“Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ” ΤΟΥΣ, ΤΟ ΒΛΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ…ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ.

“Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ” ΤΟΥΣ, ΤΟ ΒΛΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ…ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ. Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ,ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ) ΟΙ ΙΛΛΟΥΝΙΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ! ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΝΥΝ!” καί ἐβλήθη ό δράκων, ό ὄφις ὀ μέγας ό ἄρχαῖος, ό καλούμενος Διάβολος καί ό Σατανᾶς” (ΑΠΟΚΑΛ. ΙΩΑΝΝ. κεφ. ιβ’ παρ 9)
“καί ὠργίσθη ὀ δράκων ἐπί τῆ γυναικί.” (ΑΠΟΚΑΛ. ΙΩΑΝΝ. κεφ. ιβ’ παρ 17)
“καί ἐκράτησε τόν δράκοντα, τόν ὄφιν τόν άρχαῖον, ὄς έστι Διάβολος καί ὀ Σατανᾶς ὀ πλανῶν τήν οίκουμένην.”(ΑΠΟΚΑΛ. ΙΩΑΝΝ. κεφ. κ’ παρ 2)ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΟΥΑΛΛΙΑΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ. ΤΥΧΑΙΟ;…………. Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΚΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο Ε’ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.
ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟ: Ο Υ Ι Λ Λ Ι Α Μ Ο Ε’ = 70+300+10+30+30+10+1+40 + 70 + 5 = 666.
ΣΤΑ ΔΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ : WILLIAM (WILL I AM) ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΕΙΜΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ, Ο ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ. ΤΥΧΑΙΟ;
ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 21-6-1982, ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΙΝ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ Η 666η ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ (GRAILCODE.NET)
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΟΦΟΡΗΣΕ, Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΝΤΑΙΑΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ “ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ” ΣΤΗ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΗΡΑΓΓΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ (ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ), ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 31ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ) ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΡΑΓΓΑ ΑΠΟ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΓΕΝΝΙΟΤΑΝ ΑΠΟ ΠΟΡΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ (ΚΑΘΩΤΙ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΝΕΜΟΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΚΝΟ ΠΟΡΝΕΙΑΣ (ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΝΤΑΙΑΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΕΞΩΣΥΖΗΓΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ.) ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΑΡΟΤΕΡΟΣ ΜΑΣΣΟΝΟΣ 33ου ΒΑΘΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο 1000ος ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ GARTER, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΝΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ANGLESSEY.
ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΙΣΗΜΟ ΤΟΥ 3ου ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΘΕΙ Η ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΧΟΥΡΒΑ (Hurva).
Ο ΔΕ “ΠΑΤΕΡΑΣ” ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ 75% ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΙΤΗΡΩΝ (ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΠΑΝΩ 200 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΕΠΙΣΙΤΗΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ), ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΩΝ 9… ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ(BLUE BEAM PROJECT) ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΥΧΑΙΑ;

ΑΛΕΥΚΙΜΜΟΣ

…………………………..

2 ΠΕΡΙ ΣΑΥΡΩΝ ΚΑΙ …..ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ¨ΚΑΣΤΑ¨ TOY  ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑΧΤΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΛΛΟΕΙΔΩΝ (ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΓΑΛΛΙΑΣ,ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,ΙΣΠΑΝΙΑΣ  ΚΑΙ ΔΑΝΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ¨ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΕΣ¨ ΠΡΟΣΜΕΙΞΕΙΣ ΕΡΠΕΤΩΝ ΜΕ ΓΟΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΥΒΡΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΓΟΝΙΔΙΑ.
Η ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ¨ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΟΣ¨ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ (ΥΠΟΧΘΟΝΙΕΣ)  ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ( 17ος -19ος αιών) ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ, ΘΕΙΩΝ, ΞΑΔΕΡΦΙΩΝ,ΑΝΙΨΙΩΝ -ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΒΑΘΜΟΥ- ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΝΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΜΟΜΙΞΙΕΣ.
ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ-ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ!!! Ο ΟΡΟΣ ¨ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΣ¨ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝ-ΣΟΦΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΠΡΙΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ ΚΑΙ ΕΡΕΕ ΣΤΙΣ ΒΛΕΒΕΣ ΤΟΥΣ Ο ΚΩΔΙΞ ΙΧΩΡ. ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΟΡΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ.
ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΝΤΑΙΑΝΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ (ΕΛΛΑΝΙΑ) ΓΟΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ  ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝ-ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΝΤΑΙΑΝΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΑΤΗ

( ΕΚΑΤΗ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ Η ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ 33ο ΣΤΥΛΟ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ!!!).ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ. ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2012.
ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ  ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΡΟΤΣΘΙΛ.Η ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΕΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΤΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΑΓΓΛΙΑ) ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ,
ΠΡΩΤΟΝ:  Ο ΑΓΓΛΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ¨ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΠΑΤΡΩΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Ο ΚΑΙΡΟΣ. ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΥΚΝΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ.
ΟΙ  Η.Π.Α. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΜΙΑ ΕΔΡΑ-ΒΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ.
ΟΙ  IOI AIDS KAI EBOLA ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΤΑ ΑΝΤΟΔΟΤΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ¨ ΜΟΝSADO¨  Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΙΜΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ. Η ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΛΙΝΕΚΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΠΟΣΙΜΩΝ ΥΔΑΤΩΝ (ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΩΝ, ΠΟΤΑΜΩΝ, κ.τ.λ) .
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΗΓΜΑ  ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ  ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.  ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΑΓΓΛΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ.

http://eleftheriskepsii.blogspot.de/

3 ΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΥΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ) ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ

Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας είναι η μοναδική που εντάχθηκε στην Λευκή Αδελφότητα, μετά τον πόλεμο της ανεξαρτησίας των σημερινών ΗΠΑ και που βοήθησε τα μέγιστα στο να εγκατασταθεί εκεί, η σημερινή διοίκηση της Νέας Τάξης των πραγμάτων της Λευκής Αδελφότητας.
Η διοίκηση αυτή, επίσημα εγκαταστάθηκε  που αλλού στον Λευκό Οίκο, όπως τον ονόμασαν το 1900 μ.Χ., αφού τότε ξεκίνησε το 100ετές σχέδιο επιβολής της παγκόσμιας κυβέρνησης, που καθυστέρησε δύο φορές, από τους δύο παγκοσμίους πολέμους που προκάλεσε η Γερμανία, τότε τσιράκι της Μαύρης Αδελφότητας, που εννοείται δεν επιθυμούσε την παγκόσμια εξουσία της Λευκής.
Αυτός είναι και ο λόγος της διαρκούς συμμαχίας ΗΠΑ και Αγγλίας.
Σήμερα λοιπόν, με καθυστέρηση μιάς περίπου εβδομάδας εγεννήθη ο “υιός”.
Σήμερα με την πανσέληνο.
prisonplanet

4 Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στο εξοχικό της βασίλισσας Ελισάβετ

Ανθρώπινα υπολείματα εντόπισε τυχαία περαστικός μέσα σε κτήμα στο οποίο παραθερίζει η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση ως δολοφονία

Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στο εξοχικό της βασίλισσας ΕλισάβετΤο μακάβριο εύρημα βρήκε τυχαία μέσα σε δάσος ένας άνδρας την Πρωτοχρονιά, κατά τη διάρκεια βόλτας με το σκύλο του στο έκτασης 80.000 στρεμμάτων Κτήμα του Σάντριγχαμ, όπως αναφέρει στο σχετικό δημοσίευμά του το BBC.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο σύζυγός της πρίγκηπας Φίλιππος και άλλα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας διαμένουν αυτή την περίοδο στο συγκεκριμένο κτήμα, περίπου 200 χλμ. ΒΑ του Λονδίνου.

Η αστυνομία έχει ανοίξει πλέον όλες τις αρχειοθετημένες υποθέσεις που μπορεί να συνδέονται με εξαφάνιση και πιθανότατα φόνο γυναίκας, σε όλη την βρετανική επικράτεια.

Το σημείο στο οποίο εντοπίστηκαν τα οστά, στο Ανμερ, έχει αποκλειστεί προκειμένου να ερευνηθεί εξονυχιστικά από τη Σήμανση, ειδικά το τμήμα των περίπου 2 χλμ. μέχρι την είσοδο του κτήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αρχές δεν έδωσαν στοιχεία ούτε για την ηλικία της γυναίκας με βάση τα οστά της, ούτε καν για το τι ρούχα φορούσε, ή εάν ήταν γυμνή όταν εγκαταλείφθηκε εκεί.

«Βρισκόμαστε στην αρχή της έρευνας και μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα περίπλοκη», τόνισε ο επικεφαλής της έρευνας Τζες Φράι, για να προσθέσει ότι «δεν μπορώ να επιβεβαιώσω εάν ήταν ντυμένη. Επί του παρόντος, μόνο οι άνθρωποί μου, ο άνθρωπος που τη βρήκε και ο δράστης ή οι δράστες ξέρουν την αλήθεια – και θα ήθελα έτσι να παραμείνει».

«Το πτώμα παρέμεινε στο σημείο για αρκετό καιρό, αλλά δεν θα σας πω αν ήταν για εβδομάδες, μήνες ή χρόνια. Τα δεδομένα δείχνουν ότι πρόκειται για υπόθεση δολοφονίας και εξετάζουμε περιπτώσεις γυναικών που εξαφανίστηκαν, τόσο στην περιοχή όσο και σε όλη την χώρα», συνέχισε ο ίδιος.

Οι ειδικοί της Σήμανσης δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το αν ο φόνος έγινε στο συγκεκριμένο σημείο ή εάν το θύμα μεταφέρθηκε εκεί μετά θάνατον. Αυτό είναι πιθανό να προκύψει από τη νεκροψία που θα ακολουθήσει.

Το Μπάκιγχαμ έχει αποφύγει προς το παρόν κάποια αναλυτική ανακοίνωση, πέραν του ότι η υπόθεση «αφορά την αστυνομία του Νόρφολκ».

ethnos.gr

5 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΝΤΑΙΑΝΑΣ..Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΡΠΕΤΑ….

Lady_Diana
Η Κριστίν Φιτζέραλντ, έμπιστη της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ισχυρίζεται ότι η πρώην γυναίκα του Καρόλου της είχε εκμυστηρευθεί ότι ολόκληρη η βασιλική οικογένεια ήταν εξωγήινοι με τη μορφή ερπετών, ενώ μπορούσαν να αλλάζουν μορφή. Ένας πρώην ρεπόρτερ του BBC και γνωστός συνωμοσιολόγος, ο Ντέιβιντ Άικ, υποστηρίζει ότι η ανθρωπότητα ελέγχεται από τους συγκεκριμένους εξωγήινους, οι οποίοι πρέπει να καταναλώνουν ανθρώπινο αίμα προκειμένου να διατηρούν την ανθρώπινη μορφή τους.

«Η Βασίλισσα Μητέρα … τώρα αυτό είναι ένα σοβαρό κομμάτι μαγείας. Η βασιλομήτωρ είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι οι άνθρωποι νομίζουν. Για να είμαι ειλικρινής, η βασιλική οικογένεια δεν έχει πεθάνει εδώ και πολύ καιρό, έχουν μόλις μεταμορφωθεί. Είναι κατά κάποιον τρόπο κλωνοποίηση, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Παίρνουν τα κομμάτια της σάρκας και ανοικοδομούν το σώμα από ένα μικρό κομμάτι.
Επειδή είναι σαύρα, επειδή είναι ψυχρόαιμο, είναι πολύ πιο εύκολο γι” αυτούς να κάνουν «Φρανκενστάιν» από ό,τι είναι για εμάς. Τα διάφορα σώματα είναι απλώς διαφορετικές ηλεκτρικές δονήσεις και κατέχουν αυτό το μυστικό, κατέχουν το μυστικό των μικρο-ρεύματων, είναι τόσο μικρό, τόσο συγκεκριμένο, αυτά τα ραδιοκύματα είναι στην πραγματικότητα που δημιουργούν τα σώματα. Αυτές είναι οι ενέργειες που δουλεύω όταν θεραπεύομαι. Γνωρίζουν τη δόνηση της ζωής και επειδή είναι ψυχρόαιμα, είναι ερπετά, δεν έχουν καμία επιθυμία να κάνουν τη γη την τέλεια αρμονία που θα μπορούσε να είναι, ή να θεραπεύσουν το Γη από την ζημιά που έχει γίνει. Η Γη έχει υποστεί επίθεση για αιώνες από διαφορετικούς εξωγήινους. Ήταν σαν μπάλα ποδοσφαίρου για τόσο πολύ καιρό. Αυτό το μέρος ήταν μια στάση λεωφορείου για πολλούς διαφορετικούς εξωγήινους. Όλοι αυτοί οι εξωγήινοι, που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων και των επιβλαβών αερίων.
Προσγειώνονται όλη την ώρα και ανεβαίνουν από τα έγκατα της Γης. Έμοιαζαν σαν ερπετά στην αυθεντική τους μορφή, αλλά φαίνονται σαν κι εμάς όταν βγαίνουν τώρα από την ηλεκτρική δόνηση, αυτό το κλειδί της ζωής το οποίο ανέφερα. Μπορούν να εμφανιστούν όπώς θέλουν. Όλη η αληθινή γνώση έχει παρθεί, έχει τεμαχιστεί και έχει επανατοποθετηθεί και πάλι πίσω με άλλο τρόπο. Η βασιλομήτωρ είναι «Βάτροχος επικεφαλής» σε αυτό το μέρος της Ευρώπης και έχουν κι άλλους ανθρώπους σαν κι αυτήν σε κάθε ήπειρο. Οι περισσότεροι άνθρωποι, οι ακόλουθοι, δεν ξέρουν, ξέρεις, για τα ερπετά. Είναι ακριβώς στο έλεος αυτών των ανθρώπων, επειδή είναι τόσο ισχυροί.
«Το κάστρο «Μπάλμορ» [Balmore] είναι ένα πολύ, πολύ άσχημο μέρος. Είναι κάπου που θέλουν να σκάψουν υπόγεια. Θα βρουν απολιθώματα ερπετών, που πηγαίνουν τόσο πίσω. Μην νομίζεις πως άνθρωποι, όπως η βασιλομήτωρ και η βασίλισσα Βικτωρία, σαν διαφορετικούς ανθρώπους. Σκέψου τους σαν το ίδιο πρόσωπο που μετά από λίγο υποχρεώθηκε να αντικαταστήσει το κοστούμι, τη στολή του. Όταν η σάρκα πεθαίνει, η ενέργεια, ενώ πεθαίνει, προσκολλάται αμέσως επάνω σε κάποιον άλλο [στο πίσω μέρος]. Είναι πολύ βαμπίρ, χειρότερα από βαμπίρ.
Δεν πρόκειται να έρθουν σε “σένα με κοφτερά δόντια να πιούν το αίμα σου. Ο φόβος είναι η τροφή τους, μπορούν να πάρουν πραγματικά το φόβο και να τον χειριστούν σαν κάτι που μπορούμε να το πιάσουμε. Το κλειδί είναι το παλμικό ρεύμα. Με αυτό το παλμικό ρεύμα, μπορούν να χειριστούν οτιδήποτε με οτιδήποτε. Είναι σαν μια ολογραφική εικόνα. Είμαστε όλοι ορυκτά με δόνηση νερού. Αυτό που ζούμε είναι όλο μια ψευδαίσθηση. Αυτό είναι το μυστικό. Ξέρεις, όταν η μοναρχία πέσει, δεν θα είναι το τέλος της. Θα την εκδηλώσουν με μια άλλη μορφή. Τα ερπετά δεν έχουν ηττηθεί ποτέ και αυτό είναι το πιο κοντινό που έχουν ποτέ πλησιάσει.
Ο λόγος που απειλούνται τόσο σήμερα είναι επειδή η Γη είναι σε τέτοια προβλήματα που η ψυχική δύναμη των ανθρώπων επιστρέφει. Αυτή είναι η πιο τρομακτική στιγμή γι” αυτούς, αλλά δεν πρόκειται να τους σκοτώσει. Υπάρχουν πολύ αιώνες πριν έρθει το τέλος τους. Η διαφορά αυτή τη φορά είναι ότι θα είναι πιο δύσκολο γι” αυτούς και θα πρέπει να παραμείνουν για λιγότερο κι έτσι οι άνθρωποι της Γης πρόκειται να ενδυναμωθούν.
Παρ” όλα αυτά αυτοί οι ερπετοειδής είναι γαμημ…, είναι θλιβεροί, αξιολύπητα πραγματικά θηρία, ενώ η ανθρωπότητα καλπάζει προς το φως. Είναι αξιολύπητα εξογκώματα αγριότητας που δεν πρόκειται να κερδίσουν. Δεν μπορώ να μιλήσω γι αυτό παντού, επειδή θα έλεγαν «Κριστίν, πάρε ένα λευκό παλτό, βάλ” το πίσω και βγες». Αλλά θέλω ένα τέλος για τους μπάσταρ…. «

    Οφεις, γεννήματα εχιδνών! Πως φύγετε από της κρίσεως της γέεννης*;
Κατά Ματθαίων Ευαγγέλιο 12:33

*Η Γέεννα είναι Βιβλική περιοχή που αναφέρεται στη Παλαιά Διαθήκη. Πρόκειται για τη «κόλαση» όπου θα τιμωρηθούν, μετά θάνατο, οι αμαρτωλοί.
Να θυμόσαστε πως ό,τι για εσάς είναι συνομωσία ή συνωμοσιολογία για τους ισχυρούς είναι απλά τα σχέδιά τους για τη διαφύλαξη των συμφερόντων τους!
«Ζωή δεν είναι να ξυπνάς,
να τρως να θέτεις* πάλι
ζωή “ναι να “σαι ξυπνητός
όντε* κοιμούνται οι άλλοι»
*θέτω: ξαπλώνω, κοιμάμαι *όντε: όταν
-Στρατής [εκ Κατερίνας ορμώμενος]

http://wwwaporrito.blogspot.de/

6 Οι εξωγήινοι Ερπετοειδείς Και Το Συμβούλιο Των 13 Βασιλικών Οικογενειών

Ο ηγέτης των Illuminati της Γης ονομάζεται “Πίνδαρος”. Ο Πίνδαρος είναι μέλος μίας από τις 13 Illuminati οικογένειες που κυβερνούν, και είναι πάντα αρσενικός. Ο τίτλος, Πίνδαρος, είναι μια συντομογραφία του όρου “Κορυφή του Δράκοντα», επίσης γνωστού και ως το «πέος του Δράκου”. Συμβολικά, αυτό αντιπροσωπεύει την κορυφή της εξουσίας, τον έλεγχο, τη δημιουργία, τη διείσδυση, την επέκταση, την εισβολή και το φόβο. Ο κάτοχος αυτού του τίτλου μεταφέρει τις πληροφορίες στον καθαρόαιμο ερπετοειδή ηγέτη στο εσωτερικό της Γης.

Πρόσφατα, υπήρξαν αναφορές ότι ο Μαρκήσιος de Libeaux είναι ο Πίνδαρος, αλλά αυτό είναι παραπληροφόρηση. Ο πραγματικός Πίνδαρος είναι η κεφαλή της οικογένειας Rothschild, όπως υπήρξε για αρκετές εκατοντάδες χρόνια.
Έχει την έδρα του στη Γερμανία, κοντά στην Φρανκφούρτη. Στα τέλη της δεκαετίας του 1970, είχε την επίβλεψη ενός παρόμοιου πρότζεκτ με το Montauk, με την επωνυμία Malda που είναι αναγραμματισμός των Montauk-Alsace-Lorraine Dimensional Activation (Ενεργοποίηση Διαστάσεων) . Το πρότζεκτ αυτό βρίσκεται κοντά στην πόλη του Στρασβούργου, στη Γαλλία, ιστορικά κάποτε μέρος της Γερμανίας.
Είναι ενδιαφέρον, ότι υπάρχει ένα οινοποιείο στο ανατολικό άκρο του Long Island, που δεν απέχει πολύ από το Montauk Point, που ονομάζεται ”Αμπελώνες Πίνδαρος”. Αυτό το κρασί έχει αυξημένη δημοτικότητα και έχει κερδίσει διεθνή βραβεία.

Αυτό ταιριάζει, όπως πρέπει, στο σχέδιο, καθώς αυτή η περιοχή θα είναι ένα μέρος της πρωτεύουσας της Γης / των Ηνωμένων Εθνών στην αυτοκρατορία! Το κόκκινο κρασί είναι συμβολικό του αίματος που καταναλώνεται από τα Ερπετοειδή.

Το κρασί μπορεί να καθαγιασθεί, όπως έγινε και στη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία. Στην Καθολική Εκκλησία, το κρασί αντικατέστησε το αίμα στην τελετή.

Οι Illuminati εδώ στη Γη έχουν δημιουργήσει μια δομή πυραμίδας ελέγχου πανομοιότυπη με το σύστημα που υπάρχει στην Αυτοκρατορία Draco. Η πυραμίδα με το μάτι του ερπετού, που βρίσκεται στο αμερικανικό χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου, είναι συμβολικό αυτής της δομής ελέγχου.

Το μάτι είναι το σκέπασμα της πυραμίδας, εξηγώντας έτσι γιατί η αρχική επιφάνεια της Μεγάλης Πυραμίδας στην Αίγυπτο καλύφθηκε με ατόφιο χρυσάφι.

Ο Πίνδαρος συμβολίζεται με το χρυσό κάλυμμα της πυραμίδας.

Το επόμενο επίπεδο, ή “μάτι”, στην πυραμίδα συμβολίζει τις 13 βασιλικές οικογένειες.

Αυτές είναι οι εξής:

Rothschild (Bauer or Bower) – Pindar
Bruce
Cavendish (Kennedy)
De Medici
Hanover
Hapsburg
Krupp
Plantagenet
Rockefeller
Romanov
Sinclair (St. Clair)
Warburg (del Banco)
Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)

Σε κάθε μία από τις 13 κυρίαρχες οικογένειες έχει δωθεί μια περιοχή της γης ή / και μια συγκεκριμένη λειτουργία να εκπληρώσει στη Γη. Αυτές οι συγκεκριμένες λειτουργίες περιλαμβάνουν την παγκόσμια οικονομία, την στρατιωτική τεχνολογία / ανάπτυξη, τον έλεγχο του νου, τη θρησκεία, και τα μέσα ενημέρωσης.

Κάθε μία από τις 13 βασιλικές οικογένειες έχει επίσης ένα Συμβούλιο των 13. Ο αριθμός, 13, έχει μεγάλη σημασία για αυτούς. Ξέρουν ότι υπάρχουν 12 είδη ενεργειών που περνούν μέσα από τις 10 πλευρές του Θεού-Νου. Το σύνολο των 12 ενεργειών ισούται με μία 13η ενέργεια. Αυτή θεωρείται η πιο ισχυρή γνώση.

Γνωρίζουν επίσης ότι υπάρχουν πραγματικά 13 ζώδια και όχι τα παραδεκτά 12. Έχουν διατηρήσει το 13ο κρυμμένο για αιώνες, επειδή είναι το σημάδι του Δράκου. Κρατούν τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου μυστικά για να αποφύγουν να δώσουν ενδείξεις για το πρότυπο του ερπετοειδούς νου.

Το επόμενο κατώτερο επίπεδο είναι οι δεύτερες στην ιεραρχία οικογένειες που στηρίζουν το έργο του Πινδάρου και των 13 βασιλικών οικογενειών. Ενώ όλα τα μέλη των 13 κυρίαρχων οικογενειών είναι πολυμορφικά, όλα τα μέλη των 300 υποστηρικτικών οικογενειών δεν είναι. Έχουν όλα, όμως, ένα υψηλό ποσοστό ερπετικού DNA.

[Alexander: Κατά τη γνώμη μου, αν υπάρχει ο λεγόμενος πολυμορφισμός στην πραγματικότητα, τότε δεν είναι τίποτα περισσότερο από προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται, και δεν μπορούμε ακόμα να την καταλάβουμε. Εναλλακτικά, μπορεί να είναι ένα παρεξηγημένο είδος ”κατοχής” – μπορείτε να φανταστείτε τους ερπετοειδείς εξωγήινους να χρησιμοποιούν το ανθρώπινο σώμα, σαν όχημα, παρόμοιο με τον τρόπο που οι άνθρωποι χρησιμοποίησαν το Na’vi στην ταινία Avatar].

Είναι γνωστοί ως η “επιτροπή των 300”.

Αυτές οι οικογένειες περιλαμβάνουν αξιόλογα ονόματα όπως Agnelli, Balliol, Beale, Bell, Bouvier, Bush, Cameron, Campbell, Carnegie, Carrington, Coolidge, Delano, Douglas, Ford, Gardner, Graham, Χάμιλτον, Harriman, Heinz, Kuhn, Lindsay, Loeb, Mellon, Montgomery, Morgan, Norman, Oppenheimer, Rhodes, Roosevelt, Russell, Savoy, Schiff, Seton, Spencer, Stewart / Stuart, Taft, και Wilson. Υπάρχουν πολλοί άλλοι.

Η Επιτροπή των 300 χρησιμοποιεί πολλά γνωστά ιδρύματα για να επιτύχει τους στόχους της, συμπεριλαμβανομένων του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (Council on Foreign Relations), της Bilderburgers, της Τριμερής Επιτροπής (, Trilateral Commission), της Λέσχης της Ρώμης (Club of Rome), του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων (Royal Institute for International Affairs), της Μαφίας, της CIA, της NSA, της Μοσάντ, της Μυστικής Υπηρεσίας (SS) , του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Federal Reserve, της υπηρεσίας εσωτερικού εισοδήματος (Internal Revenue Service), και της Interpol, για να αναφέρουμε μερικές. Όλοι αυτοί είναι ιδιωτικοί οργανισμοί ή επιχειρήσεις που έχουν συσταθεί ως μηχανισμοί δημόσιων υπηρεσιών, αλλά αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια.

Η δομή των Illuminati δημιουργεί επίσης τεχνητές χώρες για να προωθήσουν τους στόχους τους. Παραδείγματα αυτών είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ελβετία, το Κουβέιτ, η Σοβιετική Ένωση, ο Παναμάς, το Ισραήλ, η Ιταλία, η Γιουγκοσλαβία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το μεγαλύτερο μέρος της Μαύρης Αφρικής, όλες οι αραβικές χώρες, και ολόκληρη η Κεντρική και Νότια Αμερική.

Αυτά τα έθνη δημιουργήθηκαν για να συσσωρεύουν πλούτο για τις κυβερνώσες οικογένειες και τους υποστηρικτές τους, για να κρύψουν ή να διατηρήσουν τον πλούτο τους, και να δημιουργήσουν ασταθείς συνθήκες που απαιτούνται για να ξεκινήσουν πολέμους ή αύξηση των στρατιωτικών προϋπολογισμών.

Η Ελβετία δημιουργήθηκε ως ένα ουδέτερο τραπεζικό κέντρο έτσι ώστε οι οικογένειες των Illuminati να έχουν ένα ασφαλές μέρος για να φυλάξουν τα κεφάλαιά τους, χωρίς το φόβο της καταστροφής από πολέμους και αδιάκριτων βλεμμάτων.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ιδρύθηκαν με 13 αποικίες, μία για κάθε μία από τις οικογένειες των Illuminati. Η αρχική σημαία είχε 13 αστέρια, και εξακολουθεί να έχει 13 λωρίδες. Ο αετός, το σύμβολο των Ηνωμένων Πολιτειών, κρατάει 13 βέλη στα νύχια του.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι στην πραγματικότητα ένα εταιρικό περιουσιακό στοιχείο της Εταιρείας Βιρτζίνια (Virginia Company) που ιδρύθηκε το 1604 στην Αγγλία με την άμεση συμμετοχή των Ρότσιλντ. Τα οικονομικά των Ρότσιλντ ήταν απαραίτητα για να χρηματοδοτήσουν την έρευνα και την εκμετάλλευση της βορειοαμερικανικής ηπείρου.

Τα περιουσιακά στοιχεία της Εταιρείας Βιρτζίνια, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, ανήκουν στην Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία μέσω του Βατικανού. Αυτό συνέβη το 1213 όταν ο βασιλιάς James έδωσε όλα τα αγγλικά περιουσιακά στοιχεία στον ερπετοειδή Πάπα. Ο διαχειριστής της περιουσίας παραμένει η βρετανική βασιλική οικογένεια, αλλά η πραγματική κυριότητα ανήκει στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν πήραν το όνομά τους από τον Amerigo Vespucci, όπως μάθατε στο σχολείο. Οι Illuminati δεν θα ονομάτιζαν μια ήπειρο, στην πραγματικότητα δύο ηπείρους, με το όνομα ενός Ιταλού χαρτογράφου. Το όνομα είναι στην πραγματικότητα ένας συνδυασμός λέξεων.

“Am” είναι η εβραϊκή λέξη για το “λαό”
“Ame” είναι επίσης η προστακτική του ισπανικού / λατινικού ρήματος “to love” – να αγαπάς
“Eri” ή “ari” είναι μία εβραϊκή έκφραση για το “λιοντάρι”
“Ρίκα” είναι η θηλυκή μορφή της ισπανικής λέξης για τον “rich” – πλούσιο
“Ka” είναι η αρχαία αιγυπτιακή λέξη για την ψυχή, ή δύναμη του πνεύματος μέσα σε ένα σώμα

Υπάρχουν δύο σημασίες:

Η Αρχαία Εβραϊκή / αιγυπτιακή μεταφράζεται ως,
“οι άνθρωποι του λιονταριού με τη δύναμη του πνεύματος.”

[Alexander: Προσωπικά, πιστεύω ότι το όνομά της Αμερικής προέρχεται από το Περουβιανό »AMARUCA», που σημαίνει «Η γη των ιπτάμενων φιδιών» (δηλαδή ερπετοειδών)]

Ως εκ τούτου, η πυραμίδα και ο πανόπτης οφθαλμός στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου.

Η λατινική εκδοχή μεταφράζεται ως, ” αγάπα τα πλούτη», σε μία θηλυκή / φυσική πραγματικότητα. Αυτό δίνει μια ιδέα για το τι είχαν στο μυαλό τους.

Για να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα, βλέπουμε τη μίξη της Λατινικής θηλυκής σκέψης / αετός με την αρσενική Εβραϊκή σκέψη / λιοντάρι. Η συμβολική δήλωση της Αμερικής είναι ότι είναι ένας συνδυασμός της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας… ένα μίγμα του ανθρώπου / Lyrae με το ερπετό / Draco. Ίσως ο αναγραμματισμός LSD , ένας Illuminati δημιούργησε το ναρκωτικό, έχει ένα κρυμμένο νόημα: Lyrae-Sirius-Draco!

Ο συνδυασμός αυτών των τριών πολιτισμών θα παράγει την πιο ισχυρή τεχνολογικά αυτοκρατορία που γνώρισε ο πλανήτης ποτέ!

Το 1776, η δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών ως ανεξάρτητο έθνος συνέπεσε με την δημόσια διακήρυξη της ύπαρξης της επίσημης οργάνωσης Illuminati από το μέλος της Adam Weishaupt, στη Βαυαρία. Δημοσίως, ο κ Weishaupt εμφανίστηκε αποφασισμένος να δημιουργήσει μια οργάνωση που θα αποτελείται από την ευρωπαϊκή ελίτ και η οποία θα ανυψώσει την ανθρωπότητα.

Φυσικά, αυτό ήταν μέρος μιας παγκόσμιας τελετής των Illuminati . Η δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών και η παγκόσμια τελετή των Illuminati . Η δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών και της οργάνωσης των Illuminati ήταν τεχνητό ξεκίνημα για δημόσια κατανάλωση.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν ο μηχανισμός που χρησιμοποιήθηκε για να κάνει αποδεκτούς τους Illuminati στο κοινό. Τρέχοντα μέλη των Illuminati πιστεύουν ότι ο Adam Weishaupt ήταν ένας σωσίας του George Washington, και είναι πραγματικά η εικόνα του Weishaupts που εμφανίζεται στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου.

http://wwwaporrito.blogspot.de/

581 Comments on ““Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ” ΤΟΥΣ, ΤΟ ΒΛΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ…ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ.”

 1. ΠΟΛΥ -ΠΟΛΛΗ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΟΝΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΛΑΘΑΚΙ.ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΑΓΧΙΣΤΙΑΣ.ΤΟ – Υ- ΙΣΟΨΗΦΕΙ ΜΕ ΤΟ -400- ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ 666.ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟ 300 ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΙΣΑΡΙΘΜΕΙ 566

 2. Superb blog! Do you have any recommendations for aspiring writers?

  I’m planning to start my own website soon but I’m a little lost on everything.

  Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for a paid
  option? There are so many choices out there that I’m completely overwhelmed ..
  Any recommendations? Bless you!

 3. I’m curious to find out what blog platform you happen to be working with?
  I’m experiencing some small security issues with my latest website and I’d like to find something more safe.
  Do you have any suggestions?

 4. I think this is among the most important info for me. And i am glad reading your
  article. But wanna remark on few general things,
  The website style is great, the articles is really excellent
  : D. Good job, cheers

 5. Hi there! This is my first visit to your blog!
  We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche.

  Your blog provided us valuable information to work on. You have
  done a marvellous job!

 6. Unquestionably believe that which you said. Your favorite reason seemed to be on the web the easiest thing to be aware
  of. I say to you, I definitely get irked while people consider
  worries that they plainly do not know about.
  You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without
  having side effect , people could take a signal. Will likely be back to get more.
  Thanks

 7. Hello it’s me, I am also visiting this site on a regular basis, this web site is genuinely
  fastidious and the viewers are in fact sharing good thoughts.

 8. Hello, There’s no doubt that your website could possibly be having
  browser compatibility problems. Whenever I look at your website in Safari, it looks fine however, if opening
  in I.E., it’s got some overlapping issues. I just wanted
  to provide you with a quick heads up! Other than that, great website!

 9. It’s awesome to pay a quick visit this web page and reading the views
  of all colleagues about this piece of writing, while I am also keen of getting knowledge.

 10. My partner and I stumbled over here different web page and thought I may as well check things out.
  I like what I see so now i’m following you. Look forward to exploring your web page again.

 11. With havin so much written content do you ever run into
  any problems of plagorism or copyright violation? My blog has a
  lot of completely unique content I’ve either authored myself
  or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all
  over the internet without my agreement. Do you know any techniques
  to help prevent content from being stolen? I’d
  genuinely appreciate it.

 12. May I simply say what a comfort to uncover a person that really knows what they’re discussing on the internet.
  You certainly realize how to bring an issue to light and
  make it important. More and more people have to look at this
  and understand this side of the story. I can’t believe
  you aren’t more popular given that you surely possess
  the gift.

 13. Excellent goods from you, man. I have understand
  your stuff previous to and you’re just too fantastic.
  I really like what you have acquired here, certainly
  like what you’re saying and the way in which you say it.

  You make it enjoyable and you still care for to keep it wise.

  I can not wait to read far more from you. This is really a tremendous website.

 14. My developer is trying to persuade me to move to .net from PHP.

  I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the
  less. I’ve been using WordPress on various websites for about a year
  and am worried about switching to another platform. I have heard very good things about blogengine.net.

  Is there a way I can import all my wordpress posts into it?
  Any help would be greatly appreciated!

 15. Hi, I do think this is a great website. I stumbledupon it 😉 I am going to return once again since I
  saved as a favorite it. Money and freedom is the greatest way to change,
  may you be rich and continue to help others.

 16. It’s really a nice and helpful piece of information. I am satisfied that you
  simply shared this helpful info with us. Please keep us informed like
  this. Thank you for sharing.

 17. You’re so awesome! I do not suppose I have read
  something like this before. So wonderful to discover someone with a few unique thoughts on this subject matter.
  Really.. thanks for starting this up. This site is one thing that is needed on the web, someone with a bit of originality!

 18. Hi there I am so happy I found your site, I really found you by
  mistake, while I was browsing on Google for something else, Anyways I am here now and would just like
  to say thanks for a marvelous post and a all round
  enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have
  time to go through it all at the moment but I have bookmarked it and also included your RSS feeds, so when I
  have time I will be back to read more, Please do keep up the superb work.

 19. Hmm it looks like your site ate my first comment (it was super long) so I
  guess I’ll just sum it up what I had written and say,
  I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing.
  Do you have any recommendations for first-time blog writers?
  I’d really appreciate it.

 20. I believe that is one of the most significant info for me.
  And i’m satisfied studying your article. However want to remark
  on some normal things, The site style is perfect, the articles
  is really excellent : D. Excellent task, cheers

 21. Excellent beat ! I wish to apprentice while you amend your website,
  how could i subscribe for a blog web site? The account aided me
  a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered
  bright clear idea

 22. Today, while I was at work, my cousin stole my iphone and
  tested to see if it can survive a twenty five foot drop,
  just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she
  has 83 views. I know this is completely off topic but I had
  to share it with someone!

 23. hey there and thank you for your info – I have definitely picked up anything new from right here.
  I did however expertise some technical points using this site, since I experienced to reload the web site lots of times previous to
  I could get it to load properly. I had been wondering if your web host is OK?
  Not that I am complaining, but sluggish loading instances times
  will often affect your placement in google and could damage your high-quality score if advertising
  and marketing with Adwords. Well I’m adding this
  RSS to my e-mail and can look out for much more
  of your respective interesting content. Make sure you update this again soon.

 24. Howdy! I could have sworn I’ve been to this blog before but after reading through some of the post
  I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely delighted I found it and I’ll be bookmarking and checking back frequently!

 25. I have to thank you for the efforts you have put in penning this website.
  I am hoping to see the same high-grade blog posts
  from you later on as well. In fact, your creative writing abilities has motivated me to get
  my very own website now 😉

 26. I do not even understand how I ended up right here, but
  I thought this put up was great. I do not realize
  who you’re however definitely you’re going to a well-known blogger in the event you are not already.
  Cheers!

 27. I have learn several just right stuff here. Certainly value bookmarking for revisiting.
  I wonder how a lot attempt you put to make any such great informative site.

 28. Hello! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to look
  it over. I’m definitely enjoying the information. I’m
  bookmarking and will be tweeting this to my followers! Wonderful blog and superb
  design.

 29. Hmm is anyone else experiencing problems with the pictures on this blog loading?
  I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog.

  Any responses would be greatly appreciated.

 30. Hmm it seems like your blog ate my first comment (it was extremely long)
  so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog.
  I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing.
  Do you have any tips for inexperienced blog writers? I’d genuinely
  appreciate it.

 31. I was excited to find this page. I need to to thank you for your time just for this wonderful read!!
  I definitely really liked every little bit of it and i also have you
  saved to fav to see new information on your blog.

 32. I’ve been surfing online more than 4 hours today, yet I never found any interesting article like yours.
  It is pretty worth enough for me. In my view, if all webmasters and bloggers
  made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

 33. We absolutely love your blog and find almost all of your
  post’s to be exactly what I’m looking for. Do you offer guest writers to write content to suit your needs?
  I wouldn’t mind composing a post or elaborating on a number
  of the subjects you write related to here. Again, awesome web site!

 34. Unquestionably believe that which you stated.
  Your favorite reason seemed to be on the web the
  easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people think about worries that they just don’t know
  about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side effect
  , people could take a signal. Will likely be back to get more.
  Thanks

 35. It’s the best time to make a few plans for the long run and
  it’s time to be happy. I’ve learn this put up and if I may
  just I want to counsel you some interesting things or suggestions.
  Perhaps you could write next articles referring to this article.
  I want to read more things approximately it!

 36. Very great post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I’ve really loved surfing around your blog
  posts. After all I will be subscribing in your feed
  and I am hoping you write once more very soon!

 37. What you published was actually very reasonable. However, think on this, suppose you were
  to write a awesome headline? I mean, I don’t wish to tell you how to run your website, but what
  if you added a post title that grabbed folk’s attention? I
  mean "Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ" ΤΟΥΣ, ΤΟ ΒΛΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ…ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ.
  | Ελληνικά Νέα Τώρα is a little vanilla.
  You could glance at Yahoo’s front page and see how they write news titles to get people to click.

  You might try adding a video or a pic or two to
  grab people interested about everything’ve written. In my opinion, it might make your posts a little bit more interesting.

 38. Just wish to say your article is as surprising. The clearness to your post is just spectacular and that i could assume you’re a professional on this subject.
  Fine with your permission let me to grab your feed to keep up to date with approaching post.
  Thanks one million and please carry on the gratifying work.

 39. This design is spectacular! You obviously know how
  to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved
  to start my own blog (well, almost…HaHa!) Wonderful job. I really enjoyed what you had to
  say, and more than that, how you presented it.
  Too cool!

 40. Just want to say your article is as amazing. The clearness in your post is simply cool and i can assume you
  are an expert on this subject. Well with your permission allow
  me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post.
  Thanks a million and please carry on the gratifying work.

 41. Definitely consider that that you stated. Your favorite reason seemed to be at the internet the easiest thing to remember
  of. I say to you, I certainly get annoyed even as other folks think
  about worries that they plainly don’t understand about.
  You controlled to hit the nail upon the highest and also outlined out the entire thing with no need side-effects , other people can take a signal.
  Will probably be again to get more. Thanks

 42. Hello, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering
  if you get a lot of spam feedback? If so how do you protect against it,
  any plugin or anything you can advise? I get so much lately it’s driving me insane so any support is very much appreciated.

 43. fantastic post, very informative. I ponder why the other experts of this sector don’t
  understand this. You should proceed your writing.
  I’m sure, you have a great readers’ base already!

 44. Thanks a bunch for sharing this with all of us you really recognize what you
  are speaking about! Bookmarked. Kindly also visit my web site =).
  We will have a hyperlink alternate contract between us

 45. Does your blog have a contact page? I’m having a tough time locating
  it but, I’d like to shoot you an email. I’ve got some ideas for your blog you might be interested in hearing.
  Either way, great blog and I look forward to seeing it grow over time.

 46. I really love your website.. Very nice colors & theme.

  Did you develop this site yourself? Please reply
  back as I’m wanting to create my very own blog and would love to
  find out where you got this from or exactly what the theme is called.
  Appreciate it!

 47. Greetings from Idaho! I’m bored to tears at work so
  I decided to browse your site on my iphone during lunch break.
  I really like the info you provide here and can’t wait to take
  a look when I get home. I’m amazed at how fast your blog loaded
  on my mobile .. I’m not even using WIFI,
  just 3G .. Anyhow, wonderful site!

 48. Howdy, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam comments?
  If so how do you prevent it, any plugin or anything you can suggest?

  I get so much lately it’s driving me crazy
  so any help is very much appreciated.

 49. Woah! I’m really loving the template/theme of this website.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s challenging to
  get that “perfect balance” between user friendliness and appearance.
  I must say you have done a great job with this.
  Also, the blog loads super quick for me on Opera.
  Excellent Blog!

 50. Every weekend i used to go to see this site, for the reason that i want enjoyment,
  since this this web site conations really fastidious funny
  material too.

 51. You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to
  be really something that I think I would never understand.
  It seems too complicated and very broad for me.

  I’m looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 52. My brother suggested I might like this blog. He was totally right.
  This post truly made my day. You cann’t imagine just how much time I had spent for this info!
  Thanks!

 53. Having read this I thought it was extremely enlightening.
  I appreciate you taking the time and energy to put this article together.

  I once again find myself spending a lot of time both reading and commenting.
  But so what, it was still worthwhile!

 54. You’re so cool! I do not suppose I’ve truly read something like this before.
  So great to discover another person with a few unique thoughts on this
  issue. Seriously.. many thanks for starting this up.
  This website is one thing that’s needed on the internet, someone with
  a bit of originality!

 55. I’ll immediately grasp your rss feed as I can not find your email subscription hyperlink or e-newsletter service.
  Do you’ve any? Kindly permit me realize so that I may
  just subscribe. Thanks.

 56. Have you ever thought about publishing an ebook or guest authoring on other websites?
  I have a blog centered on the same ideas you discuss and would really
  like to have you share some stories/information.
  I know my audience would value your work. If you are even remotely interested, feel
  free to send me an e-mail.

 57. I blog often and I genuinely appreciate your information. This article has really peaked my interest.
  I am going to bookmark your site and keep checking
  for new information about once per week. I subscribed to your Feed as well.

 58. A fascinating discussion is worth comment. I believe that you need to publish more about this topic, it may
  not be a taboo matter but usually folks don’t speak about these subjects.

  To the next! Best wishes!!

 59. If some one needs expert view on the topic of blogging and site-building then i suggest him/her to visit this website, Keep up the fastidious job.

 60. I savor, cause I discovered just what I used to be looking for.
  You have ended my four day lengthy hunt! God Bless you
  man. Have a great day. Bye

 61. Fantastic beat ! I would like to apprentice while
  you amend your website, how could i subscribe for a weblog web site?
  The account helped me a appropriate deal. I had been a little bit familiar of this your broadcast provided brilliant clear idea

 62. I don’t know whether it’s just me or if everyone else experiencing problems with your website.
  It seems like some of the written text in your posts are running off the screen. Can someone else please provide feedback and let
  me know if this is happening to them as well?
  This may be a problem with my browser because I’ve had this happen before.
  Cheers

 63. Attractive section of content. I just stumbled upon your web
  site and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts.

  Anyway I will be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently rapidly.

 64. I’ve been exploring for a bit for any high-quality articles or
  blog posts on this kind of space . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this website.
  Studying this info So i’m glad to show that I’ve an incredibly good
  uncanny feeling I found out just what I needed.
  I most surely will make sure to don?t put out of
  your mind this website and provides it a look on a continuing basis.

 65. I’d like to thank you for the efforts you’ve put in writing this
  website. I’m hoping to see the same high-grade content by you
  in the future as well. In fact, your creative writing abilities has inspired me to get my
  own, personal website now 😉

 66. Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide credit and sources back to your
  website? My website is in the very same niche as yours and my users
  would really benefit from a lot of the information you provide here.

  Please let me know if this alright with you. Cheers!

 67. I loved as much as you’ll receive carried out right here.

  The sketch is attractive, your authored material stylish.
  nonetheless, you command get bought an nervousness over that you wish be delivering the following.

  unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this hike.

 68. I believe what you posted made a great deal of sense.
  But, what about this? what if you were to write a awesome title?
  I ain’t saying your information isn’t good., but suppose you added something to maybe grab a person’s
  attention? I mean "Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ" ΤΟΥΣ,
  ΤΟ ΒΛΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ…ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ.
  | Ελληνικά Νέα Τώρα is kinda plain. You should look at Yahoo’s home page and note how
  they create news headlines to get viewers interested. You might add
  a related video or a picture or two to grab readers interested about everything’ve written. Just my opinion, it would make your posts
  a little bit more interesting.

 69. Hi there, I discovered your site by way of Google while searching for a related subject, your website got here up, it appears to be
  like good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

  Hello there, just become aware of your blog through Google, and
  found that it is really informative. I’m going to watch out for brussels.

  I will be grateful should you proceed this in future. A lot of people will likely be benefited from your
  writing. Cheers!

 70. I’m extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your
  weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself?
  Either way keep up the excellent quality writing, it’s rare to
  see a nice blog like this one these days.

 71. Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you
  wrote the book in it or something. I think that you
  could do with a few pics to drive the message home a bit, but instead
  of that, this is wonderful blog. A fantastic read.
  I will definitely be back.

 72. With havin so much content and articles do you ever run into any issues
  of plagorism or copyright infringement? My website has a
  lot of exclusive content I’ve either created myself or outsourced but it seems
  a lot of it is popping it up all over the internet without my agreement.
  Do you know any solutions to help prevent content from being stolen? I’d certainly appreciate it.

 73. Thanks for every other fantastic post. The place else
  could anyone get that type of info in such a perfect method of writing?
  I’ve a presentation next week, and I’m at the search for such info.

 74. Hello there! Would you mind if I share your blog with
  my twitter group? There’s a lot of folks that I think would really
  enjoy your content. Please let me know. Cheers

 75. Thank you for another informative site. Where else could I am
  getting that type of info written in such an ideal approach?
  I’ve a venture that I’m simply now running on, and I have
  been on the glance out for such information.

 76. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this blog.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very hard
  to get that “perfect balance” between superb
  usability and visual appearance. I must say you’ve done
  a excellent job with this. In addition, the blog loads super
  fast for me on Safari. Outstanding Blog!

 77. I am curious to find out what blog platform you have been working
  with? I’m having some small security issues with my latest
  website and I would like to find something more risk-free.
  Do you have any suggestions?

 78. I am extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your blog.
  Is this a paid theme or did you customize it yourself?
  Either way keep up the nice quality writing, it’s rare to see a nice blog like this one these
  days.

 79. certainly like your web site but you have to
  test the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I find it very troublesome to inform the truth on the other hand I will surely come again again.

 80. I believe that is among the most important information for me.
  And i am satisfied studying your article. However should remark on few general things, The website taste is
  wonderful, the articles is truly nice : D. Excellent
  process, cheers

 81. Hmm is anyone else having problems with the images on this blog
  loading? I’m trying to figure out if its a problem on my
  end or if it’s the blog. Any feed-back would be greatly appreciated.

 82. I like the helpful info you provide to your
  articles. I’ll bookmark your blog and take a look at again here
  frequently. I’m reasonably sure I will learn lots of new stuff right here!
  Good luck for the following!

 83. Greate article. Keep posting such kind of info on your blog.
  Im really impressed by your blog.
  Hi there, You have done a fantastic job. I’ll definitely digg it and individually suggest to my friends.
  I’m confident they will be benefited from this
  web site.

 84. you’re in point of fact a excellent webmaster.
  The site loading velocity is incredible. It seems that you’re
  doing any distinctive trick. In addition, The contents are masterwork.

  you have performed a wonderful activity on this subject!

 85. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to this brilliant blog!
  I suppose for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account.

  I look forward to brand new updates and will talk about this site with my Facebook group.
  Talk soon!

 86. Unquestionably consider that which you said. Your favorite justification seemed to
  be at the internet the easiest thing to keep in mind of.
  I say to you, I definitely get irked whilst folks consider issues that they
  just do not recognise about. You controlled to hit the nail upon the
  top as smartly as defined out the whole thing without having side
  effect , other people could take a signal. Will probably be back to get more.
  Thanks

 87. Hey There. I discovered your blog using msn. That is a really
  well written article. I will be sure to bookmark it and come back to learn extra of your helpful information.
  Thank you for the post. I’ll certainly return.

 88. Nice post. I used to be checking continuously this weblog and I am inspired!
  Extremely useful information specifically the remaining
  part 🙂 I take care of such information a lot. I used to
  be looking for this certain info for a very long time. Thanks and best of luck.

 89. I don’t even know how I ended up here, but I thought
  this post was great. I do not know who you are
  but certainly you are going to a famous blogger if you aren’t already 😉
  Cheers!

 90. I truly love your blog.. Excellent colors & theme.
  Did you build this website yourself? Please reply back as I’m attempting to create
  my own site and would love to know where you got this from or just what the theme is named.
  Thank you!

 91. My programmer is trying to convince me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the expenses.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on a number of websites for about a year and am anxious about switching
  to another platform. I have heard very good things about blogengine.net.
  Is there a way I can transfer all my wordpress posts
  into it? Any help would be greatly appreciated!

 92. Simply want to say your article is as astonishing. The clearness in your post is simply excellent and i could assume you are an expert on this
  subject. Well with your permission allow me to
  grab your feed to keep updated with forthcoming post.
  Thanks a million and please continue the enjoyable
  work.

 93. Hello There. I discovered your weblog the use of msn.
  This is a really well written article. I’ll make
  sure to bookmark it and return to learn extra of your helpful
  info. Thanks for the post. I’ll definitely comeback.

 94. A motivating discussion is worth comment. I do
  believe that you need to write more on this topic, it might not be a
  taboo subject but typically folks don’t discuss such subjects.
  To the next! Best wishes!!

 95. Hi there would you mind letting me know which hosting company you’re using?
  I’ve loaded your blog in 3 different browsers and
  I must say this blog loads a lot faster then most. Can you recommend a
  good web hosting provider at a fair price? Kudos, I appreciate it!

 96. Hello there! This article could not be written much better!
  Reading through this post reminds me of my previous roommate!
  He always kept preaching about this. I am going to forward this
  article to him. Fairly certain he’ll have a
  good read. Many thanks for sharing!

 97. I have been surfing online more than 2 hours today, yet I never found any interesting article like yours.
  It’s pretty worth enough for me. Personally, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

 98. Excellent goods from you, man. I have understand your stuff
  previous to and you’re just extremely fantastic.
  I actually like what you’ve acquired here, certainly like what you are saying and the way in which you say it.

  You make it enjoyable and you still take care of to keep it
  sensible. I cant wait to read far more from you. This is actually a terrific web site.

 99. Hello! Someone in my Myspace group shared this website with us so
  I came to give it a look. I’m definitely loving the information. I’m book-marking and will
  be tweeting this to my followers! Great blog and amazing design and style.

 100. Good day! This post could not be written any better!
  Reading through this post reminds me of my previous room mate!

  He always kept talking about this. I will forward this
  page to him. Fairly certain he will have a good read.
  Many thanks for sharing!

 101. I know this if off topic but I’m looking into starting my
  own blog and was wondering what all is required to get setup?
  I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
  I’m not very internet smart so I’m not 100% sure. Any recommendations or advice would be greatly appreciated.
  Many thanks

 102. Have you ever thought about creating an e-book or guest authoring on other
  sites? I have a blog based upon on the same topics you discuss and would
  love to have you share some stories/information. I know my visitors would appreciate your work.
  If you’re even remotely interested, feel free to shoot me an email.

 103. Magnificent goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you
  are just extremely fantastic. I really like
  what you have acquired here, certainly like what you are saying and the way
  in which you say it. You make it enjoyable and you still
  take care of to keep it sensible. I cant wait to read far more from you.

  This is really a great site.

 104. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something
  that I think I would never understand. It seems too complicated
  and extremely broad for me. I am looking forward for your next
  post, I’ll try to get the hang of it!

 105. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d most
  certainly donate to this fantastic blog! I guess for now i’ll
  settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account.

  I look forward to fresh updates and will talk about this website with
  my Facebook group. Talk soon!

 106. fantastic publish, very informative. I ponder why the
  opposite experts of this sector do not realize this.
  You must proceed your writing. I’m sure, you’ve a great
  readers’ base already!

 107. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d certainly donate to this superb blog!

  I suppose for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google
  account. I look forward to new updates and will talk about this website with my Facebook group.

  Talk soon!

 108. I just like the helpful information you provide on your articles.
  I will bookmark your blog and test once more here regularly.
  I am somewhat sure I will be informed lots of new stuff proper here!

  Best of luck for the following!

 109. It’s not my first time to visit this web page, i am browsing
  this web page dailly and take nice facts from here all the time.

 110. Simply want to say your article is as astonishing.

  The clearness in your post is just cool and i can assume you are an expert on this subject.
  Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post.
  Thanks a million and please carry on the gratifying
  work.

 111. Normally I do not read post on blogs, but I wish to say that this write-up very compelled me to take a look at
  and do it! Your writing taste has been amazed me.
  Thank you, very great post.

 112. Aw, this was a really good post. Taking a few minutes and actual effort to make a very good article… but what can I say… I put things off a whole
  lot and don’t manage to get nearly anything done.

 113. Hey there! I realize this is somewhat off-topic but I had to ask.
  Does running a well-established blog like yours take a massive amount work?

  I’m brand new to running a blog however I do write in my diary
  on a daily basis. I’d like to start a blog so
  I can share my personal experience and views online.
  Please let me know if you have any kind of recommendations or tips for brand
  new aspiring bloggers. Thankyou!

 114. I’m not sure where you are getting your information, but great topic.
  I needs to spend some time learning more or understanding more.
  Thanks for wonderful information I was looking for this info for my
  mission.

 115. I do not even understand how I stopped up right here, however I believed this submit was great.
  I do not know who you’re however certainly you are going to a well-known blogger
  when you aren’t already. Cheers!

 116. My brother recommended I may like this web site.
  He was once entirely right. This put up actually made my day.

  You cann’t consider simply how so much time I had spent for this information! Thank you!

 117. Howdy would you mind sharing which blog platform you’re using?
  I’m going to start my own blog in the near future but I’m having a tough time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I’m looking for something
  completely unique. P.S My apologies for being off-topic
  but I had to ask!

 118. Howdy! I could have sworn I’ve visited this blog before but after browsing through
  many of the articles I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be bookmarking it and checking
  back frequently!

 119. Hey! Someone in my Myspace group shared this website with us so
  I came to look it over. I’m definitely loving the information. I’m book-marking
  and will be tweeting this to my followers!
  Outstanding blog and superb design and style.

 120. This is really interesting, You are a very skilled blogger.
  I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your excellent post.
  Also, I’ve shared your website in my social networks!

 121. Hello, i think that i saw you visited my blog so i got here to return the prefer?.I’m trying to find things to enhance my site!I guess its adequate to use
  a few of your ideas!!

 122. With havin so much content and articles do you ever run into
  any issues of plagorism or copyright violation? My
  website has a lot of completely unique content I’ve either created myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the internet without
  my authorization. Do you know any methods to help reduce content from being ripped off?
  I’d genuinely appreciate it.

 123. May I just say what a relief to uncover someone that actually understands what they’re talking about over the internet.
  You actually realize how to bring an issue to light and make
  it important. A lot more people need to look at this and understand this side of the story.

  I was surprised you are not more popular since you most certainly have
  the gift.

 124. I am extremely inspired together with your writing talents
  as smartly as with the structure for your blog. Is this a paid topic or did
  you customize it your self? Either way stay up the nice quality writing,
  it’s rare to look a great blog like this one today..

 125. You can definitely see your skills in the work you write.
  The world hopes for more passionate writers such as you who are not afraid to
  say how they believe. All the time follow your
  heart.

 126. I was curious if you ever considered changing the structure of your website?
  Its very well written; I love what youve got to say.

  But maybe you could a little more in the way of content so
  people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for
  only having one or two pictures. Maybe you could space it out better?

 127. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d definitely donate to this
  outstanding blog! I suppose for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account.
  I look forward to brand new updates and will talk about
  this site with my Facebook group. Chat soon!

 128. Simply want to say your article is as amazing.
  The clarity in your post is just cool and i can assume you’re an expert on this
  subject. Well with your permission allow me to grab your feed to keep updated with forthcoming post.

  Thanks a million and please keep up the gratifying work.

 129. Hi there, You’ve done an excellent job. I’ll certainly digg it and personally recommend
  to my friends. I’m confident they will be benefited from this site.

 130. I am really enjoying the theme/design of your web site.
  Do you ever run into any browser compatibility issues?
  A few of my blog audience have complained about my blog not
  working correctly in Explorer but looks great in Opera. Do you have any advice to help fix this issue?

 131. Right here is the right blog for anybody who would like to understand this topic.
  You understand a whole lot its almost hard to argue with you (not that I really
  would want to…HaHa). You certainly put a fresh spin on a topic which
  has been discussed for decades. Great stuff, just great!

 132. Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News.
  Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
  I’ve been trying for a while but I never seem to get there!

  Many thanks

 133. I’ve read a few just right stuff here. Certainly price
  bookmarking for revisiting. I wonder how much attempt
  you place to make this sort of excellent informative web site.

 134. I used to be recommended this web site by way of my cousin. I am not certain whether or not this
  post is written via him as nobody else recognise such specified about my trouble.
  You are incredible! Thank you!

 135. If some one needs expert view regarding running a blog then i propose him/her to visit this blog, Keep up the pleasant work.

 136. This is really fascinating, You’re an overly skilled blogger.
  I’ve joined your rss feed and look forward to looking for extra of your fantastic post.
  Also, I’ve shared your web site in my social networks

 137. Great blog! Do you have any recommendations for aspiring writers?
  I’m hoping to start my own site soon but I’m a little lost
  on everything. Would you suggest starting with
  a free platform like WordPress or go for a paid option?
  There are so many options out there that I’m totally confused ..

  Any ideas? Bless you!

 138. Hi this is kind of of off topic but I was wondering if blogs use
  WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
  I’m starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get advice from someone with experience.
  Any help would be enormously appreciated!

 139. Hmm it appears like your website ate my first comment (it was super long) so
  I guess I’ll just sum it up what I had written and say, I’m
  thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new
  to the whole thing. Do you have any tips and
  hints for newbie blog writers? I’d really appreciate
  it.

 140. Please let me know if you’re looking for a article author
  for your blog. You have some really great posts and I feel I would be a good
  asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine.
  Please blast me an e-mail if interested. Kudos!

 141. Hmm it seems like your website ate my first comment (it was super long)
  so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say,
  I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing.

  Do you have any recommendations for beginner blog writers?
  I’d definitely appreciate it.

 142. Hey this is somewhat of off topic but I was wanting to know if blogs
  use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.

  I’m starting a blog soon but have no coding experience
  so I wanted to get guidance from someone with experience.

  Any help would be greatly appreciated!

 143. Hi! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog platform are you
  using for this site? I’m getting fed up of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at options for another platform.
  I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.

 144. I’m impressed, I must say. Seldom do I come across a blog that’s both equally
  educative and amusing, and let me tell you, you’ve hit the nail on the
  head. The problem is something not enough
  men and women are speaking intelligently about.
  Now i’m very happy I came across this in my hunt for something regarding this.

 145. I will immediately grab your rss as I can’t to find your email subscription hyperlink
  or e-newsletter service. Do you have any? Please permit me know in order that I could subscribe.

  Thanks.

 146. This design is steller! You obviously know how to keep a reader amused.
  Between your wit and your videos, I was almost moved to start
  my own blog (well, almost…HaHa!) Fantastic job.

  I really enjoyed what you had to say, and more than that,
  how you presented it. Too cool!

 147. Aw, this was a really nice post. Spending some time and actual
  effort to produce a really good article… but what can I say… I hesitate
  a lot and don’t seem to get anything done.

 148. I don’t know whether it’s just me or if everyone else encountering issues
  with your site. It seems like some of the written text in your posts are running off the screen. Can someone else please comment and let me
  know if this is happening to them as well? This could be a issue with my browser because I’ve had this happen previously.
  Thank you

 149. Hi! I realize this is kind of off-topic however I had to ask.
  Does running a well-established blog such as yours require a large amount of work?
  I am completely new to blogging but I do write in my journal everyday.
  I’d like to start a blog so I can easily share my own experience and thoughts online.
  Please let me know if you have any ideas or tips
  for new aspiring blog owners. Thankyou!

 150. Have you ever thought about adding a little bit more than just your articles?
  I mean, what you say is fundamental and all.
  But just imagine if you added some great graphics or videos to
  give your posts more, “pop”! Your content
  is excellent but with images and videos, this site could certainly be one of the most
  beneficial in its niche. Excellent blog!

 151. Hello! Someone in my Facebook group shared this site with us so
  I came to take a look. I’m definitely enjoying the information. I’m book-marking
  and will be tweeting this to my followers! Great blog and outstanding style and design.

 152. Thank you for every other informative blog. Where
  else may just I get that type of info written in such an ideal way?
  I’ve a project that I’m simply now working on, and I have been on the
  glance out for such information.

 153. Thank you for some other informative blog. The place else may I am getting that type of info written in such an ideal
  method? I’ve a mission that I’m just now running on, and I have been on the glance out for such information.

 154. Howdy just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the images aren’t loading correctly.
  I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried
  it in two different internet browsers and both show the same outcome.

 155. After looking into a handful of the articles on your web page, I really appreciate your
  way of writing a blog. I book-marked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Please visit
  my web site too and let me know what you think.

 156. Great beat ! I wish to apprentice whilst you amend your web site, how can i
  subscribe for a weblog site? The account aided me a appropriate deal.
  I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered brilliant transparent concept

 157. Great beat ! I wish to apprentice at the same time as you amend your web site, how could i subscribe for a blog website?
  The account helped me a applicable deal. I have been tiny bit
  familiar of this your broadcast provided bright clear idea

 158. It’s the best time to make some plans for the long run and it is time to
  be happy. I have read this publish and if
  I could I wish to counsel you few attention-grabbing issues or tips.
  Perhaps you could write subsequent articles referring to this article.
  I wish to read more issues approximately it!

 159. It’s appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy.
  I’ve read this post and if I could I wish to suggest you few interesting
  things or advice. Maybe you could write next
  articles referring to this article. I want to read even more things about it!

 160. Have you ever considered about including a little bit more
  than just your articles? I mean, what you say
  is important and everything. But imagine
  if you added some great pictures or video clips to give your posts more, “pop”!

  Your content is excellent but with images and video clips,
  this blog could undeniably be one of the best
  in its field. Wonderful blog!

 161. When I initially commented I seem to have clicked on the -Notify me when new comments
  are added- checkbox and from now on every time a comment is added I recieve 4 emails with the
  exact same comment. Perhaps there is a means you can remove me from
  that service? Thanks!

 162. This is very fascinating, You are a very professional blogger.
  I have joined your feed and look ahead to in the
  hunt for extra of your great post. Also, I’ve shared your site in my social networks

 163. Hi there! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I genuinely enjoy reading your posts.
  Can you suggest any other blogs/websites/forums that deal with the same subjects?
  Thanks for your time!

 164. Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it is truly
  informative. I am gonna watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future.
  Many people will be benefited from your writing. Cheers!

 165. Great post. I was checking continuously this blog and I am impressed!
  Extremely helpful information particularly the ultimate part 🙂 I care
  for such information much. I used to be seeking this certain info for a very lengthy time.
  Thanks and good luck.

 166. Usually I don’t read article on blogs, however I would like to
  say that this write-up very pressured me to take a look at and do it!

  Your writing taste has been amazed me. Thank you, quite great post.

 167. Magnificent beat ! I would like to apprentice while you
  amend your website, how could i subscribe for a blog website?
  The account helped me a acceptable deal.
  I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright
  clear idea

 168. Wonderful goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just
  too excellent. I actually like what you’ve acquired here,
  really like what you’re saying and the way in which you say it.

  You make it entertaining and you still care for to keep
  it wise. I can not wait to read much more from you. This
  is actually a terrific web site.

 169. Simply want to say your article is as surprising.
  The clearness to your put up is just excellent and that i can assume you’re a
  professional on this subject. Well with your permission allow
  me to clutch your RSS feed to stay up to date with impending post.
  Thanks a million and please keep up the gratifying work.

 170. Generally I do not learn post on blogs, however I
  would like to say that this write-up very forced me to take a look at and do so!
  Your writing style has been surprised me. Thanks, very nice article.

 171. Hey! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers?
  My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing several weeks of hard work due to no data backup.
  Do you have any solutions to stop hackers?

 172. Thanks for finally talking about >”Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ” ΤΟΥΣ, ΤΟ ΒΛΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ…ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ.

  | Ελληνικά Νέα Τώρα <Liked it!

 173. Howdy! This post couldn’t be written any better!

  Looking through this post reminds me of my previous roommate!

  He continually kept talking about this. I am going to forward this article to him.
  Pretty sure he’ll have a great read. Thank you for
  sharing!

 174. hello!,I really like your writing so so much!
  percentage we keep in touch extra about your article on AOL?

  I need an expert on this house to resolve my problem. Maybe that
  is you! Taking a look forward to peer you.

 175. I just like the valuable information you provide
  in your articles. I will bookmark your blog and
  test once more right here frequently. I’m reasonably sure I’ll be told many new stuff proper here!
  Good luck for the next!

 176. Hey there just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the images aren’t loading
  correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue.
  I’ve tried it in two different browsers and both show the same results.

 177. Attractive element of content. I just stumbled upon your website
  and in accession capital to claim that I acquire actually enjoyed account
  your blog posts. Any way I’ll be subscribing on your augment and even I
  achievement you access constantly fast.

 178. This is the right blog for everyone who really wants to understand this topic.
  You know a whole lot its almost hard to argue with you (not that I really would want to…HaHa).
  You definitely put a brand new spin on a topic that has been discussed for many years.
  Wonderful stuff, just great!

 179. Hi there superb blog! Does running a blog like this require a massive
  amount work? I’ve absolutely no knowledge of programming but I was
  hoping to start my own blog in the near future. Anyway, if you have any recommendations or techniques
  for new blog owners please share. I understand this is off topic however
  I simply had to ask. Cheers!

 180. What’s Taking place i’m new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It
  positively useful and it has aided me out loads. I’m hoping to contribute & assist different customers like its
  helped me. Great job.

 181. I am really enjoying the theme/design of your weblog. Do you ever run into any web browser compatibility problems?
  A couple of my blog audience have complained about my blog not
  working correctly in Explorer but looks great in Opera.
  Do you have any suggestions to help fix this problem?

 182. Wow that was strange. I just wrote an really long
  comment but after I clicked submit my comment didn’t appear.

  Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyway, just wanted to say wonderful blog!

 183. You’re so cool! I do not think I have read something
  like this before. So wonderful to discover another person with some genuine thoughts on this subject matter.
  Really.. many thanks for starting this up. This website
  is something that is required on the internet, someone with a bit of originality!

 184. Can I simply just say what a comfort to discover an individual who really understands
  what they’re discussing over the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important.
  More and more people should check this out and understand this
  side of the story. I was surprised you aren’t more popular given that
  you surely possess the gift.

 185. of course like your web-site but you need to check the spelling on several of your posts.
  Several of them are rife with spelling problems and
  I find it very bothersome to inform the reality however I will certainly
  come again again.

 186. Thank you for any other excellent article. Where else may just anyone get that type of info in such an ideal method of writing?
  I have a presentation next week, and I am on the look for such information.

 187. I blog quite often and I seriously appreciate your content.
  The article has really peaked my interest. I will bookmark your website and keep checking for new details about once a week.
  I opted in for your Feed too.

 188. Do you have a spam problem on this site; I also am a blogger,
  and I was wanting to know your situation; many of us have developed some nice methods and we are looking to
  exchange solutions with other folks, please shoot me an e-mail if interested.

 189. This is really interesting, You’re a very skilled blogger.
  I’ve joined your rss feed and look forward to seeking more of your magnificent post.
  Also, I have shared your website in my social networks!

 190. Do you have a spam issue on this blog; I also am a blogger, and I was curious about your situation;
  many of us have created some nice methods and we are looking to trade solutions with others,
  be sure to shoot me an email if interested.

 191. It’s awesome to pay a quick visit this web page and reading
  the views of all friends on the topic of this article,
  while I am also zealous of getting knowledge.

 192. It’s appropriate time to make some plans for the longer term and it is time to be happy.

  I’ve learn this publish and if I may I wish to suggest you few attention-grabbing things or tips.

  Maybe you could write next articles relating to this article.
  I desire to learn even more issues about it!

 193. Wonderful goods from you, man. I’ve understand your stuff previous
  to and you are just too great. I actually like what you’ve acquired here,
  certainly like what you’re stating and the way in which you say it.
  You make it enjoyable and you still care for to keep it
  wise. I can’t wait to read much more from you. This is actually
  a great site.

 194. The other day, while I was at work, my sister stole my apple ipad
  and tested to see if it can survive a thirty foot drop,
  just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views.
  I know this is completely off topic but I had to share it with someone!

 195. Great blog! Do you have any recommendations for
  aspiring writers? I’m hoping to start my own website soon but I’m
  a little lost on everything. Would you recommend starting with a free platform
  like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m totally overwhelmed ..

  Any ideas? Thank you!

 196. It’s really a great and helpful piece of info.
  I am glad that you just shared this helpful
  info with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

 197. Howdy, i read your blog occasionally and i own a similar one and i
  was just curious if you get a lot of spam responses?

  If so how do you prevent it, any plugin or anything you can suggest?
  I get so much lately it’s driving me crazy so any support
  is very much appreciated.

 198. I do not know if it’s just me or if perhaps everyone else experiencing issues with your website.
  It looks like some of the text on your posts are running off the screen. Can someone else please provide feedback
  and let me know if this is happening to them as well? This
  might be a issue with my browser because I’ve had this
  happen previously. Kudos

 199. Whats up this is somewhat of off topic but I was wondering
  if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with
  HTML. I’m starting a blog soon but have no coding skills so
  I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

 200. Aw, this was an extremely good post. Taking the time and actual
  effort to make a superb article… but what can I say… I procrastinate a lot
  and never seem to get anything done.

 201. I am curious to find out what blog system you happen to be
  using? I’m having some small security issues with my latest
  blog and I would like to find something more safe. Do you
  have any suggestions?

 202. Fantastic goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and
  you’re just extremely excellent. I really like what you have
  acquired here, really like what you are stating and the way in which you say it.
  You make it enjoyable and you still care for to keep it wise.
  I cant wait to read much more from you. This is really a great website.

 203. I’m not sure exactly why but this weblog is loading incredibly slow for me.
  Is anyone else having this problem or is it
  a problem on my end? I’ll check back later on and see if the problem still exists.

 204. excellent post, very informative. I’m wondering why the other specialists of this sector
  do not realize this. You should continue your writing.
  I’m confident, you’ve a huge readers’ base already!

 205. I am not sure where you are getting your info, but great topic.
  I needs to spend some time learning more or understanding more.

  Thanks for great information I was looking
  for this information for my mission.

 206. Somebody essentially lend a hand to make significantly posts I’d state.
  That is the very first time I frequented your web page and to this point?

  I surprised with the analysis you made to make this particular post amazing.
  Great process!

 207. I do accept as true with all the ideas you’ve introduced to your post.
  They’re very convincing and can certainly work.
  Nonetheless, the posts are very brief for novices. May just you please
  extend them a bit from subsequent time? Thanks for the post.

 208. Thanks for finally talking about >”Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ” ΤΟΥΣ, ΤΟ ΒΛΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ…ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ.

  | Ελληνικά Νέα Τώρα <Loved it!

 209. What i do not realize is actually how you’re now not actually much more
  neatly-favored than you may be right now. You are very intelligent.
  You know therefore considerably with regards to this matter,
  made me individually imagine it from so many various angles.

  Its like women and men don’t seem to be fascinated except
  it is something to accomplish with Girl gaga! Your individual stuffs outstanding.
  Always take care of it up!

 210. I am no longer positive where you are getting your information, but good topic.
  I must spend some time finding out much more or figuring out more.
  Thanks for fantastic info I was in search of this info for my
  mission.

 211. Oh my goodness! Incredible article dude! Thank you, However I am encountering difficulties with your RSS.
  I don’t understand the reason why I cannot subscribe to
  it. Is there anybody else having identical RSS issues?
  Anybody who knows the answer can you kindly respond? Thanx!!

 212. Hmm it looks like your blog ate my first comment (it was super long)
  so I guess I’ll just sum it up what I had written and say,
  I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to the
  whole thing. Do you have any helpful hints for novice blog writers?
  I’d really appreciate it.

 213. Definitely believe that which you said. Your favorite reason appeared to be
  on the internet the easiest thing to be aware of. I say
  to you, I definitely get irked while people think about worries that they plainly do not know about.
  You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side effect ,
  people can take a signal. Will likely be back to get more.
  Thanks

 214. You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something
  that I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me.
  I am looking forward for your next post, I will
  try to get the hang of it!

 215. My brother recommended I may like this blog.
  He was once totally right. This submit truly made my day.
  You cann’t imagine simply how so much time I had spent for this information!
  Thank you!

 216. Hey superb website! Does running a blog like this take a lot of
  work? I have virtually no knowledge of computer programming however I had been hoping to start my own blog in the near future.
  Anyhow, if you have any recommendations or tips for new blog owners please share.
  I know this is off subject but I just wanted to ask.
  Appreciate it!

 217. Excellent post. Keep writing such kind of information on your blog.
  Im really impressed by your site.
  Hi there, You’ve performed a fantastic job.
  I’ll certainly digg it and individually suggest to my friends.
  I’m confident they will be benefited from this website.

 218. You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to
  be actually something that I think I would never understand.
  It seems too complex and extremely broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 219. Hey there this is kind of of off topic but
  I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or
  if you have to manually code with HTML. I’m
  starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get advice
  from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

 220. I have been surfing online more than 4 hours today, yet I never found any interesting article like yours.
  It’s pretty worth enough for me. Personally, if all site
  owners and bloggers made good content as you did,
  the web will be a lot more useful than ever before.

 221. hello there and thank you for your info – I have certainly picked up anything new from right here.
  I did however expertise some technical points using this site, since I experienced to reload
  the website lots of times previous to I could get it to load correctly.
  I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I am
  complaining, but sluggish loading instances times will often affect your placement in google
  and can damage your quality score if advertising and
  marketing with Adwords. Anyway I’m adding this RSS to my email and can look out for a lot more of your
  respective intriguing content. Make sure you update this
  again soon.

 222. First off I would like to say great blog! I had a quick question which I’d like to ask if you don’t mind.

  I was interested to know how you center yourself and clear your
  thoughts before writing. I have had a tough time clearing my thoughts in getting my ideas out.
  I do enjoy writing but it just seems like the first 10 to
  15 minutes are usually lost simply just trying to figure out
  how to begin. Any ideas or hints? Thank you!

 223. My programmer is trying to convince me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the costs.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on numerous websites for about a year and am anxious about switching to another platform.
  I have heard great things about blogengine.net. Is there a way I can import all my
  wordpress content into it? Any kind of help would be greatly appreciated!

 224. Hey just wanted to give you a brief heads up and let
  you know a few of the pictures aren’t loading properly.
  I’m not sure why but I think its a linking issue.

  I’ve tried it in two different web browsers and both show the same outcome.

 225. Hi there, I found your site by way of Google even as searching for a similar topic, your site came up, it looks good.
  I have bookmarked it in my google bookmarks.
  Hi there, just turned into aware of your blog thru Google, and found that it
  is really informative. I’m gonna be careful for brussels.
  I will be grateful in case you proceed this
  in future. Lots of other folks might be benefited out of your writing.
  Cheers!

 226. An interesting discussion is definitely worth comment.
  I do believe that you need to write more about this subject, it might not be a taboo matter but typically people don’t discuss such topics.
  To the next! Cheers!!

 227. I loved as much as you’ll receive carried out right here.
  The sketch is attractive, your authored material stylish.
  nonetheless, you command get bought an shakiness over that you wish be delivering the following.
  unwell unquestionably come more formerly again since
  exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.

 228. We stumbled over here from a different website and thought I might
  as well check things out. I like what I see so now i’m following you.
  Look forward to going over your web page yet again.

 229. I’m really impressed along with your writing skills as well as with the format for your blog.
  Is this a paid subject or did you modify it yourself? Either way keep up the nice
  quality writing, it’s uncommon to look a nice weblog like this one today..

 230. Hi there, I discovered your blog via Google while searching for a similar topic,
  your web site got here up, it appears to be like
  good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

  Hello there, just changed into aware of your blog via Google, and located that it’s truly
  informative. I am gonna watch out for brussels.
  I’ll appreciate in case you proceed this in future.

  Lots of other folks will probably be benefited out of your writing.
  Cheers!

 231. I’m impressed, I have to admit. Rarely do I encounter a blog
  that’s both equally educative and amusing, and let me tell you, you have hit the nail on the head.
  The issue is something too few men and women are speaking intelligently about.
  I’m very happy I stumbled across this in my search for something regarding this.

 232. Wow that was odd. I just wrote an incredibly long comment
  but after I clicked submit my comment didn’t appear.
  Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyway, just
  wanted to say excellent blog!

 233. This design is steller! You definitely know how to keep a
  reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start
  my own blog (well, almost…HaHa!) Great job.
  I really enjoyed what you had to say, and more than that,
  how you presented it. Too cool!

 234. Your style is very unique in comparison to other people I have read stuff from.
  Thank you for posting when you’ve got the opportunity, Guess I’ll just book mark this site.

 235. An outstanding share! I have just forwarded this onto a colleague who has been conducting a little research on this.
  And he actually ordered me dinner due to the fact that I found it for him…
  lol. So allow me to reword this…. Thank
  YOU for the meal!! But yeah, thanx for spending some time to discuss this issue
  here on your website.

 236. Thank you for the auspicious writeup. It actually was a enjoyment account it.

  Glance complex to more added agreeable from you! By the way, how could we keep in touch?

 237. I’m pretty pleased to discover this site. I need to to thank you for ones time
  just for this fantastic read!! I definitely liked every part of it and i also
  have you saved to fav to check out new things on your web site.

 238. I’m really enjoying the theme/design of your website.
  Do you ever run into any web browser compatibility problems?
  A couple of my blog audience have complained about my site not operating correctly in Explorer but looks great in Opera.
  Do you have any suggestions to help fix this problem?

 239. Hello there! This is my first comment here so I
  just wanted to give a quick shout out and tell you I truly enjoy reading through your articles.
  Can you recommend any other blogs/websites/forums that cover the same subjects?
  Thanks!

 240. I blog frequently and I truly appreciate your content.

  The article has really peaked my interest. I will take a note of your
  site and keep checking for new information about once per week.
  I subscribed to your RSS feed too.

 241. Hey! I could have sworn I’ve been to this site before but after reading through some of the post I realized it’s new to me.
  Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking
  and checking back often!

 242. Do you mind if I quote a couple of your posts
  as long as I provide credit and sources back to your blog?

  My website is in the exact same area of interest as yours and my users would definitely benefit from some of the information you provide here.

  Please let me know if this ok with you. Thanks!

 243. Hello there, I discovered your blog by way of
  Google whilst searching for a similar topic, your web site got
  here up, it appears to be like great. I have bookmarked
  it in my google bookmarks.
  Hi there, just become aware of your blog through Google, and
  located that it is really informative. I’m going to watch out for brussels.
  I’ll be grateful in the event you proceed this in future.
  Numerous other folks will be benefited from your writing.

  Cheers!

 244. You’re so awesome! I don’t think I’ve truly read something
  like this before. So nice to discover somebody with some original thoughts on this subject.
  Really.. many thanks for starting this up. This site is one thing that is required on the web, someone with a little originality!

 245. I know this site provides quality depending content and extra information, is
  there any other web page which offers these kinds of things in quality?

 246. I do not know if it’s just me or if perhaps everybody else encountering issues with your blog.
  It appears like some of the written text on your
  content are running off the screen. Can someone else please provide feedback and let me know if this is happening
  to them as well? This could be a issue with my browser because I’ve had this happen before.
  Kudos

 247. Whats up very cool web site!! Guy .. Excellent .. Superb ..
  I will bookmark your web site and take the feeds additionally?
  I am glad to search out so many helpful info right here within the publish, we’d like develop more strategies on this regard, thanks for
  sharing. . . . . .

 248. Greetings I am so happy I found your blog page, I really found you by
  mistake, while I was looking on Bing for something else, Nonetheless I am
  here now and would just like to say thanks for a tremendous post
  and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have
  time to browse it all at the moment but I have book-marked it and also added your RSS feeds, so
  when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the superb work.

 249. Undeniably believe that which you said. Your favorite reason appeared to be on the internet the simplest thing to be aware
  of. I say to you, I certainly get irked while people consider
  worries that they just do not know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the
  whole thing without having side-effects , people can take a signal.
  Will likely be back to get more. Thanks

 250. Nice post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon everyday.
  It will always be interesting to read through
  content from other writers and practice something from other web sites.

 251. Oh my goodness! Awesome article dude! Thanks, However I am encountering difficulties with your RSS.

  I don’t know the reason why I can’t subscribe to it. Is there anybody having identical RSS
  issues? Anyone that knows the answer will you kindly
  respond? Thanx!!

 252. “Terrific work! This is the type of information that should be shared around the internet. Shame on Google for not positioning this post higher! Come on over and visit my site . Thanks =)”

 253. I blog often and I seriously appreciate your content.
  Your article has truly peaked my interest. I am going to take a note of
  your blog and keep checking for new details about once
  a week. I opted in for your RSS feed as well.

 254. I blog frequently and I genuinely thank you for your information. This article has
  really peaked my interest. I’m going to bookmark
  your site and keep checking for new information about once per week.

  I opted in for your Feed as well.

 255. I like the helpful information you supply for your articles.

  I’ll bookmark your weblog and take a look at
  again here frequently. I’m rather certain I’ll
  be informed many new stuff right right here! Good luck for the following!

 256. Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book
  in it or something. I think that you could do with some pics to drive the message
  home a bit, but instead of that, this is great blog.
  A fantastic read. I will certainly be back.

 257. Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that
  it’s really informative. I am going to watch out
  for brussels. I will appreciate if you continue this in future.
  Lots of people will be benefited from your writing.
  Cheers!

 258. First of all I would like to say superb blog!

  I had a quick question that I’d like to ask if you do
  not mind. I was interested to find out how you center yourself
  and clear your head prior to writing. I have had difficulty clearing my
  thoughts in getting my ideas out. I truly do enjoy writing but it just seems like the first
  10 to 15 minutes are lost simply just trying to figure out how
  to begin. Any ideas or hints? Thanks!

 259. Greate pieces. Keep posting such kind of info on your blog.
  Im really impressed by it.
  Hi there, You have performed an incredible job.
  I’ll definitely digg it and personally recommend to my friends.
  I am confident they’ll be benefited from this website.

 260. I do accept as true with all the concepts you have presented for your post.
  They are very convincing and can definitely work.
  Still, the posts are very brief for novices. Could you please lengthen them
  a little from subsequent time? Thank you for the post.

 261. Amazing blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
  A design like yours with a few simple adjustements would really make
  my blog shine. Please let me know where you got your design. With thanks

 262. Simply desire to say your article is as astounding.
  The clarity in your post is just spectacular and i could assume you’re an expert on this subject.
  Well with your permission let me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post.
  Thanks a million and please keep up the rewarding work.

 263. I’m extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your blog.
  Is this a paid theme or did you customize it yourself?
  Anyway keep up the excellent quality writing, it is
  rare to see a nice blog like this one today.

 264. Thanks , I’ve recently been searching for info about this subject for a while and yours
  is the best I have discovered till now. However, what concerning the conclusion? Are you sure concerning the
  supply?

 265. First of all I would like to say great blog! I had a quick question in which I’d like to ask
  if you do not mind. I was curious to know how you center
  yourself and clear your head before writing.
  I have had a tough time clearing my thoughts in getting my thoughts out.
  I truly do take pleasure in writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are lost just trying to figure out how to begin. Any recommendations or
  tips? Cheers!

 266. It is perfect time to make some plans for the long run and it’s time
  to be happy. I have read this submit and if I may I
  wish to suggest you some fascinating issues or advice.
  Maybe you could write next articles referring to this article.

  I wish to learn more issues about it!

 267. Wonderful article! This is the type of information that should be shared across the internet.
  Disgrace on the seek engines for no longer positioning this submit higher!

  Come on over and seek advice from my site . Thank you =)

 268. hello!,I love your writing very so much! share we keep up a correspondence more
  approximately your article on AOL? I need an expert
  on this area to solve my problem. May be that’s you! Looking ahead to see you.

 269. Having read this I thought it was very enlightening.
  I appreciate you taking the time and effort to put this article together.
  I once again find myself personally spending a lot of time both reading and posting
  comments. But so what, it was still worth it!

 270. Every weekend i used to pay a visit this web site, for the reason that i want enjoyment, for the
  reason that this this website conations genuinely good funny
  information too.

 271. Pretty great post. I just stumbled upon your blog and wished to say
  that I’ve really enjoyed browsing your blog
  posts. After all I’ll be subscribing in your feed and I hope you
  write again soon!

 272. Having read this I believed it was very enlightening. I appreciate you finding the time and effort to put this
  short article together. I once again find myself spending a significant amount of time both
  reading and commenting. But so what, it was still worthwhile!

 273. I do trust all the ideas you’ve offered on your post.
  They’re very convincing and can certainly work. Still, the posts are too short for
  beginners. May just you please lengthen them a bit from subsequent time?
  Thanks for the post.

 274. Its such as you learn my thoughts! You seem to understand a
  lot approximately this, such as you wrote the e book in it or something.
  I think that you simply could do with a few % to force
  the message house a bit, however other than that, this is excellent blog.
  An excellent read. I’ll certainly be back.

 275. I’m really enjoying the theme/design of your site.

  Do you ever run into any internet browser compatibility issues?

  A couple of my blog visitors have complained about my
  website not working correctly in Explorer but looks great in Opera.
  Do you have any ideas to help fix this issue?

 276. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or
  did you hire someone to do it for you? Plz answer back as I’m looking
  to create my own blog and would like to know where u got this from.

  cheers

 277. Great beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how could i subscribe for
  a blog site? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

 278. Thanks for the auspicious writeup. It if truth be told
  used to be a enjoyment account it. Glance complicated to far introduced agreeable from you!
  By the way, how could we keep up a correspondence?

 279. Hello I am so grateful I found your weblog, I really found you
  by accident, while I was searching on Aol for something else,
  Anyhow I am here now and would just like to say kudos for a fantastic post and a all round enjoyable blog (I also
  love the theme/design), I don’t have time to browse
  it all at the minute but I have saved it and also added in your RSS feeds,
  so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the superb work.

 280. Good day! I could have sworn I’ve been to this
  website before but after going through some of the posts I realized it’s
  new to me. Regardless, I’m definitely pleased I stumbled upon it and I’ll be bookmarking it
  and checking back regularly!

 281. Hi there! I could have sworn I’ve been to this site before but after browsing
  through a few of the posts I realized it’s new to
  me. Anyhow, I’m definitely delighted I found it and I’ll be book-marking it and checking back
  frequently!

 282. I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do
  it for you? Plz answer back as I’m looking to construct my
  own blog and would like to find out where u got this from.

  thank you

 283. What you typed was actually very logical. But,
  what about this? suppose you typed a catchier title?

  I mean, I don’t want to tell you how to run your website, however suppose you added a post title that grabbed folk’s attention? I mean "Ο
  ΕΚΛΕΚΤΟΣ" ΤΟΥΣ, ΤΟ ΒΛΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ
  ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ…ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ.
  | Ελληνικά Νέα Τώρα is kinda boring.
  You should glance at Yahoo’s home page and see how they create news headlines to grab people to open the links.
  You might add a video or a picture or two to get people interested about everything’ve got to say.
  In my opinion, it might bring your posts a little bit more interesting.

 284. Great website you have here but I was curious about if you knew of any user discussion forums
  that cover the same topics discussed here? I’d really
  love to be a part of online community where I can get feedback from other experienced individuals that share the same interest.
  If you have any recommendations, please let me know.
  Thanks a lot!

 285. I do agree with all the ideas you’ve offered in your post.
  They’re very convincing and can certainly work. Still, the posts are too
  short for starters. May just you please lengthen them a little from next time?

  Thanks for the post.

 286. Have you ever considered writing an ebook or guest
  authoring on other sites? I have a blog centered
  on the same topics you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my viewers would value your work.

  If you’re even remotely interested, feel
  free to shoot me an email.

 287. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added
  I get three e-mails with the same comment. Is there any way you can remove
  me from that service? Appreciate it!

 288. I just could not depart your web site prior to suggesting that I extremely enjoyed the standard information a person supply for your guests?
  Is going to be again often in order to investigate cross-check new posts

 289. Thanks , I’ve just been seаrching for information apprоxіmately this topic for a long time and yours is the
  best I’ve found out sօ far. However, what about the conclusion? Αre you
  sure about tһe ѕource?

 290. We are a group of volunteers and starting a brand new scheme in our
  community. Your website provided us with valuable information to work on. You have performed a formidable activity and our entire group will likely be grateful to you.

 291. Hey there! I’ve been reading your web site for some time now and finally
  got the courage to go ahead and give you a
  shout out from Dallas Texas! Just wanted to mention keep up the fantastic work!

 292. Thank you a bunch for sharing this with all people you really recognize what you are talking
  about! Bookmarked. Please also visit my website =).
  We will have a link change contract among us

 293. It is appropriate time to make a few plans for the future and it’s time to be happy.
  I have read this submit and if I may just I desire to
  recommend you few attention-grabbing things or suggestions.

  Maybe you could write subsequent articles regarding this article.
  I wish to learn more things about it!

 294. Howdy are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world
  but I’m trying to get started and set up my own. Do you need
  any html coding expertise to make your own blog? Any help would
  be greatly appreciated!

 295. Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging for?
  you made blogging look easy. The overall look of your site is fantastic, as well as the
  content!

 296. “What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It positively useful and it has aided me out loads. I hope to contribute & aid other customers like its helped me. Good job.”

 297. Oh my goodness! Incredible article dude! Thank you, However I
  am experiencing troubles with your RSS. I don’t understand why
  I can’t join it. Is there anyone else having the same
  RSS problems? Anybody who knows the solution will
  you kindly respond? Thanx!!

 298. Hi! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could locate a
  captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having difficulty finding one?
  Thanks a lot!

 299. Appreciating the commitment you put into your blog and detailed information you present.

  It’s awesome to come across a blog every once in a while that isn’t the same outdated rehashed material.
  Wonderful read! I’ve saved your site and
  I’m adding your RSS feeds to my Google account.

 300. Definitely believe that which you said. Your favorite justification appeared to be on the web
  the easiest thing to be aware of. I say to you, I certainly
  get irked while people think about worries that they plainly do not know about.
  You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side
  effect , people could take a signal. Will probably be back to
  get more. Thanks

 301. I love what you guys tend to be up too. This sort of clever work and reporting!
  Keep up the superb works guys I’ve included you guys
  to my blogroll.

 302. Hi this is kinda of off topic but I was wondering if blogs
  use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
  I’m starting a blog soon but have no coding
  know-how so I wanted to get guidance from someone with experience.
  Any help would be greatly appreciated!

 303. I’m not sure where you’re getting your info, but good topic.

  I needs to spend some time learning much more or understanding more.
  Thanks for fantastic information I was looking for this info for my
  mission.

 304. Woah! I’m really digging the template/theme of this site.

  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s hard to get
  that “perfect balance” between superb usability and visual appearance.
  I must say you’ve done a great job with this. Additionally, the blog loads extremely fast for
  me on Chrome. Exceptional Blog!

 305. It is appropriate time to make a few plans for the long run and it is time to be happy.
  I have read this submit and if I could I wish to suggest
  you few fascinating things or tips. Perhaps you can write next articles referring to this article.
  I want to read even more issues about it!

 306. Great post. I was checking continuously
  this blog and I’m impressed! Extremely useful info
  particularly the last part 🙂 I care for such information a
  lot. I was looking for this certain information for a very long time.
  Thank you and best of luck.

 307. Hi to all, for the reason that I am actually eager of reading this blog’s post to be updated on a regular
  basis. It contains good material.

 308. Amazing blog! Is your theme custom made or did you download it
  from somewhere? A design like yours with a few simple tweeks
  would really make my blog stand out. Please let me know where you got your theme.
  Kudos

 309. I simply couldn’t leave your site before suggesting that I actually
  loved the standard information a person provide in your guests?
  Is gonna be again steadily to check out new posts

 310. Aw, this was an exceptionally good post. Taking a few minutes and
  actual effort to generate a good article… but what can I say… I hesitate a whole lot and don’t seem to get anything done.

 311. Terrific article! That is the kind of information that are supposed to be shared around the internet.
  Shame on Google for now not positioning this submit
  higher! Come on over and consult with my web site . Thanks =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.