“Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ” ΤΟΥΣ, ΤΟ ΒΛΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ…ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ.

“Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ” ΤΟΥΣ, ΤΟ ΒΛΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ…ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ. Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ,ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ) ΟΙ ΙΛΛΟΥΝΙΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ! ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΝΥΝ!” καί ἐβλήθη ό δράκων, ό ὄφις ὀ μέγας ό ἄρχαῖος, ό καλούμενος Διάβολος καί ό Σατανᾶς” (ΑΠΟΚΑΛ. ΙΩΑΝΝ. κεφ. ιβ’ παρ 9)
“καί ὠργίσθη ὀ δράκων ἐπί τῆ γυναικί.” (ΑΠΟΚΑΛ. ΙΩΑΝΝ. κεφ. ιβ’ παρ 17)
“καί ἐκράτησε τόν δράκοντα, τόν ὄφιν τόν άρχαῖον, ὄς έστι Διάβολος καί ὀ Σατανᾶς ὀ πλανῶν τήν οίκουμένην.”(ΑΠΟΚΑΛ. ΙΩΑΝΝ. κεφ. κ’ παρ 2)ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΟΥΑΛΛΙΑΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ. ΤΥΧΑΙΟ;…………. Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΚΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο Ε’ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.
ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟ: Ο Υ Ι Λ Λ Ι Α Μ Ο Ε’ = 70+300+10+30+30+10+1+40 + 70 + 5 = 666.
ΣΤΑ ΔΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ : WILLIAM (WILL I AM) ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΕΙΜΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ, Ο ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ. ΤΥΧΑΙΟ;
ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 21-6-1982, ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΙΝ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ Η 666η ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ (GRAILCODE.NET)
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΟΦΟΡΗΣΕ, Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΝΤΑΙΑΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ “ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ” ΣΤΗ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΗΡΑΓΓΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ (ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ), ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 31ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ) ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΡΑΓΓΑ ΑΠΟ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΓΕΝΝΙΟΤΑΝ ΑΠΟ ΠΟΡΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ (ΚΑΘΩΤΙ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΝΕΜΟΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΚΝΟ ΠΟΡΝΕΙΑΣ (ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΝΤΑΙΑΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΕΞΩΣΥΖΗΓΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ.) ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΑΡΟΤΕΡΟΣ ΜΑΣΣΟΝΟΣ 33ου ΒΑΘΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο 1000ος ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ GARTER, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΝΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ANGLESSEY.
ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΙΣΗΜΟ ΤΟΥ 3ου ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΘΕΙ Η ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΧΟΥΡΒΑ (Hurva).
Ο ΔΕ “ΠΑΤΕΡΑΣ” ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ 75% ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΙΤΗΡΩΝ (ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΠΑΝΩ 200 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΕΠΙΣΙΤΗΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ), ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΩΝ 9… ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ(BLUE BEAM PROJECT) ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΥΧΑΙΑ;

ΑΛΕΥΚΙΜΜΟΣ

…………………………..

2 ΠΕΡΙ ΣΑΥΡΩΝ ΚΑΙ …..ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ¨ΚΑΣΤΑ¨ TOY  ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑΧΤΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΛΛΟΕΙΔΩΝ (ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΓΑΛΛΙΑΣ,ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,ΙΣΠΑΝΙΑΣ  ΚΑΙ ΔΑΝΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ¨ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΕΣ¨ ΠΡΟΣΜΕΙΞΕΙΣ ΕΡΠΕΤΩΝ ΜΕ ΓΟΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΥΒΡΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΓΟΝΙΔΙΑ.
Η ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ¨ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΟΣ¨ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ (ΥΠΟΧΘΟΝΙΕΣ)  ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ( 17ος -19ος αιών) ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ, ΘΕΙΩΝ, ΞΑΔΕΡΦΙΩΝ,ΑΝΙΨΙΩΝ -ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΒΑΘΜΟΥ- ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΝΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΜΟΜΙΞΙΕΣ.
ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ-ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ!!! Ο ΟΡΟΣ ¨ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΣ¨ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝ-ΣΟΦΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΠΡΙΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ ΚΑΙ ΕΡΕΕ ΣΤΙΣ ΒΛΕΒΕΣ ΤΟΥΣ Ο ΚΩΔΙΞ ΙΧΩΡ. ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΟΡΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ.
ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΝΤΑΙΑΝΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ (ΕΛΛΑΝΙΑ) ΓΟΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ  ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝ-ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΝΤΑΙΑΝΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΑΤΗ

( ΕΚΑΤΗ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ Η ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ 33ο ΣΤΥΛΟ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ!!!).ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ. ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2012.
ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ  ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΡΟΤΣΘΙΛ.Η ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΕΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΤΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΑΓΓΛΙΑ) ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ,
ΠΡΩΤΟΝ:  Ο ΑΓΓΛΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ¨ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΠΑΤΡΩΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Ο ΚΑΙΡΟΣ. ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΥΚΝΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ.
ΟΙ  Η.Π.Α. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΜΙΑ ΕΔΡΑ-ΒΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ.
ΟΙ  IOI AIDS KAI EBOLA ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΤΑ ΑΝΤΟΔΟΤΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ¨ ΜΟΝSADO¨  Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΙΜΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ. Η ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΛΙΝΕΚΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΠΟΣΙΜΩΝ ΥΔΑΤΩΝ (ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΩΝ, ΠΟΤΑΜΩΝ, κ.τ.λ) .
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΗΓΜΑ  ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ  ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.  ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΑΓΓΛΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ.

http://eleftheriskepsii.blogspot.de/

3 ΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΥΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ) ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ

Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας είναι η μοναδική που εντάχθηκε στην Λευκή Αδελφότητα, μετά τον πόλεμο της ανεξαρτησίας των σημερινών ΗΠΑ και που βοήθησε τα μέγιστα στο να εγκατασταθεί εκεί, η σημερινή διοίκηση της Νέας Τάξης των πραγμάτων της Λευκής Αδελφότητας.
Η διοίκηση αυτή, επίσημα εγκαταστάθηκε  που αλλού στον Λευκό Οίκο, όπως τον ονόμασαν το 1900 μ.Χ., αφού τότε ξεκίνησε το 100ετές σχέδιο επιβολής της παγκόσμιας κυβέρνησης, που καθυστέρησε δύο φορές, από τους δύο παγκοσμίους πολέμους που προκάλεσε η Γερμανία, τότε τσιράκι της Μαύρης Αδελφότητας, που εννοείται δεν επιθυμούσε την παγκόσμια εξουσία της Λευκής.
Αυτός είναι και ο λόγος της διαρκούς συμμαχίας ΗΠΑ και Αγγλίας.
Σήμερα λοιπόν, με καθυστέρηση μιάς περίπου εβδομάδας εγεννήθη ο “υιός”.
Σήμερα με την πανσέληνο.
prisonplanet

4 Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στο εξοχικό της βασίλισσας Ελισάβετ

Ανθρώπινα υπολείματα εντόπισε τυχαία περαστικός μέσα σε κτήμα στο οποίο παραθερίζει η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση ως δολοφονία

Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στο εξοχικό της βασίλισσας ΕλισάβετΤο μακάβριο εύρημα βρήκε τυχαία μέσα σε δάσος ένας άνδρας την Πρωτοχρονιά, κατά τη διάρκεια βόλτας με το σκύλο του στο έκτασης 80.000 στρεμμάτων Κτήμα του Σάντριγχαμ, όπως αναφέρει στο σχετικό δημοσίευμά του το BBC.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο σύζυγός της πρίγκηπας Φίλιππος και άλλα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας διαμένουν αυτή την περίοδο στο συγκεκριμένο κτήμα, περίπου 200 χλμ. ΒΑ του Λονδίνου.

Η αστυνομία έχει ανοίξει πλέον όλες τις αρχειοθετημένες υποθέσεις που μπορεί να συνδέονται με εξαφάνιση και πιθανότατα φόνο γυναίκας, σε όλη την βρετανική επικράτεια.

Το σημείο στο οποίο εντοπίστηκαν τα οστά, στο Ανμερ, έχει αποκλειστεί προκειμένου να ερευνηθεί εξονυχιστικά από τη Σήμανση, ειδικά το τμήμα των περίπου 2 χλμ. μέχρι την είσοδο του κτήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αρχές δεν έδωσαν στοιχεία ούτε για την ηλικία της γυναίκας με βάση τα οστά της, ούτε καν για το τι ρούχα φορούσε, ή εάν ήταν γυμνή όταν εγκαταλείφθηκε εκεί.

«Βρισκόμαστε στην αρχή της έρευνας και μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα περίπλοκη», τόνισε ο επικεφαλής της έρευνας Τζες Φράι, για να προσθέσει ότι «δεν μπορώ να επιβεβαιώσω εάν ήταν ντυμένη. Επί του παρόντος, μόνο οι άνθρωποί μου, ο άνθρωπος που τη βρήκε και ο δράστης ή οι δράστες ξέρουν την αλήθεια – και θα ήθελα έτσι να παραμείνει».

«Το πτώμα παρέμεινε στο σημείο για αρκετό καιρό, αλλά δεν θα σας πω αν ήταν για εβδομάδες, μήνες ή χρόνια. Τα δεδομένα δείχνουν ότι πρόκειται για υπόθεση δολοφονίας και εξετάζουμε περιπτώσεις γυναικών που εξαφανίστηκαν, τόσο στην περιοχή όσο και σε όλη την χώρα», συνέχισε ο ίδιος.

Οι ειδικοί της Σήμανσης δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το αν ο φόνος έγινε στο συγκεκριμένο σημείο ή εάν το θύμα μεταφέρθηκε εκεί μετά θάνατον. Αυτό είναι πιθανό να προκύψει από τη νεκροψία που θα ακολουθήσει.

Το Μπάκιγχαμ έχει αποφύγει προς το παρόν κάποια αναλυτική ανακοίνωση, πέραν του ότι η υπόθεση «αφορά την αστυνομία του Νόρφολκ».

ethnos.gr

5 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΝΤΑΙΑΝΑΣ..Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΡΠΕΤΑ….

Lady_Diana
Η Κριστίν Φιτζέραλντ, έμπιστη της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ισχυρίζεται ότι η πρώην γυναίκα του Καρόλου της είχε εκμυστηρευθεί ότι ολόκληρη η βασιλική οικογένεια ήταν εξωγήινοι με τη μορφή ερπετών, ενώ μπορούσαν να αλλάζουν μορφή. Ένας πρώην ρεπόρτερ του BBC και γνωστός συνωμοσιολόγος, ο Ντέιβιντ Άικ, υποστηρίζει ότι η ανθρωπότητα ελέγχεται από τους συγκεκριμένους εξωγήινους, οι οποίοι πρέπει να καταναλώνουν ανθρώπινο αίμα προκειμένου να διατηρούν την ανθρώπινη μορφή τους.

«Η Βασίλισσα Μητέρα … τώρα αυτό είναι ένα σοβαρό κομμάτι μαγείας. Η βασιλομήτωρ είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι οι άνθρωποι νομίζουν. Για να είμαι ειλικρινής, η βασιλική οικογένεια δεν έχει πεθάνει εδώ και πολύ καιρό, έχουν μόλις μεταμορφωθεί. Είναι κατά κάποιον τρόπο κλωνοποίηση, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Παίρνουν τα κομμάτια της σάρκας και ανοικοδομούν το σώμα από ένα μικρό κομμάτι.
Επειδή είναι σαύρα, επειδή είναι ψυχρόαιμο, είναι πολύ πιο εύκολο γι” αυτούς να κάνουν «Φρανκενστάιν» από ό,τι είναι για εμάς. Τα διάφορα σώματα είναι απλώς διαφορετικές ηλεκτρικές δονήσεις και κατέχουν αυτό το μυστικό, κατέχουν το μυστικό των μικρο-ρεύματων, είναι τόσο μικρό, τόσο συγκεκριμένο, αυτά τα ραδιοκύματα είναι στην πραγματικότητα που δημιουργούν τα σώματα. Αυτές είναι οι ενέργειες που δουλεύω όταν θεραπεύομαι. Γνωρίζουν τη δόνηση της ζωής και επειδή είναι ψυχρόαιμα, είναι ερπετά, δεν έχουν καμία επιθυμία να κάνουν τη γη την τέλεια αρμονία που θα μπορούσε να είναι, ή να θεραπεύσουν το Γη από την ζημιά που έχει γίνει. Η Γη έχει υποστεί επίθεση για αιώνες από διαφορετικούς εξωγήινους. Ήταν σαν μπάλα ποδοσφαίρου για τόσο πολύ καιρό. Αυτό το μέρος ήταν μια στάση λεωφορείου για πολλούς διαφορετικούς εξωγήινους. Όλοι αυτοί οι εξωγήινοι, που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων και των επιβλαβών αερίων.
Προσγειώνονται όλη την ώρα και ανεβαίνουν από τα έγκατα της Γης. Έμοιαζαν σαν ερπετά στην αυθεντική τους μορφή, αλλά φαίνονται σαν κι εμάς όταν βγαίνουν τώρα από την ηλεκτρική δόνηση, αυτό το κλειδί της ζωής το οποίο ανέφερα. Μπορούν να εμφανιστούν όπώς θέλουν. Όλη η αληθινή γνώση έχει παρθεί, έχει τεμαχιστεί και έχει επανατοποθετηθεί και πάλι πίσω με άλλο τρόπο. Η βασιλομήτωρ είναι «Βάτροχος επικεφαλής» σε αυτό το μέρος της Ευρώπης και έχουν κι άλλους ανθρώπους σαν κι αυτήν σε κάθε ήπειρο. Οι περισσότεροι άνθρωποι, οι ακόλουθοι, δεν ξέρουν, ξέρεις, για τα ερπετά. Είναι ακριβώς στο έλεος αυτών των ανθρώπων, επειδή είναι τόσο ισχυροί.
«Το κάστρο «Μπάλμορ» [Balmore] είναι ένα πολύ, πολύ άσχημο μέρος. Είναι κάπου που θέλουν να σκάψουν υπόγεια. Θα βρουν απολιθώματα ερπετών, που πηγαίνουν τόσο πίσω. Μην νομίζεις πως άνθρωποι, όπως η βασιλομήτωρ και η βασίλισσα Βικτωρία, σαν διαφορετικούς ανθρώπους. Σκέψου τους σαν το ίδιο πρόσωπο που μετά από λίγο υποχρεώθηκε να αντικαταστήσει το κοστούμι, τη στολή του. Όταν η σάρκα πεθαίνει, η ενέργεια, ενώ πεθαίνει, προσκολλάται αμέσως επάνω σε κάποιον άλλο [στο πίσω μέρος]. Είναι πολύ βαμπίρ, χειρότερα από βαμπίρ.
Δεν πρόκειται να έρθουν σε “σένα με κοφτερά δόντια να πιούν το αίμα σου. Ο φόβος είναι η τροφή τους, μπορούν να πάρουν πραγματικά το φόβο και να τον χειριστούν σαν κάτι που μπορούμε να το πιάσουμε. Το κλειδί είναι το παλμικό ρεύμα. Με αυτό το παλμικό ρεύμα, μπορούν να χειριστούν οτιδήποτε με οτιδήποτε. Είναι σαν μια ολογραφική εικόνα. Είμαστε όλοι ορυκτά με δόνηση νερού. Αυτό που ζούμε είναι όλο μια ψευδαίσθηση. Αυτό είναι το μυστικό. Ξέρεις, όταν η μοναρχία πέσει, δεν θα είναι το τέλος της. Θα την εκδηλώσουν με μια άλλη μορφή. Τα ερπετά δεν έχουν ηττηθεί ποτέ και αυτό είναι το πιο κοντινό που έχουν ποτέ πλησιάσει.
Ο λόγος που απειλούνται τόσο σήμερα είναι επειδή η Γη είναι σε τέτοια προβλήματα που η ψυχική δύναμη των ανθρώπων επιστρέφει. Αυτή είναι η πιο τρομακτική στιγμή γι” αυτούς, αλλά δεν πρόκειται να τους σκοτώσει. Υπάρχουν πολύ αιώνες πριν έρθει το τέλος τους. Η διαφορά αυτή τη φορά είναι ότι θα είναι πιο δύσκολο γι” αυτούς και θα πρέπει να παραμείνουν για λιγότερο κι έτσι οι άνθρωποι της Γης πρόκειται να ενδυναμωθούν.
Παρ” όλα αυτά αυτοί οι ερπετοειδής είναι γαμημ…, είναι θλιβεροί, αξιολύπητα πραγματικά θηρία, ενώ η ανθρωπότητα καλπάζει προς το φως. Είναι αξιολύπητα εξογκώματα αγριότητας που δεν πρόκειται να κερδίσουν. Δεν μπορώ να μιλήσω γι αυτό παντού, επειδή θα έλεγαν «Κριστίν, πάρε ένα λευκό παλτό, βάλ” το πίσω και βγες». Αλλά θέλω ένα τέλος για τους μπάσταρ…. «

    Οφεις, γεννήματα εχιδνών! Πως φύγετε από της κρίσεως της γέεννης*;
Κατά Ματθαίων Ευαγγέλιο 12:33

*Η Γέεννα είναι Βιβλική περιοχή που αναφέρεται στη Παλαιά Διαθήκη. Πρόκειται για τη «κόλαση» όπου θα τιμωρηθούν, μετά θάνατο, οι αμαρτωλοί.
Να θυμόσαστε πως ό,τι για εσάς είναι συνομωσία ή συνωμοσιολογία για τους ισχυρούς είναι απλά τα σχέδιά τους για τη διαφύλαξη των συμφερόντων τους!
«Ζωή δεν είναι να ξυπνάς,
να τρως να θέτεις* πάλι
ζωή “ναι να “σαι ξυπνητός
όντε* κοιμούνται οι άλλοι»
*θέτω: ξαπλώνω, κοιμάμαι *όντε: όταν
-Στρατής [εκ Κατερίνας ορμώμενος]

http://wwwaporrito.blogspot.de/

6 Οι εξωγήινοι Ερπετοειδείς Και Το Συμβούλιο Των 13 Βασιλικών Οικογενειών

Ο ηγέτης των Illuminati της Γης ονομάζεται “Πίνδαρος”. Ο Πίνδαρος είναι μέλος μίας από τις 13 Illuminati οικογένειες που κυβερνούν, και είναι πάντα αρσενικός. Ο τίτλος, Πίνδαρος, είναι μια συντομογραφία του όρου “Κορυφή του Δράκοντα», επίσης γνωστού και ως το «πέος του Δράκου”. Συμβολικά, αυτό αντιπροσωπεύει την κορυφή της εξουσίας, τον έλεγχο, τη δημιουργία, τη διείσδυση, την επέκταση, την εισβολή και το φόβο. Ο κάτοχος αυτού του τίτλου μεταφέρει τις πληροφορίες στον καθαρόαιμο ερπετοειδή ηγέτη στο εσωτερικό της Γης.

Πρόσφατα, υπήρξαν αναφορές ότι ο Μαρκήσιος de Libeaux είναι ο Πίνδαρος, αλλά αυτό είναι παραπληροφόρηση. Ο πραγματικός Πίνδαρος είναι η κεφαλή της οικογένειας Rothschild, όπως υπήρξε για αρκετές εκατοντάδες χρόνια.
Έχει την έδρα του στη Γερμανία, κοντά στην Φρανκφούρτη. Στα τέλη της δεκαετίας του 1970, είχε την επίβλεψη ενός παρόμοιου πρότζεκτ με το Montauk, με την επωνυμία Malda που είναι αναγραμματισμός των Montauk-Alsace-Lorraine Dimensional Activation (Ενεργοποίηση Διαστάσεων) . Το πρότζεκτ αυτό βρίσκεται κοντά στην πόλη του Στρασβούργου, στη Γαλλία, ιστορικά κάποτε μέρος της Γερμανίας.
Είναι ενδιαφέρον, ότι υπάρχει ένα οινοποιείο στο ανατολικό άκρο του Long Island, που δεν απέχει πολύ από το Montauk Point, που ονομάζεται ”Αμπελώνες Πίνδαρος”. Αυτό το κρασί έχει αυξημένη δημοτικότητα και έχει κερδίσει διεθνή βραβεία.

Αυτό ταιριάζει, όπως πρέπει, στο σχέδιο, καθώς αυτή η περιοχή θα είναι ένα μέρος της πρωτεύουσας της Γης / των Ηνωμένων Εθνών στην αυτοκρατορία! Το κόκκινο κρασί είναι συμβολικό του αίματος που καταναλώνεται από τα Ερπετοειδή.

Το κρασί μπορεί να καθαγιασθεί, όπως έγινε και στη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία. Στην Καθολική Εκκλησία, το κρασί αντικατέστησε το αίμα στην τελετή.

Οι Illuminati εδώ στη Γη έχουν δημιουργήσει μια δομή πυραμίδας ελέγχου πανομοιότυπη με το σύστημα που υπάρχει στην Αυτοκρατορία Draco. Η πυραμίδα με το μάτι του ερπετού, που βρίσκεται στο αμερικανικό χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου, είναι συμβολικό αυτής της δομής ελέγχου.

Το μάτι είναι το σκέπασμα της πυραμίδας, εξηγώντας έτσι γιατί η αρχική επιφάνεια της Μεγάλης Πυραμίδας στην Αίγυπτο καλύφθηκε με ατόφιο χρυσάφι.

Ο Πίνδαρος συμβολίζεται με το χρυσό κάλυμμα της πυραμίδας.

Το επόμενο επίπεδο, ή “μάτι”, στην πυραμίδα συμβολίζει τις 13 βασιλικές οικογένειες.

Αυτές είναι οι εξής:

Rothschild (Bauer or Bower) – Pindar
Bruce
Cavendish (Kennedy)
De Medici
Hanover
Hapsburg
Krupp
Plantagenet
Rockefeller
Romanov
Sinclair (St. Clair)
Warburg (del Banco)
Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)

Σε κάθε μία από τις 13 κυρίαρχες οικογένειες έχει δωθεί μια περιοχή της γης ή / και μια συγκεκριμένη λειτουργία να εκπληρώσει στη Γη. Αυτές οι συγκεκριμένες λειτουργίες περιλαμβάνουν την παγκόσμια οικονομία, την στρατιωτική τεχνολογία / ανάπτυξη, τον έλεγχο του νου, τη θρησκεία, και τα μέσα ενημέρωσης.

Κάθε μία από τις 13 βασιλικές οικογένειες έχει επίσης ένα Συμβούλιο των 13. Ο αριθμός, 13, έχει μεγάλη σημασία για αυτούς. Ξέρουν ότι υπάρχουν 12 είδη ενεργειών που περνούν μέσα από τις 10 πλευρές του Θεού-Νου. Το σύνολο των 12 ενεργειών ισούται με μία 13η ενέργεια. Αυτή θεωρείται η πιο ισχυρή γνώση.

Γνωρίζουν επίσης ότι υπάρχουν πραγματικά 13 ζώδια και όχι τα παραδεκτά 12. Έχουν διατηρήσει το 13ο κρυμμένο για αιώνες, επειδή είναι το σημάδι του Δράκου. Κρατούν τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου μυστικά για να αποφύγουν να δώσουν ενδείξεις για το πρότυπο του ερπετοειδούς νου.

Το επόμενο κατώτερο επίπεδο είναι οι δεύτερες στην ιεραρχία οικογένειες που στηρίζουν το έργο του Πινδάρου και των 13 βασιλικών οικογενειών. Ενώ όλα τα μέλη των 13 κυρίαρχων οικογενειών είναι πολυμορφικά, όλα τα μέλη των 300 υποστηρικτικών οικογενειών δεν είναι. Έχουν όλα, όμως, ένα υψηλό ποσοστό ερπετικού DNA.

[Alexander: Κατά τη γνώμη μου, αν υπάρχει ο λεγόμενος πολυμορφισμός στην πραγματικότητα, τότε δεν είναι τίποτα περισσότερο από προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται, και δεν μπορούμε ακόμα να την καταλάβουμε. Εναλλακτικά, μπορεί να είναι ένα παρεξηγημένο είδος ”κατοχής” – μπορείτε να φανταστείτε τους ερπετοειδείς εξωγήινους να χρησιμοποιούν το ανθρώπινο σώμα, σαν όχημα, παρόμοιο με τον τρόπο που οι άνθρωποι χρησιμοποίησαν το Na’vi στην ταινία Avatar].

Είναι γνωστοί ως η “επιτροπή των 300”.

Αυτές οι οικογένειες περιλαμβάνουν αξιόλογα ονόματα όπως Agnelli, Balliol, Beale, Bell, Bouvier, Bush, Cameron, Campbell, Carnegie, Carrington, Coolidge, Delano, Douglas, Ford, Gardner, Graham, Χάμιλτον, Harriman, Heinz, Kuhn, Lindsay, Loeb, Mellon, Montgomery, Morgan, Norman, Oppenheimer, Rhodes, Roosevelt, Russell, Savoy, Schiff, Seton, Spencer, Stewart / Stuart, Taft, και Wilson. Υπάρχουν πολλοί άλλοι.

Η Επιτροπή των 300 χρησιμοποιεί πολλά γνωστά ιδρύματα για να επιτύχει τους στόχους της, συμπεριλαμβανομένων του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (Council on Foreign Relations), της Bilderburgers, της Τριμερής Επιτροπής (, Trilateral Commission), της Λέσχης της Ρώμης (Club of Rome), του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων (Royal Institute for International Affairs), της Μαφίας, της CIA, της NSA, της Μοσάντ, της Μυστικής Υπηρεσίας (SS) , του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Federal Reserve, της υπηρεσίας εσωτερικού εισοδήματος (Internal Revenue Service), και της Interpol, για να αναφέρουμε μερικές. Όλοι αυτοί είναι ιδιωτικοί οργανισμοί ή επιχειρήσεις που έχουν συσταθεί ως μηχανισμοί δημόσιων υπηρεσιών, αλλά αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια.

Η δομή των Illuminati δημιουργεί επίσης τεχνητές χώρες για να προωθήσουν τους στόχους τους. Παραδείγματα αυτών είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ελβετία, το Κουβέιτ, η Σοβιετική Ένωση, ο Παναμάς, το Ισραήλ, η Ιταλία, η Γιουγκοσλαβία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το μεγαλύτερο μέρος της Μαύρης Αφρικής, όλες οι αραβικές χώρες, και ολόκληρη η Κεντρική και Νότια Αμερική.

Αυτά τα έθνη δημιουργήθηκαν για να συσσωρεύουν πλούτο για τις κυβερνώσες οικογένειες και τους υποστηρικτές τους, για να κρύψουν ή να διατηρήσουν τον πλούτο τους, και να δημιουργήσουν ασταθείς συνθήκες που απαιτούνται για να ξεκινήσουν πολέμους ή αύξηση των στρατιωτικών προϋπολογισμών.

Η Ελβετία δημιουργήθηκε ως ένα ουδέτερο τραπεζικό κέντρο έτσι ώστε οι οικογένειες των Illuminati να έχουν ένα ασφαλές μέρος για να φυλάξουν τα κεφάλαιά τους, χωρίς το φόβο της καταστροφής από πολέμους και αδιάκριτων βλεμμάτων.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ιδρύθηκαν με 13 αποικίες, μία για κάθε μία από τις οικογένειες των Illuminati. Η αρχική σημαία είχε 13 αστέρια, και εξακολουθεί να έχει 13 λωρίδες. Ο αετός, το σύμβολο των Ηνωμένων Πολιτειών, κρατάει 13 βέλη στα νύχια του.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι στην πραγματικότητα ένα εταιρικό περιουσιακό στοιχείο της Εταιρείας Βιρτζίνια (Virginia Company) που ιδρύθηκε το 1604 στην Αγγλία με την άμεση συμμετοχή των Ρότσιλντ. Τα οικονομικά των Ρότσιλντ ήταν απαραίτητα για να χρηματοδοτήσουν την έρευνα και την εκμετάλλευση της βορειοαμερικανικής ηπείρου.

Τα περιουσιακά στοιχεία της Εταιρείας Βιρτζίνια, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, ανήκουν στην Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία μέσω του Βατικανού. Αυτό συνέβη το 1213 όταν ο βασιλιάς James έδωσε όλα τα αγγλικά περιουσιακά στοιχεία στον ερπετοειδή Πάπα. Ο διαχειριστής της περιουσίας παραμένει η βρετανική βασιλική οικογένεια, αλλά η πραγματική κυριότητα ανήκει στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν πήραν το όνομά τους από τον Amerigo Vespucci, όπως μάθατε στο σχολείο. Οι Illuminati δεν θα ονομάτιζαν μια ήπειρο, στην πραγματικότητα δύο ηπείρους, με το όνομα ενός Ιταλού χαρτογράφου. Το όνομα είναι στην πραγματικότητα ένας συνδυασμός λέξεων.

“Am” είναι η εβραϊκή λέξη για το “λαό”
“Ame” είναι επίσης η προστακτική του ισπανικού / λατινικού ρήματος “to love” – να αγαπάς
“Eri” ή “ari” είναι μία εβραϊκή έκφραση για το “λιοντάρι”
“Ρίκα” είναι η θηλυκή μορφή της ισπανικής λέξης για τον “rich” – πλούσιο
“Ka” είναι η αρχαία αιγυπτιακή λέξη για την ψυχή, ή δύναμη του πνεύματος μέσα σε ένα σώμα

Υπάρχουν δύο σημασίες:

Η Αρχαία Εβραϊκή / αιγυπτιακή μεταφράζεται ως,
“οι άνθρωποι του λιονταριού με τη δύναμη του πνεύματος.”

[Alexander: Προσωπικά, πιστεύω ότι το όνομά της Αμερικής προέρχεται από το Περουβιανό »AMARUCA», που σημαίνει «Η γη των ιπτάμενων φιδιών» (δηλαδή ερπετοειδών)]

Ως εκ τούτου, η πυραμίδα και ο πανόπτης οφθαλμός στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου.

Η λατινική εκδοχή μεταφράζεται ως, ” αγάπα τα πλούτη», σε μία θηλυκή / φυσική πραγματικότητα. Αυτό δίνει μια ιδέα για το τι είχαν στο μυαλό τους.

Για να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα, βλέπουμε τη μίξη της Λατινικής θηλυκής σκέψης / αετός με την αρσενική Εβραϊκή σκέψη / λιοντάρι. Η συμβολική δήλωση της Αμερικής είναι ότι είναι ένας συνδυασμός της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας… ένα μίγμα του ανθρώπου / Lyrae με το ερπετό / Draco. Ίσως ο αναγραμματισμός LSD , ένας Illuminati δημιούργησε το ναρκωτικό, έχει ένα κρυμμένο νόημα: Lyrae-Sirius-Draco!

Ο συνδυασμός αυτών των τριών πολιτισμών θα παράγει την πιο ισχυρή τεχνολογικά αυτοκρατορία που γνώρισε ο πλανήτης ποτέ!

Το 1776, η δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών ως ανεξάρτητο έθνος συνέπεσε με την δημόσια διακήρυξη της ύπαρξης της επίσημης οργάνωσης Illuminati από το μέλος της Adam Weishaupt, στη Βαυαρία. Δημοσίως, ο κ Weishaupt εμφανίστηκε αποφασισμένος να δημιουργήσει μια οργάνωση που θα αποτελείται από την ευρωπαϊκή ελίτ και η οποία θα ανυψώσει την ανθρωπότητα.

Φυσικά, αυτό ήταν μέρος μιας παγκόσμιας τελετής των Illuminati . Η δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών και η παγκόσμια τελετή των Illuminati . Η δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών και της οργάνωσης των Illuminati ήταν τεχνητό ξεκίνημα για δημόσια κατανάλωση.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν ο μηχανισμός που χρησιμοποιήθηκε για να κάνει αποδεκτούς τους Illuminati στο κοινό. Τρέχοντα μέλη των Illuminati πιστεύουν ότι ο Adam Weishaupt ήταν ένας σωσίας του George Washington, και είναι πραγματικά η εικόνα του Weishaupts που εμφανίζεται στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου.

http://wwwaporrito.blogspot.de/

108 thoughts on ““Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ” ΤΟΥΣ, ΤΟ ΒΛΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ…ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ.

 1. ΠΟΛΥ -ΠΟΛΛΗ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΟΝΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΛΑΘΑΚΙ.ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΑΓΧΙΣΤΙΑΣ.ΤΟ – Υ- ΙΣΟΨΗΦΕΙ ΜΕ ΤΟ -400- ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ 666.ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟ 300 ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΙΣΑΡΙΘΜΕΙ 566

 2. Superb blog! Do you have any recommendations for aspiring writers?

  I’m planning to start my own website soon but I’m a little lost on everything.

  Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for a paid
  option? There are so many choices out there that I’m completely overwhelmed ..
  Any recommendations? Bless you!

 3. I’m curious to find out what blog platform you happen to be working with?
  I’m experiencing some small security issues with my latest website and I’d like to find something more safe.
  Do you have any suggestions?

 4. I think this is among the most important info for me. And i am glad reading your
  article. But wanna remark on few general things,
  The website style is great, the articles is really excellent
  : D. Good job, cheers

 5. Hi there! This is my first visit to your blog!
  We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche.

  Your blog provided us valuable information to work on. You have
  done a marvellous job!

 6. Unquestionably believe that which you said. Your favorite reason seemed to be on the web the easiest thing to be aware
  of. I say to you, I definitely get irked while people consider
  worries that they plainly do not know about.
  You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without
  having side effect , people could take a signal. Will likely be back to get more.
  Thanks

 7. Hello it’s me, I am also visiting this site on a regular basis, this web site is genuinely
  fastidious and the viewers are in fact sharing good thoughts.

 8. Hello, There’s no doubt that your website could possibly be having
  browser compatibility problems. Whenever I look at your website in Safari, it looks fine however, if opening
  in I.E., it’s got some overlapping issues. I just wanted
  to provide you with a quick heads up! Other than that, great website!

 9. It’s awesome to pay a quick visit this web page and reading the views
  of all colleagues about this piece of writing, while I am also keen of getting knowledge.

 10. My partner and I stumbled over here different web page and thought I may as well check things out.
  I like what I see so now i’m following you. Look forward to exploring your web page again.

 11. With havin so much written content do you ever run into
  any problems of plagorism or copyright violation? My blog has a
  lot of completely unique content I’ve either authored myself
  or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all
  over the internet without my agreement. Do you know any techniques
  to help prevent content from being stolen? I’d
  genuinely appreciate it.

 12. May I simply say what a comfort to uncover a person that really knows what they’re discussing on the internet.
  You certainly realize how to bring an issue to light and
  make it important. More and more people have to look at this
  and understand this side of the story. I can’t believe
  you aren’t more popular given that you surely possess
  the gift.

 13. Excellent goods from you, man. I have understand
  your stuff previous to and you’re just too fantastic.
  I really like what you have acquired here, certainly
  like what you’re saying and the way in which you say it.

  You make it enjoyable and you still care for to keep it wise.

  I can not wait to read far more from you. This is really a tremendous website.

 14. My developer is trying to persuade me to move to .net from PHP.

  I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the
  less. I’ve been using WordPress on various websites for about a year
  and am worried about switching to another platform. I have heard very good things about blogengine.net.

  Is there a way I can import all my wordpress posts into it?
  Any help would be greatly appreciated!

 15. Hi, I do think this is a great website. I stumbledupon it 😉 I am going to return once again since I
  saved as a favorite it. Money and freedom is the greatest way to change,
  may you be rich and continue to help others.

 16. It’s really a nice and helpful piece of information. I am satisfied that you
  simply shared this helpful info with us. Please keep us informed like
  this. Thank you for sharing.

 17. You’re so awesome! I do not suppose I have read
  something like this before. So wonderful to discover someone with a few unique thoughts on this subject matter.
  Really.. thanks for starting this up. This site is one thing that is needed on the web, someone with a bit of originality!

 18. Hi there I am so happy I found your site, I really found you by
  mistake, while I was browsing on Google for something else, Anyways I am here now and would just like
  to say thanks for a marvelous post and a all round
  enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have
  time to go through it all at the moment but I have bookmarked it and also included your RSS feeds, so when I
  have time I will be back to read more, Please do keep up the superb work.

 19. Hmm it looks like your site ate my first comment (it was super long) so I
  guess I’ll just sum it up what I had written and say,
  I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing.
  Do you have any recommendations for first-time blog writers?
  I’d really appreciate it.

 20. I believe that is one of the most significant info for me.
  And i’m satisfied studying your article. However want to remark
  on some normal things, The site style is perfect, the articles
  is really excellent : D. Excellent task, cheers

 21. Excellent beat ! I wish to apprentice while you amend your website,
  how could i subscribe for a blog web site? The account aided me
  a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered
  bright clear idea

 22. Today, while I was at work, my cousin stole my iphone and
  tested to see if it can survive a twenty five foot drop,
  just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she
  has 83 views. I know this is completely off topic but I had
  to share it with someone!

 23. hey there and thank you for your info – I have definitely picked up anything new from right here.
  I did however expertise some technical points using this site, since I experienced to reload the web site lots of times previous to
  I could get it to load properly. I had been wondering if your web host is OK?
  Not that I am complaining, but sluggish loading instances times
  will often affect your placement in google and could damage your high-quality score if advertising
  and marketing with Adwords. Well I’m adding this
  RSS to my e-mail and can look out for much more
  of your respective interesting content. Make sure you update this again soon.

 24. Howdy! I could have sworn I’ve been to this blog before but after reading through some of the post
  I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely delighted I found it and I’ll be bookmarking and checking back frequently!

 25. I have to thank you for the efforts you have put in penning this website.
  I am hoping to see the same high-grade blog posts
  from you later on as well. In fact, your creative writing abilities has motivated me to get
  my very own website now 😉

 26. I do not even understand how I ended up right here, but
  I thought this put up was great. I do not realize
  who you’re however definitely you’re going to a well-known blogger in the event you are not already.
  Cheers!

 27. I have learn several just right stuff here. Certainly value bookmarking for revisiting.
  I wonder how a lot attempt you put to make any such great informative site.

 28. Hello! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to look
  it over. I’m definitely enjoying the information. I’m
  bookmarking and will be tweeting this to my followers! Wonderful blog and superb
  design.

 29. Hmm is anyone else experiencing problems with the pictures on this blog loading?
  I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog.

  Any responses would be greatly appreciated.

 30. Hmm it seems like your blog ate my first comment (it was extremely long)
  so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog.
  I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing.
  Do you have any tips for inexperienced blog writers? I’d genuinely
  appreciate it.

 31. I was excited to find this page. I need to to thank you for your time just for this wonderful read!!
  I definitely really liked every little bit of it and i also have you
  saved to fav to see new information on your blog.

 32. I’ve been surfing online more than 4 hours today, yet I never found any interesting article like yours.
  It is pretty worth enough for me. In my view, if all webmasters and bloggers
  made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

 33. We absolutely love your blog and find almost all of your
  post’s to be exactly what I’m looking for. Do you offer guest writers to write content to suit your needs?
  I wouldn’t mind composing a post or elaborating on a number
  of the subjects you write related to here. Again, awesome web site!

 34. Unquestionably believe that which you stated.
  Your favorite reason seemed to be on the web the
  easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people think about worries that they just don’t know
  about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side effect
  , people could take a signal. Will likely be back to get more.
  Thanks

 35. It’s the best time to make a few plans for the long run and
  it’s time to be happy. I’ve learn this put up and if I may
  just I want to counsel you some interesting things or suggestions.
  Perhaps you could write next articles referring to this article.
  I want to read more things approximately it!

 36. Very great post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I’ve really loved surfing around your blog
  posts. After all I will be subscribing in your feed
  and I am hoping you write once more very soon!

 37. What you published was actually very reasonable. However, think on this, suppose you were
  to write a awesome headline? I mean, I don’t wish to tell you how to run your website, but what
  if you added a post title that grabbed folk’s attention? I
  mean "Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ" ΤΟΥΣ, ΤΟ ΒΛΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ…ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ.
  | Ελληνικά Νέα Τώρα is a little vanilla.
  You could glance at Yahoo’s front page and see how they write news titles to get people to click.

  You might try adding a video or a pic or two to
  grab people interested about everything’ve written. In my opinion, it might make your posts a little bit more interesting.

 38. Just wish to say your article is as surprising. The clearness to your post is just spectacular and that i could assume you’re a professional on this subject.
  Fine with your permission let me to grab your feed to keep up to date with approaching post.
  Thanks one million and please carry on the gratifying work.

 39. This design is spectacular! You obviously know how
  to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved
  to start my own blog (well, almost…HaHa!) Wonderful job. I really enjoyed what you had to
  say, and more than that, how you presented it.
  Too cool!

 40. Just want to say your article is as amazing. The clearness in your post is simply cool and i can assume you
  are an expert on this subject. Well with your permission allow
  me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post.
  Thanks a million and please carry on the gratifying work.

 41. Definitely consider that that you stated. Your favorite reason seemed to be at the internet the easiest thing to remember
  of. I say to you, I certainly get annoyed even as other folks think
  about worries that they plainly don’t understand about.
  You controlled to hit the nail upon the highest and also outlined out the entire thing with no need side-effects , other people can take a signal.
  Will probably be again to get more. Thanks

 42. Hello, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering
  if you get a lot of spam feedback? If so how do you protect against it,
  any plugin or anything you can advise? I get so much lately it’s driving me insane so any support is very much appreciated.

 43. fantastic post, very informative. I ponder why the other experts of this sector don’t
  understand this. You should proceed your writing.
  I’m sure, you have a great readers’ base already!

 44. Thanks a bunch for sharing this with all of us you really recognize what you
  are speaking about! Bookmarked. Kindly also visit my web site =).
  We will have a hyperlink alternate contract between us

 45. Does your blog have a contact page? I’m having a tough time locating
  it but, I’d like to shoot you an email. I’ve got some ideas for your blog you might be interested in hearing.
  Either way, great blog and I look forward to seeing it grow over time.

 46. I really love your website.. Very nice colors & theme.

  Did you develop this site yourself? Please reply
  back as I’m wanting to create my very own blog and would love to
  find out where you got this from or exactly what the theme is called.
  Appreciate it!

 47. Greetings from Idaho! I’m bored to tears at work so
  I decided to browse your site on my iphone during lunch break.
  I really like the info you provide here and can’t wait to take
  a look when I get home. I’m amazed at how fast your blog loaded
  on my mobile .. I’m not even using WIFI,
  just 3G .. Anyhow, wonderful site!

 48. Howdy, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam comments?
  If so how do you prevent it, any plugin or anything you can suggest?

  I get so much lately it’s driving me crazy
  so any help is very much appreciated.

 49. Woah! I’m really loving the template/theme of this website.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s challenging to
  get that “perfect balance” between user friendliness and appearance.
  I must say you have done a great job with this.
  Also, the blog loads super quick for me on Opera.
  Excellent Blog!

 50. Every weekend i used to go to see this site, for the reason that i want enjoyment,
  since this this web site conations really fastidious funny
  material too.

 51. You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to
  be really something that I think I would never understand.
  It seems too complicated and very broad for me.

  I’m looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 52. My brother suggested I might like this blog. He was totally right.
  This post truly made my day. You cann’t imagine just how much time I had spent for this info!
  Thanks!

 53. Having read this I thought it was extremely enlightening.
  I appreciate you taking the time and energy to put this article together.

  I once again find myself spending a lot of time both reading and commenting.
  But so what, it was still worthwhile!

 54. You’re so cool! I do not suppose I’ve truly read something like this before.
  So great to discover another person with a few unique thoughts on this
  issue. Seriously.. many thanks for starting this up.
  This website is one thing that’s needed on the internet, someone with
  a bit of originality!

 55. I’ll immediately grasp your rss feed as I can not find your email subscription hyperlink or e-newsletter service.
  Do you’ve any? Kindly permit me realize so that I may
  just subscribe. Thanks.

 56. Have you ever thought about publishing an ebook or guest authoring on other websites?
  I have a blog centered on the same ideas you discuss and would really
  like to have you share some stories/information.
  I know my audience would value your work. If you are even remotely interested, feel
  free to send me an e-mail.

 57. I blog often and I genuinely appreciate your information. This article has really peaked my interest.
  I am going to bookmark your site and keep checking
  for new information about once per week. I subscribed to your Feed as well.

 58. A fascinating discussion is worth comment. I believe that you need to publish more about this topic, it may
  not be a taboo matter but usually folks don’t speak about these subjects.

  To the next! Best wishes!!

 59. If some one needs expert view on the topic of blogging and site-building then i suggest him/her to visit this website, Keep up the fastidious job.

 60. I savor, cause I discovered just what I used to be looking for.
  You have ended my four day lengthy hunt! God Bless you
  man. Have a great day. Bye

 61. Fantastic beat ! I would like to apprentice while
  you amend your website, how could i subscribe for a weblog web site?
  The account helped me a appropriate deal. I had been a little bit familiar of this your broadcast provided brilliant clear idea

Leave a Reply

Your email address will not be published.