Home Greek News Πρώην ανάδοχος της CIA και της NSA δηλώνει ότι άνοδος της ISIS είναι απόφαση της Ουάσιγκτον

Πρώην ανάδοχος της CIA και της NSA δηλώνει ότι άνοδος της ISIS είναι απόφαση της Ουάσιγκτον

by John Kountouris
0 comment 181 views

Ο πρώην ανάδοχος της CIA Στίβεν Kelley λέει ότι ήρθε η ώρα να σκοτωθεί το σατανικό τέρας ISIS και να…
jhhjh64646

Ο πρώην ανάδοχος της CIA Στίβεν Kelley λέει ότι ήρθε η ώρα να σκοτωθεί το σατανικό τέρας ISIS και να τιμωρηθούν αυτοί που το δημιούργησαν.

O Steven Κelley σε μια συνέντευξη σήμερα Σάββατο (Press Tv), αναφέρθηκε στoν διευθυντή της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας των ΗΠΑ ο οποίος κατά την αποχώρησή του στις αρχές του μήνα, δήλωσε ότι η άνοδος του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία ήταν το αποτέλεσμα μιας «ηθελημένης απόφασης» της Ουάσιγκτον. Ο συνταγματάρχης Flynn είχε διατυπώσει την δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας από την αμερικανική κυβέρνηση και μάλιστα είχε προειδοποιήσει ότι ισλαμιστές τρομοκράτες στη Συρία προσπαθούν να πάρουν στα χέρια τους χημικά όπλα και να χρησιμοπιήσουν με αυτά που ήδη έχουν για να δημιουργήσουν ένα χημικό οπλοστάσιο. (breaking defense 07/07/15)
633207-e1407429622387-1024x776

O Steven Κelley δήλωσε:
« Ο κ. Michael Flynn, πρώην επικεφαλής της αμερικανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας, επιβεβαίωσε τη συμμετοχή μας στη δημιουργία της ISIS, λέγοντας ότι η Δύση, οι χώρες του Περσικού Κόλπου, και βεβαίως οι ΗΠΑ δημιούργησαν μια ομάδα όπως η ISIS, « δήλωσε ο Κέλι.
« Όμως ακόμα το αρνούνται ενώ το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου τώρα ξέρει ότι ομάδα είναι κατασκευασμένη.
Φαίνεται ότι οι άνθρωποι στην Ουάσιγκτον, οι ηγέτες, ένα μεγάλο μέρος του αμερικανικού πληθυσμού εξακολουθούν να πιστεύουν τα ψέματα ότι αυθόρμητα ξέσπασε από μόνη της μια τέτοια συμπαγής οργάνωση, κάτι το οποίο είναι εντελώς ψευδές » πρόσθεσε.
Οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους, οι οποίοι είχαν αρχικά εκπαιδευτεί από τη CIA στην Ιορδανία το 2012 για να αποσταθεροποιήσουν την κυβέρνηση της Συρίας, τώρα ελέγχουν μεγάλα τμήματα του Ιράκ και της Συρίας.
« Φαίνεται τώρα ότι αυτοί που εμπλέκονται περισσότερο – χώρες όπως η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ – εργάζονται πολύ σκληρά τώρα για να αποστασιοποιηθούν από την τρομοκρατική οργάνωση, » δήλωσε ο Κέλι.
« Ωστόσο η εκστρατεία βομβαρδισμών της Τουρκίας σε κουρδικούς θύλακες σίγουρα δεν έχει τίποτα να κάνει με την καταπολέμηση της ISIS, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους Αμερικανούς και τις εκστρατείες τους » τόνισε.
« Προφανώς, με την δύναμη της υπεροπλίας και της δορυφορικής τεχνολογία μας δεν είχαμε απολύτως καμιά δυσκολία να σημαδεύσουμε αυτούς τους ανθρώπους και όλες τις φάλαγγές τους. Αλλά προφανώς αυτό δεν είναι πρόθεσή μας, σημείωσε ο πρώην ανάδοχος της CIA και της NSA .
« Έτσι, τα ψέματα συνεχίζονται και όλα χειροτερεύουν. Αυτό το τέρας είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να αφαιρεθεί », τόνισε.
« Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι οι άνθρωποι του κόσμου, και, ενδεχομένως, ο λαός των Ηνωμένων Πολιτειών, θα ξυπνήσει και θα συνειδητοποιήσει ότι αυτό είναι ένα σατανικό τέρας που πρέπει να εξαλειφθεί και οι υπεύθυνοι για τη δημιουργία του πρέπει επίσης να αφαιρεθούν, » ο αναλυτής κατέληξε.
dimpenews.com

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr