Home Greek News ΠΑΤΡΙΑΡΧΗς ΕΙΡΗΝΑΙΟς

ΠΑΤΡΙΑΡΧΗς ΕΙΡΗΝΑΙΟς

by John Kountouris
0 comment 467 views

«Της φυλακής τα σίδερα, είναι για τους λεβέντες», λέει ο λαός μας. Τι γίνεται όμως όταν ο… «λεβέντης» είναι ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων;;;

Έγκλημα διάρκειας συντελείται στο (πού αλλού; ) Ισραήλ, καθώς ο πρώην Πατριάρχης Ιεροσολύμων, Ειρηναίος ο Α’ παραμένει έγκλειστος στο μοναχικό του μέλι και καγκελόφρακτος εξ αιτίας μίας εις βάρος του σκευωρίας. Πρωταγωνιστές αυτής της σκευωρίας, ποιοι άλλοι;;; οι Εβραίοι. Κατηγόρησαν τον πρώην Πατριάρχη ότι πούλησε την περιουσία του Πατριαρχείου. Σε αυτήν την άθλια συκοφαντία, εμπλέκεται η Μοσάντ, το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και τώρα το ΣΥΡΙΖΑ. Οι νεοταξίτες, δεν άντεξαν τον Ειρηναίο και τον απομόνωσαν. Το λιγοστό του φαγητό που τον κρατάει στη ζωή στα 80 του χρόνια, έρχεται από κάποιους Άραβες που τον λυπούνται. Η Αγιοταφιτική Αδελφότητα, δείχνει να αδιαφορεί.

Αδιαφορία δείχνει και το «ελληνικό» κράτος, αφήνοντας έναν αθώο να ταλαιπωρείται εδώ και 4 τουλάχιστον χρόνια, αν και όλες οι αποφάσεις των δικαστηρίων σε Παλαιστίνη και Ισραήλ τον αθώωσαν παμψηφεί. Δε δόθηκε καμία δημοσιότητα στο γεγονός ότι αποδείχθηκε περίτρανα ότι ο Ειρηναίος δεν έκανε τίποτα από όσα τον κατηγόρησαν. Ότι δεν πούλησε ποτέ ούτε μια σπιθαμή γης από τα εδάφη του Πατριαρχείου.

Εδώ λοιπόν έχουμε να κάνουμε με ένα έγκλημα διαρκείας. Ένα έγκλημα που φιμώνει τον Πατριάρχη, αφήνοντας τα τσακάλια να αλωνίζουν στην Ιερή Γη. Εμείς, κρίνουμε ότι πρωτεργάτης αυτού του εγκλήματος, σε συνεργασία ΠΆΝΤΑ με τη Μοσάντ, είναι ο νυν «Πατριάρχης» Ιεροσολύμων, Θεόφιλος ο Γ’ κι ας αποδείξει το αντίθετο. Από τότε που «ενθρονίστηκε», οι Εβραίοι αλωνίζουν στον Πανάγιο Τάφο και κάνουν ό,τι γουστάρουν. Τον κλείνουν με τη δικαιολογία ότι είναι επικίνδυνο να καταρρεύσει, απαγορεύουν την είσοδο σε προσκυνητές, απαγορεύουν την είσοδο σε μοναχούς… Κοινώς, ξέφραγο αμπέλι…

Επειδή από το παράνομο και αντισυνταγματικό κράτος των Αθηνών, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να βρεθεί λύση, ό,τι γίνει θα γίνει από εμάς. Ευχόμαστε μόνο να αντέξει ο Πατριάρχης όσο χρόνο χρειάζεται.

Γεώργιος Μεταξάς

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr