Home Greek News Σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ελλάδας με “λάθρο”, Τούρκους, Αλβανούς και Γερμανούς να επιχειρούν υποστολή της Σημαίας

Σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ελλάδας με “λάθρο”, Τούρκους, Αλβανούς και Γερμανούς να επιχειρούν υποστολή της Σημαίας

by John Kountouris
0 comment 170 views

ΕΛΛΑΔΑ

– 10 Νοεμ. 2015

 

ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΎΓΟΥΣΤΟ ΑΛΛΆ ΕΠΊΚΑΙΡΑ ΌΣΟ ΠΟΤΈ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΕΝ ΌΨΕΙ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΩΝ ΕΞΕΛΊΞΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΆΧΤΗ ΤΟΥ ΈΒΡΟΥ!  ΠΑΤΉΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΈΜΑ

 

Το χθεσινό επεισόδιο στην Κάλυμνο, όπου
λαθρομετανάστες που κατέκλισαν το νησί επιχείρησαν να περάσουν στο αντάρτικο και να κατεβάσουν την ελληνικά Σημαία από τον ιστό έξω από το Λιμεναρχείο, κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι. Ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας από Τούρκους, Αλβανούς και Γερμανούς τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα πριν από μία εβδομάδα στο Ναύπλιο, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της πόλης, δύο άτομα, ένας 21χρονος και μία 19χρονη, καθώς και τρεις αλλοδαποί, δύο 21χρονοι υπήκοοι Αλβανίας και ένας 22χρονος υπήκοος Πολωνίας, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσαν από ιστό ελληνική σημαία και την έκαψαν.

Επίσης πρόσφατα τέσσερις «τουρίστες», ένας Τούρκος και 3 Γερμανοί, συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτόφωρου στην περιοχή Γουριά της Κέρκυρας, όπου διέμεναν, όταν στις αποσκευές τους βρέθηκε η ελληνική σημαία, που νωρίτερα είχαν κατεβάσει από το Ενετικό φρούριο.

Όλα αυτά δεν θεωρούνται «αθώα» περιστατικά, όπως κάποιοι θέλουν να τα εμφανίσουν, αλλά πιθανότατα πρόκειται για ένα οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας που εκπορεύεται από ξένα κέντρα.

Είναι τα ίδια κέντρα προφανώς που δασκάλεψαν χθες στην Κάλυμνο τους λαθρομετανάστες να μην δώσουν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα, λέγοντας τους ότι κάτι τέτοιο είναι παράνομο και έστειλαν πρόσφατα στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα, οπλισμένους με ρόπαλα, σιδερικά και βόμβες μολότοφ αναρχικούς να ξεκινήσουν επεισόδια.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επιβεβαίωσε το defencenet.gr που αποκάλυψε τότε το θέμα μιλώντας για συλλήψεις αλλοδαπών ταραξιών, οι οποίοι βέβαια δεν βρέθηκαν τυχαία στην πλατεία Συντάγματος. Όπως τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι οι Τούρκοι στέλνουν κατά χιλιάδες τους λαθρομετανάστες στα ελληνικά νησιά βουλιάζοντας τα και ανατρέποντας τους πληθυσμιακούς συσχετισμούς.

Σε νησιά, όπως η Κάλυμνος, η Κως, η Λέσβος, οι λαθρομετανάστες έχουν φτάσει στο 1/3 του μόνιμου πληθυσμού. Κι ακόμη είμαστε στο μέσω το καλοκαιριού. Πολλοί μάλιστα εξ αυτών είναι οπλισμένοι με μαχαίρια (αυτό που κρατούσε ο αστυνομικός, που κάποιοι περίμεναν να χαϊδέψει έχοντας πριν βρει στην κατοχή τους μαχαίρια), πιθανώς και με όπλα.

Πριν από μερικές ημέρες υπήρξε πληροφορία πώς λαθρομετανάστες άνοιξαν πυρ κατά του στρατιωτικού φυλακίου στο Φαρμακονήσι, ωστόσο η πληροφορία αυτή διαψεύστηκε από το ΓΕΣ.

Βλέποντας κάποιοι πιο ψύχραιμα τα πράγματα, αναφέρουν πώς η ενέργεια των λαθρομεταναστών να κατεβάσουν την ελληνική σημαία στην Κάλυμνο, ίσως και να ήταν κάτι περισσότερο από ανταρσία. Να επρόκειτο δηλαδή για μία ενέργεια υπαγορευμένη από τους Τούρκους δουλέμπορους, οι οποίοι ελέγχονται από τη ΜΙΤ, με σκοπό να μετρήσουν τις ελληνικές αντιδράσεις.

Η κατάσταση πλέον έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο και δεν είναι θέμα εσωτερικής ασφάλειας, αλλά και εθνικής καθώς αποτελούν ένα «όπλο» εκδήλωσης προβοκάτσιας της Τουρκίας ώστε να προκαλέσει θερμό επεισόδιο ειδικά σε μια εποχή που ταλανίζεται από εσωτερική πολιτική αστάθεια και από ανάφλεξη σε όλη την νοτιοανατολική της επικράτεια.

Αναρωτήθηκε κανείς απ’ αυτούς που έσπευσαν να καταδικάσουν χθες τον αστυνομικό που έσπρωξε τους λαθρομετανάστες το θα συμβεί οι χιλιάδες που βρίσκονται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου εξεγερθούν εναντίον των κατοίκων; Ποιος θα τους προστατεύσει;

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr