του Δράκου”. Συμβολικά, αυτό αντιπροσωπεύει την κορυφή της εξουσίας, τον έλεγχο, τη δημιουργία, τη διείσδυση, την επέκταση, την εισβολή και το φόβο. Ο κάτοχος αυτού του τίτλου μεταφέρει τις πληροφορίες στον καθαρόαιμο ερπετοειδή ηγέτη στο εσωτερικό της Γης.

Πρόσφατα, υπήρξαν αναφορές ότι ο Μαρκήσιος de Libeaux είναι ο Πίνδαρος, αλλά αυτό είναι παραπληροφόρηση. Ο πραγματικός Πίνδαρος είναι η κεφαλή της οικογένειας Rothschild, όπως υπήρξε για αρκετές εκατοντάδες χρόνια.
Έχει την έδρα του στη Γερμανία, κοντά στην Φρανκφούρτη. Στα τέλη της δεκαετίας του 1970, είχε την επίβλεψη ενός παρόμοιου πρότζεκτ με το Montauk, με την επωνυμία Malda που είναι αναγραμματισμός των Montauk-Alsace-Lorraine Dimensional Activation (Ενεργοποίηση Διαστάσεων) . Το πρότζεκτ αυτό βρίσκεται κοντά στην πόλη του Στρασβούργου, στη Γαλλία, ιστορικά κάποτε μέρος της Γερμανίας.
Είναι ενδιαφέρον, ότι υπάρχει ένα οινοποιείο στο ανατολικό άκρο του Long Island, που δεν απέχει πολύ από το Montauk Point, που ονομάζεται ”Αμπελώνες Πίνδαρος”. Αυτό το κρασί έχει αυξημένη δημοτικότητα και έχει κερδίσει διεθνή βραβεία.

Αυτό ταιριάζει, όπως πρέπει, στο σχέδιο, καθώς αυτή η περιοχή θα είναι ένα μέρος της πρωτεύουσας της Γης / των Ηνωμένων Εθνών στην αυτοκρατορία! Το κόκκινο κρασί είναι συμβολικό του αίματος που καταναλώνεται από τα Ερπετοειδή.

Το κρασί μπορεί να καθαγιασθεί, όπως έγινε και στη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία. Στην Καθολική Εκκλησία, το κρασί αντικατέστησε το αίμα στην τελετή.

Οι Illuminati εδώ στη Γη έχουν δημιουργήσει μια δομή πυραμίδας ελέγχου πανομοιότυπη με το σύστημα που υπάρχει στην Αυτοκρατορία Draco. Η πυραμίδα με το μάτι του ερπετού, που βρίσκεται στο αμερικανικό χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου, είναι συμβολικό αυτής της δομής ελέγχου.

Το μάτι είναι το σκέπασμα της πυραμίδας, εξηγώντας έτσι γιατί η αρχική επιφάνεια της Μεγάλης Πυραμίδας στην Αίγυπτο καλύφθηκε με ατόφιο χρυσάφι.

Ο Πίνδαρος συμβολίζεται με το χρυσό κάλυμμα της πυραμίδας.

Το επόμενο επίπεδο, ή “μάτι”, στην πυραμίδα συμβολίζει τις 13 βασιλικές οικογένειες.

Αυτές είναι οι εξής:

Rothschild (Bauer or Bower) – Pindar
Bruce
Cavendish (Kennedy)
De Medici
Hanover
Hapsburg
Krupp
Plantagenet
Rockefeller
Romanov
Sinclair (St. Clair)
Warburg (del Banco)
Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)

Σε κάθε μία από τις 13 κυρίαρχες οικογένειες έχει δωθεί μια περιοχή της γης ή / και μια συγκεκριμένη λειτουργία να εκπληρώσει στη Γη. Αυτές οι συγκεκριμένες λειτουργίες περιλαμβάνουν την παγκόσμια οικονομία, την στρατιωτική τεχνολογία / ανάπτυξη, τον έλεγχο του νου, τη θρησκεία, και τα μέσα ενημέρωσης.

Κάθε μία από τις 13 βασιλικές οικογένειες έχει επίσης ένα Συμβούλιο των 13. Ο αριθμός, 13, έχει μεγάλη σημασία για αυτούς. Ξέρουν ότι υπάρχουν 12 είδη ενεργειών που περνούν μέσα από τις 10 πλευρές του Θεού-Νου. Το σύνολο των 12 ενεργειών ισούται με μία 13η ενέργεια. Αυτή θεωρείται η πιο ισχυρή γνώση.

Γνωρίζουν επίσης ότι υπάρχουν πραγματικά 13 ζώδια και όχι τα παραδεκτά 12. Έχουν διατηρήσει το 13ο κρυμμένο για αιώνες, επειδή είναι το σημάδι του Δράκου. Κρατούν τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου μυστικά για να αποφύγουν να δώσουν ενδείξεις για το πρότυπο του ερπετοειδούς νου.

Το επόμενο κατώτερο επίπεδο είναι οι δεύτερες στην ιεραρχία οικογένειες που στηρίζουν το έργο του Πινδάρου και των 13 βασιλικών οικογενειών. Ενώ όλα τα μέλη των 13 κυρίαρχων οικογενειών είναι πολυμορφικά, όλα τα μέλη των 300 υποστηρικτικών οικογενειών δεν είναι. Έχουν όλα, όμως, ένα υψηλό ποσοστό ερπετικού DNA.

[Alexander: Κατά τη γνώμη μου, αν υπάρχει ο λεγόμενος πολυμορφισμός στην πραγματικότητα, τότε δεν είναι τίποτα περισσότερο από προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται, και δεν μπορούμε ακόμα να την καταλάβουμε. Εναλλακτικά, μπορεί να είναι ένα παρεξηγημένο είδος ”κατοχής” – μπορείτε να φανταστείτε τους ερπετοειδείς εξωγήινους να χρησιμοποιούν το ανθρώπινο σώμα, σαν όχημα, παρόμοιο με τον τρόπο που οι άνθρωποι χρησιμοποίησαν το Na’vi στην ταινία Avatar].

Είναι γνωστοί ως η “επιτροπή των 300”.

Αυτές οι οικογένειες περιλαμβάνουν αξιόλογα ονόματα όπως Agnelli, Balliol, Beale, Bell, Bouvier, Bush, Cameron, Campbell, Carnegie, Carrington, Coolidge, Delano, Douglas, Ford, Gardner, Graham, Χάμιλτον, Harriman, Heinz, Kuhn, Lindsay, Loeb, Mellon, Montgomery, Morgan, Norman, Oppenheimer, Rhodes, Roosevelt, Russell, Savoy, Schiff, Seton, Spencer, Stewart / Stuart, Taft, και Wilson. Υπάρχουν πολλοί άλλοι.

Η Επιτροπή των 300 χρησιμοποιεί πολλά γνωστά ιδρύματα για να επιτύχει τους στόχους της, συμπεριλαμβανομένων του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (Council on Foreign Relations), της Bilderburgers, της Τριμερής Επιτροπής (, Trilateral Commission), της Λέσχης της Ρώμης (Club of Rome), του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων (Royal Institute for International Affairs), της Μαφίας, της CIA, της NSA, της Μοσάντ, της Μυστικής Υπηρεσίας (SS) , του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Federal Reserve, της υπηρεσίας εσωτερικού εισοδήματος (Internal Revenue Service), και της Interpol, για να αναφέρουμε μερικές. Όλοι αυτοί είναι ιδιωτικοί οργανισμοί ή επιχειρήσεις που έχουν συσταθεί ως μηχανισμοί δημόσιων υπηρεσιών, αλλά αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια.

Η δομή των Illuminati δημιουργεί επίσης τεχνητές χώρες για να προωθήσουν τους στόχους τους. Παραδείγματα αυτών είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ελβετία, το Κουβέιτ, η Σοβιετική Ένωση, ο Παναμάς, το Ισραήλ, η Ιταλία, η Γιουγκοσλαβία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το μεγαλύτερο μέρος της Μαύρης Αφρικής, όλες οι αραβικές χώρες, και ολόκληρη η Κεντρική και Νότια Αμερική.

Αυτά τα έθνη δημιουργήθηκαν για να συσσωρεύουν πλούτο για τις κυβερνώσες οικογένειες και τους υποστηρικτές τους, για να κρύψουν ή να διατηρήσουν τον πλούτο τους, και να δημιουργήσουν ασταθείς συνθήκες που απαιτούνται για να ξεκινήσουν πολέμους ή αύξηση των στρατιωτικών προϋπολογισμών.

Η Ελβετία δημιουργήθηκε ως ένα ουδέτερο τραπεζικό κέντρο έτσι ώστε οι οικογένειες των Illuminati να έχουν ένα ασφαλές μέρος για να φυλάξουν τα κεφάλαιά τους, χωρίς το φόβο της καταστροφής από πολέμους και αδιάκριτων βλεμμάτων.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ιδρύθηκαν με 13 αποικίες, μία για κάθε μία από τις οικογένειες των Illuminati. Η αρχική σημαία είχε 13 αστέρια, και εξακολουθεί να έχει 13 λωρίδες. Ο αετός, το σύμβολο των Ηνωμένων Πολιτειών, κρατάει 13 βέλη στα νύχια του.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι στην πραγματικότητα ένα εταιρικό περιουσιακό στοιχείο της Εταιρείας Βιρτζίνια (Virginia Company) που ιδρύθηκε το 1604 στην Αγγλία με την άμεση συμμετοχή των Ρότσιλντ. Τα οικονομικά των Ρότσιλντ ήταν απαραίτητα για να χρηματοδοτήσουν την έρευνα και την εκμετάλλευση της βορειοαμερικανικής ηπείρου.

Τα περιουσιακά στοιχεία της Εταιρείας Βιρτζίνια, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, ανήκουν στην Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία μέσω του Βατικανού. Αυτό συνέβη το 1213 όταν ο βασιλιάς James έδωσε όλα τα αγγλικά περιουσιακά στοιχεία στον ερπετοειδή Πάπα. Ο διαχειριστής της περιουσίας παραμένει η βρετανική βασιλική οικογένεια, αλλά η πραγματική κυριότητα ανήκει στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν πήραν το όνομά τους από τον Amerigo Vespucci, όπως μάθατε στο σχολείο. Οι Illuminati δεν θα ονομάτιζαν μια ήπειρο, στην πραγματικότητα δύο ηπείρους, με το όνομα ενός Ιταλού χαρτογράφου. Το όνομα είναι στην πραγματικότητα ένας συνδυασμός λέξεων.

“Am” είναι η εβραϊκή λέξη για το “λαό”
“Ame” είναι επίσης η προστακτική του ισπανικού / λατινικού ρήματος “to love” – να αγαπάς
“Eri” ή “ari” είναι μία εβραϊκή έκφραση για το “λιοντάρι”
“Ρίκα” είναι η θηλυκή μορφή της ισπανικής λέξης για τον “rich” – πλούσιο
“Ka” είναι η αρχαία αιγυπτιακή λέξη για την ψυχή, ή δύναμη του πνεύματος μέσα σε ένα σώμα

Υπάρχουν δύο σημασίες:

Η Αρχαία Εβραϊκή / αιγυπτιακή μεταφράζεται ως,
“οι άνθρωποι του λιονταριού με τη δύναμη του πνεύματος.”

[Alexander: Προσωπικά, πιστεύω ότι το όνομά της Αμερικής προέρχεται από το Περουβιανό »AMARUCA», που σημαίνει «Η γη των ιπτάμενων φιδιών» (δηλαδή ερπετοειδών)]

Ως εκ τούτου, η πυραμίδα και ο πανόπτης οφθαλμός στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου.

Η λατινική εκδοχή μεταφράζεται ως, ” αγάπα τα πλούτη», σε μία θηλυκή / φυσική πραγματικότητα. Αυτό δίνει μια ιδέα για το τι είχαν στο μυαλό τους.

Για να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα, βλέπουμε τη μίξη της Λατινικής θηλυκής σκέψης / αετός με την αρσενική Εβραϊκή σκέψη / λιοντάρι. Η συμβολική δήλωση της Αμερικής είναι ότι είναι ένας συνδυασμός της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας… ένα μίγμα του ανθρώπου / Lyrae με το ερπετό / Draco. Ίσως ο αναγραμματισμός LSD , ένας Illuminati δημιούργησε το ναρκωτικό, έχει ένα κρυμμένο νόημα: Lyrae-Sirius-Draco!

Ο συνδυασμός αυτών των τριών πολιτισμών θα παράγει την πιο ισχυρή τεχνολογικά αυτοκρατορία που γνώρισε ο πλανήτης ποτέ!

Το 1776, η δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών ως ανεξάρτητο έθνος συνέπεσε με την δημόσια διακήρυξη της ύπαρξης της επίσημης οργάνωσης Illuminati από το μέλος της Adam Weishaupt, στη Βαυαρία. Δημοσίως, ο κ Weishaupt εμφανίστηκε αποφασισμένος να δημιουργήσει μια οργάνωση που θα αποτελείται από την ευρωπαϊκή ελίτ και η οποία θα ανυψώσει την ανθρωπότητα.

Φυσικά, αυτό ήταν μέρος μιας παγκόσμιας τελετής των Illuminati . Η δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών και η παγκόσμια τελετή των Illuminati . Η δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών και της οργάνωσης των Illuminati ήταν τεχνητό ξεκίνημα για δημόσια κατανάλωση.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν ο μηχανισμός που χρησιμοποιήθηκε για να κάνει αποδεκτούς τους Illuminati στο κοινό. Τρέχοντα μέλη των Illuminati πιστεύουν ότι ο Adam Weishaupt ήταν ένας σωσίας του George Washington, και είναι πραγματικά η εικόνα του Weishaupts που εμφανίζεται στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου.

http://wwwaporrito.blogspot.de/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr