Παρελθόν η ιστορική 126 Σμηναρχία Μάχης στο Ηράκλειο

ΕΓΚΛΗΜΑ! ΕΒΑΛΑΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ 126 ΣΜΗΝΑΡΧΙΑ ΜΑΧΗΣ! ΑΝΟΧΥΡΩΤΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΕ, ΕΣΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;teleti126.jpg

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ  ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ  ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;;;; ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΜΗΝΑΓΟΥ ΗΛΙΑΚΗ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ! 

Παρελθόν η ιστορική 126 Σμηναρχία Μάχης στο Ηράκλειο

Αυλαία σήμερα για την 126 Σμηναρχία Μάχης στο Ηράκλειο καθώς αναστέλλεται η λειτουργία της μετά από 64 ολόκληρα χρόνια, ισχυρής…

και δυναμικής παρουσίας στα στρατιωτικά δρώμενα της Πολεμικής Αεροπορίας και όχι μόνο. 
teleti2126.jpg
teleti3126.jpg
teleti4126.jpg
Η είδηση που είχε γίνει γνωστή μέσα από το Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr τον περασμένο Μάιο, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε κι έτσι σήμερα οδηγούμαστε στην αναστολή λειτουργίας της ιστορικής αυτής μονάδας. 
teleti5126.jpg
teleti6126.jpg
Τα συναισθήματα στον κόλπο της Πολεμικής Αεροπορίας δεν μπορούν παρά αρνητικά να είναι, με τη θλίψη αλλά και την απορία, να κυριαρχούν. 
Η είδηση προκάλεσε θλίψη στον στρατιωτικό κόσμο και σε όσους υπηρέτησαν στη μονάδα αυτή. Ξέρουμε την άποψη που είχαν οι Ηρακλειώτες για τη μονάδα αυτή. Όλοι οι διοικητές που πέρασαν από εκεί ήταν άψογοι, τόσο με το προσωπικό όσο και με τους πολίτες, σχολίασε ο Αντισμήναρχος ε.α. Κ. Γιώργος Κωστάκης ο οποίος υπηρέτησε εκεί από το 1994 μέχρι το 2006. 
teleti7126.jpg
teleti8126.jpg
teleti9126.jpg
Η τελετή αναστολής λειτουργίας της μονάδας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με την παρουσία του Αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση και του Αρχηγού της Τακτικής Αεροπορίας  Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου σε κλειστό αεροπορικό κύκλο, με το περιεχόμενο της συζήτησης στα πηγαδάκια που στήνονται να είναι το ερώτημα “τι θα γίνει την επόμενη ημέρα στην Πολεμική Αεροπορία στο Ηράκλειο” αλλά και το “πως έφτασαν τα πράγματα ως εδώ. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ-ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ

                        Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
            Και ποιός να μιλήσει βρε Έλληνες, αφού όλοι τους,  χρόνια τώρα σκάβουν τον λάκο της Ελλάδος;
            Ποιος να μιλήσει γαμώ τις προδοσίες τους;  Που δεν ξέρεις από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις;  Και τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος όσο και να μιλάει, όσο και να φωνάζει;
            Ένας “κούκος”  δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη Έλληνες. Αλλά βλέπετε οι υπόλοιποι αρθρογράφοι των αμυντικών θεμάτων, ασχολούνται με τα “γεωστρατηγικά” του κόσμου και δεν βρίσκουν χρόνο να ασχοληθούν με τις Ελληνικές προδοσίες.
            Και τώρα μέσα στην πιο κρίσιμη περίοδο για τα εθνικά μας θέματα και με την προκλητικότητα των Τούρκων να ανεβαίνει συνεχώς στο Αιγαίο, τώρα βρήκαν οι προδότες την ώρα για να κλείσουν την 126 ΣΜΗΝΑΡΧΙΑ ΜΑΧΗΣ στο Ηράκλειο της Κρήτης, που υποστηρίζει και υποστηρίζεται από τους S-300.
            Σας είπα πως αυτή η Ελλάδα δεν έχει ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.  Έχουμε μία  άτυπη και σιωπηλή ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ, που έχουν ρίξει όλες τις μάσκες και τα προσχήματα  και ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΨΥΧΡΑ την Ελλάδα και τους Έλληνες.
            Δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Το Σύνταγμα το γκρέμισαν, το Πολίτευμα κατέρρευσε και τελειώνουν ψυχρά και την άμυνα της χώρας.
            Με το κλείσιμο της 126 Σ.Μ. του Ηρακλείου, ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΨΥΧΡΑ τα Δωδεκάνησα στους Τούρκους. Έκλεισαν στο πιο στρατηγικό σημείο,  την πλέον μάχιμη σμηναρχία της Ελλάδος και την μοναδική που επιχειρεί άμεσα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο.
            Δυστυχώς Έλληνες εμπιστευθήκατε την Άμυνα της πατρίδας σε δόλιους προδότες.
            Γι’ αυτό σας είπα: από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις με τις προδοσίες τους.  Ακούστε λοιπόν τι σημαίνει για την Ελλάδα το κλείσιμο της 126 Σ.Μ. του Ηρακλείου.
            Να διευκρινίσουμε για να γίνει κατανοητό από τους αναγνώστες ότι μιλάμε για μία από τις πλέον ΜΆΧΙΜΕΣ  Μονάδες της Πολεμικής μας Αεροπορίας.
Είναι δύο οι πλέον κρίσιμες Σμηναρχίες Μάχης που ελέγχουν το Αιγαίο λόγω στρατηγικής θέσης. Είναι η 135 της Σκύρου και η 126 Σμηναρχία Μάχης που βρίσκεται στο Ηράκλειο  Κρήτης  και φιλοξενεί σε μόνιμη βάση,  μαχητικά αεροσκάφη F-16,  εκτελώντας καθήκοντα επιφυλακής,  με τομέα ευθύνης τον ιδιαίτερα νευραλγικό χώρο του νοτιοανατολικού Αιγαίου. Δηλαδή ΝΟΤΙΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ- ΚΑΡΠΑΘΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ – ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.
           
Είναι η δεύτερη αεροπορική βάση της Κρήτης απ’ όπου επιχειρούν μαχητικά αεροσκάφη, μετά βεβαίως από την 115 Πτέρυγα Μάχης των Χανίων όπου εδρεύουν δύο Μοίρες μαχητικών αεροσκαφών F-16 Block 52+.
Εδώ να σημειώσουμε ότι η 126 Σ.Μ. του Ηρακλείου υπερτερεί σημαντικά της 115 Π.Μ των Χανίων λόγω της στρατηγικής της θέσης, διότι παρέχει στους πιλότους μας πιο άμεση εμπλοκή με τον εχθρό και πολύ περισσότερο επιχειρησιακό χρόνο, λόγω της επάρκειας των καυσίμων. Γι’ αυτό και τα μαχητικά αεροσκάφη F-16 Block 52+ που επιχειρούν από τα Χανιά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο , μετασταθμεύουν και εφοδιάζονται στην 126  Σ.Μ στο Ηράκλειο.
            Τώρα που την έκλεισαν από τις 31 Ιουλίου,  ουσιαστικά χαρίζουμε στους Τούρκους τον εναέριο χώρο των Δωδεκανήσων, διότι μειώνεται σημαντικά ο χρόνος εμπλοκής που θα διαθέτουν οι πιλότοι μας, αφού θα πρέπει να κρατήσουν καύσιμα για να μπορούν να επιστρέψουν στην βάση τους. Δηλαδή ή στα Χανιά, ή στη Σκύρο, ή στην Τανάγρα. Ενώ η 126 Σ.Μ. που έκλεισαν, ήταν πολύ κοντά στα Δωδεκάνησα και έδινε  μεγάλο πλεονέκτημα στους πιλότους μας και στον χρόνο εμπλοκής τους και στον άμεσο ανεφοδιασμό τους.
            Αυτή η Σμηναρχία Μάχης ήταν ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΚΑΘΙ για τους Τούρκους, γι’ αυτό και επιχειρούσαν  συνεχώς φωτογραφήσεις της.
Ο λόγος ήταν η στρατηγική της θέση,  η μεγάλη δυνατότητα της βάσης για φιλοξενία και εφοδιασμό πολλών μαχητικών, αλλά και η ισχυρή θωράκιση που διαθέτει, από την εγκατάσταση του ρωσικού αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος S-300PMU-1.
Με λίγα λόγια ήταν η πιο αντιαεροπορικά θωρακισμένη βάση, στο πιο στρατηγικό σημείο για τον ελέγχο του νοτιοανατολικού Αιγαίου, με δυνατότητα φιλοξενίας και εφοδιασμού μεγάλου αριθμού μαχητικών.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΑΣΗ  ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΙΣ  31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Έπεσε η αυλαία και κατέβασαν την σημαία της 126 Σ.Μ. του Ηρακλείου.
Η τελετή αναστολής λειτουργίας της 126 Σ.Μ. του Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιουλίου το πρωί, με την παρουσία του προδότη Αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχου  Χρήστου Βαΐτση και του προδότη Αρχηγού της Τακτικής Αεροπορίας  Αντιπτέραρχου  Χρήστου Χριστοδούλου, σε κλειστό αεροπορικό κύκλο, με το περιεχόμενο της συζήτησης στα πηγαδάκια που στήνονται,  να είναι το ερώτημα  “τι θα γίνει την επόμενη ημέρα στην Πολεμική Αεροπορία στο Ηράκλειο” αλλά και το “πως έφτασαν τα πράγματα ως εδώ”.
            Η Απάντηση στα ερωτήματα είναι μία.  ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ  ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ και τα πράγματα έφθασαν ως εδώ, με αποφάσεις των Ελλήνων ΠΡΟΔΟΤΩΝ , που τους πληρώνουν οι Έλληνες,  ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
           
            Δεν σεβάστηκαν οι προδότες ούτε την ΘΥΣΙΑ και την μνήμη του Σμηναγού ΚΩΣΤΑ ΗΛΙΑΚΗ, που γι’ αυτήν την βάση θυσιάστηκε.  Γιατί την ώρα που τον χτύπησαν, στεκόταν κάτω από τον Τούρκο και τον εμπόδιζε να φωτογραφίζει αυτή τη βάση και τους S-300, ενώ φωτογράφιζε αυτός τα κατασκοπευτικά συστήματα του τούρκικου μαχητικού.
           
Αυτή την Αεροπορική μας Βάση έκλεισε ο ΚΑΜΕΝΟΣ και  οι άλλοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και παρέδωσαν τα Δωδεκάνησα και όλο το νοτιοανατολικό Αιγαίο στους Τούρκους.
Και το ερώτημα που θέτω εγώ είναι ένα: Από που αντλούν δύναμη τρείς προδότες, για να μπορούν να κλείνουν πολεμικά αεροδρόμια και να ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ την άμυνα της χώρας;
ΑΠΟ ΠΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ;;;;;
            Μπράβο ρε ……. ΕΛΛΑΔΑ.!!!!!
            ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ  και μεγάλο ταλέντο στην…. ΠΡΟΔΟΣΙΑ.!!!!!
            Ιωάννης Λαμπρόπουλος
            συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com
http://indobserver.blogspot.gr/

449 Comments on “Παρελθόν η ιστορική 126 Σμηναρχία Μάχης στο Ηράκλειο”

 1. I’ve been surfing on-line more than three hours nowadays, but I by
  no means discovered any fascinating article like yours.
  It is beautiful worth sufficient for me. Personally, if all webmasters and bloggers made
  excellent content material as you did, the internet shall be a lot more useful than ever before.

 2. Hmm is anyone else having problems with the pictures on this blog loading?
  I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog.

  Any responses would be greatly appreciated.

 3. What’s Taking place i am new to this, I stumbled upon this I
  have found It positively helpful and it has aided me out loads.
  I’m hoping to give a contribution & aid other users like its helped me.
  Good job.

 4. Does your blog have a contact page? I’m having trouble
  locating it but, I’d like to send you an e-mail.
  I’ve got some ideas for your blog you might be interested in hearing.

  Either way, great blog and I look forward to seeing it improve over
  time.

 5. It’s actually a great and useful piece of information. I’m satisfied that you shared this helpful information with
  us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.

 6. Hello everyone, it’s my first go to see at this website, and paragraph is
  actually fruitful in support of me, keep up posting these types of posts.

 7. Please let me know if you’re looking for a writer
  for your blog. You have some really good posts and
  I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d really
  like to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine.
  Please send me an e-mail if interested. Thanks!

 8. Do you mind if I quote a couple of your articles as long as I
  provide credit and sources back to your webpage? My website is in the exact same niche as
  yours and my users would genuinely benefit from a
  lot of the information you present here. Please let me know if this okay with you.
  Thank you!

 9. Hello! This is my first comment here so I just wanted to give
  a quick shout out and tell you I genuinely enjoy
  reading your blog posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums
  that go over the same topics? Thanks!

 10. Hello there! This post couldn’t be written any better!

  Reading this post reminds me of my previous room mate!

  He always kept chatting about this. I will forward this post to him.
  Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

 11. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to this
  fantastic blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and
  adding your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates
  and will talk about this site with my Facebook group.

  Chat soon!

 12. Thanks for some other informative site. The place else may just I am
  getting that kind of information written in such
  an ideal method? I have a venture that I am just now running on,
  and I have been on the glance out for such information.

 13. Hey there! I know this is kind of off-topic however I needed to ask.
  Does operating a well-established website like yours require a lot of work?
  I’m completely new to running a blog but I do write in my diary
  everyday. I’d like to start a blog so I will be able to
  share my personal experience and feelings online.
  Please let me know if you have any kind of recommendations or tips for new aspiring blog
  owners. Thankyou!

 14. Thanks for your marvelous posting! I really enjoyed reading it,
  you might be a great author. I will make certain to bookmark your blog
  and may come back in the future. I want to encourage that you continue your great work,
  have a nice morning!

 15. Thanks for ones marvelous posting! I really enjoyed reading it, you are a great author.
  I will make sure to bookmark your blog and definitely will come back from
  now on. I want to encourage one to continue your great posts, have a nice day!

 16. Hello! I could have sworn I’ve been to this website before but after browsing through some of the post I realized it’s
  new to me. Nonetheless, I’m definitely delighted I found it and I’ll be bookmarking and checking back frequently!

 17. It’s perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy.
  I have read this post and if I could I want to suggest you few interesting things or suggestions.
  Perhaps you can write next articles referring to
  this article. I want to read even more things about it!

 18. Hey there! I understand this is kind of off-topic however I needed to ask.

  Does operating a well-established website such as yours require a
  lot of work? I’m completely new to operating a blog however I
  do write in my diary everyday. I’d like to start a blog
  so I will be able to share my personal experience and views online.
  Please let me know if you have any suggestions or tips for new aspiring bloggers.
  Appreciate it!

 19. This design is wicked! You obviously know how to
  keep a reader amused. Between your wit and
  your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Great job.
  I really loved what you had to say, and more than that,
  how you presented it. Too cool!

 20. Howdy! I could have sworn I’ve been to this site before but after checking through some of the post I realized it’s new to me.
  Anyhow, I’m definitely delighted I found it and I’ll be book-marking
  and checking back frequently!

 21. Hi! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog
  platform are you using for this site? I’m getting fed up of WordPress because
  I’ve had problems with hackers and I’m looking at alternatives for another platform.

  I would be great if you could point me in the direction of a good
  platform.

 22. What’s up all, here every one is sharing these kinds
  of knowledge, thus it’s good to read this blog, and I used to pay a visit this website everyday.

 23. You are so awesome! I do not suppose I’ve truly read through anything like that before.
  So nice to find somebody with some genuine thoughts on this subject matter.
  Really.. thanks for starting this up. This website is something that’s needed on the web,
  someone with a bit of originality!

 24. Hey there! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew where I could
  locate a captcha plugin for my comment form? I’m
  using the same blog platform as yours and I’m having difficulty finding
  one? Thanks a lot!

 25. I would like to thank you for the efforts you’ve put in penning this site.
  I’m hoping to check out the same high-grade content
  from you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has motivated
  me to get my very own website now 😉

 26. We absolutely love your blog and find nearly all of your post’s to
  be just what I’m looking for. Do you offer guest writers to write content for you personally?
  I wouldn’t mind composing a post or elaborating on a lot of the subjects you write
  concerning here. Again, awesome site!

 27. Greetings from California! I’m bored to tears at work
  so I decided to browse your site on my iphone during lunch break.

  I enjoy the info you provide here and can’t wait to take a look when I get home.
  I’m shocked at how quick your blog loaded on my mobile ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, amazing blog!

 28. You can definitely see your enthusiasm in the work you write.
  The arena hopes for even more passionate writers such as
  you who are not afraid to say how they believe.
  At all times go after your heart.

 29. Hey I am so delighted I found your blog page,
  I really found you by accident, while I was looking on Digg for something else, Anyways I am here
  now and would just like to say kudos for a marvelous
  post and a all round entertaining blog (I also love the
  theme/design), I don’t have time to browse it all at the moment but I have saved it and also added in your RSS feeds,
  so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the excellent job.

 30. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew
  of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my
  newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was
  hoping maybe you would have some experience with something
  like this. Please let me know if you run into anything.

  I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 31. Hey there would you mind letting me know which webhost
  you’re using? I’ve loaded your blog in 3 completely different browsers and I must say this blog
  loads a lot faster then most. Can you recommend a good web hosting provider at
  a honest price? Cheers, I appreciate it!

 32. Asking questions are truly nice thing if you are not understanding anything entirely, except this article provides pleasant
  understanding even.

 33. Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement
  account it. Look advanced to far added agreeable from you!
  By the way, how could we communicate?

 34. My brother recommended I might like this blog. He was totally right.
  This post actually made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this info!
  Thanks!

 35. Thanks for the marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you happen to be a great author.I will be sure to bookmark your blog and will come back in the foreseeable future.

  I want to encourage you continue your great posts, have a nice afternoon!

 36. Hey there! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
  If you know of any please share. Appreciate it!

 37. Wow, incredible blog format! How long have you been running a blog for?
  you made running a blog look easy. The overall glance
  of your website is great, let alone the content!

 38. My brother recommended I might like this web site.
  He was totally right. This post truly made my day.

  You cann’t imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!

 39. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was curious what all is needed
  to get setup? I’m assuming having a blog like yours
  would cost a pretty penny? I’m not very internet smart so
  I’m not 100% sure. Any tips or advice would be greatly appreciated.
  Thank you

 40. Hi there! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using
  for this website? I’m getting tired of WordPress because I’ve had problems
  with hackers and I’m looking at options for another platform.
  I would be fantastic if you could point me
  in the direction of a good platform.

 41. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something that I think
  I would never understand. It seems too complex and very broad for me.
  I am looking forward for your next post, I will try to get the
  hang of it!

 42. Howdy, I do believe your website could be having internet browser compatibility
  problems. Whenever I look at your web site in Safari, it looks fine however, if
  opening in Internet Explorer, it has some overlapping issues.
  I just wanted to give you a quick heads up! Apart from that,
  wonderful website!

 43. I like what you guys are up too. Such clever work and exposure!

  Keep up the excellent works guys I’ve included you guys to my
  personal blogroll.

 44. Great blog here! Also your web site loads up fast!
  What web host are you using? Can I get your affiliate link
  to your host? I wish my website loaded up as quickly as yours lol

 45. Have you ever considered publishing an e-book or guest authoring on other sites?
  I have a blog based upon on the same subjects you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my audience would appreciate your work.
  If you’re even remotely interested, feel free to send me an email.

 46. Just wish to say your article is as surprising.

  The clearness in your post is simply cool and i could assume you are an expert on this subject.
  Fine with your permission allow me to grab your feed to keep
  up to date with forthcoming post. Thanks a million and
  please keep up the gratifying work.

 47. I am not sure where you’re getting your information, but great topic.
  I needs to spend some time learning much more or understanding more.
  Thanks for excellent information I was looking for
  this info for my mission.

 48. I am really impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog.

  Is this a paid theme or did you modify it yourself?
  Either way keep up the nice quality writing,
  it’s rare to see a nice blog like this one nowadays.

 49. Very good website you have here but I was wanting to know if you
  knew of any message boards that cover the same topics talked about here?
  I’d really like to be a part of online community where I can get responses from
  other experienced individuals that share the same interest.
  If you have any recommendations, please let me know.

  Thank you!

 50. I’ve been surfing online more than 3 hours nowadays,
  yet I by no means discovered any attention-grabbing article like yours.
  It’s pretty value enough for me. In my view, if all webmasters and
  bloggers made just right content material as you did, the internet can be a lot more helpful
  than ever before.

 51. With havin so much content do you ever run into any issues of plagorism
  or copyright infringement? My blog has a lot of completely unique content I’ve either created myself or outsourced
  but it appears a lot of it is popping it up all over
  the web without my agreement. Do you know any methods to help
  reduce content from being ripped off? I’d definitely appreciate it.

 52. Thanks for one’s marvelous posting! I really enjoyed reading it, you happen to be a great
  author. I will make certain to bookmark your blog and may come back later on. I want to encourage that you continue your great job, have a nice evening!

 53. Hmm is anyone else having problems with the pictures on this blog
  loading? I’m trying to determine if its a problem on my end or if it’s the blog.
  Any feed-back would be greatly appreciated.

 54. Having read this I thought it was really informative. I appreciate you
  finding the time and energy to put this content together.
  I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and commenting.
  But so what, it was still worth it!

 55. Heya i’m for the first time here. I found this board and I
  to find It truly helpful & it helped me out much. I’m hoping to provide something again and aid others like you aided me.

 56. Hey there! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and
  tell you I really enjoy reading through your blog posts.
  Can you suggest any other blogs/websites/forums that cover the
  same subjects? Thanks a ton!

 57. Attractive section of content. I just stumbled upon your site and
  in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts.
  Anyway I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently quickly.

 58. Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide credit and sources back to your weblog?
  My blog is in the very same niche as yours and my visitors would certainly
  benefit from some of the information you provide here.
  Please let me know if this okay with you. Thank you!

 59. It’s truly very complex in this active life to listen news on Television, thus I just use the web for that purpose, and take the
  hottest news.

 60. I’m excited to uncover this page. I wanted to thank you for your time due to this fantastic
  read!! I definitely liked every bit of it and i also have you book marked to
  see new things on your website.

 61. Great items from you, man. I have be aware your stuff previous to and you’re simply extremely excellent.
  I actually like what you have bought here, really like what
  you are stating and the best way wherein you assert it. You’re making it
  enjoyable and you still care for to keep it smart.
  I can not wait to learn far more from you. This is really a terrific website.

 62. Have you ever thought about adding a little
  bit more than just your articles? I mean, what you say is important and everything.

  But imagine if you added some great visuals or video clips to give
  your posts more, “pop”! Your content is excellent but
  with images and clips, this website could certainly be one of the most beneficial in its field.
  Superb blog!

 63. Nice blog here! Also your site loads up very fast! What
  web host are you using? Can I get your affiliate link to your host?

  I wish my web site loaded up as quickly as yours lol

 64. Just wish to say your article is as astonishing.
  The clarity to your put up is simply great and i can suppose you are an expert
  on this subject. Well with your permission allow me to grasp your feed to keep up to date with coming near
  near post. Thanks 1,000,000 and please carry on the rewarding work.

 65. Hey, I think your site might be having browser compatibility
  issues. When I look at your blog in Chrome, it
  looks fine but when opening in Internet Explorer,
  it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up!
  Other then that, excellent blog!

 66. I’ve been exploring for a little for any high quality articles or weblog posts on this kind of house
  . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this site.
  Reading this info So i am happy to exhibit that I have an incredibly just right uncanny feeling
  I discovered exactly what I needed. I so much without a doubt will make certain to do not disregard this site and
  give it a look on a constant basis.

 67. Thank you for some other informative blog. Where else may just I get that type of information written in such a perfect means?
  I’ve a project that I’m simply now working on, and I’ve been on the glance out for such information.

 68. I don’t even understand how I stopped up here, but I thought this
  put up was great. I do not recognize who you might be however definitely you’re going to a famous blogger if you aren’t already.
  Cheers!

 69. Good way of explaining, and good piece of writing to get facts about my presentation subject matter, which i am going to present in institution of higher education.

 70. Hi! I know this is kinda off topic but I was wondering
  if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form?
  I’m using the same blog platform as yours and I’m having trouble finding one?
  Thanks a lot!

 71. I do accept as true with all the ideas you’ve offered for your post.
  They are really convincing and can certainly work. Still, the posts are very quick for
  starters. Could you please extend them a bit from next time?
  Thanks for the post.

 72. Fantastic goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you are just too fantastic.
  I actually like what you’ve acquired here, certainly like what you are stating and the way
  in which you say it. You make it enjoyable and you
  still care for to keep it smart. I cant wait to read far more from you.
  This is really a tremendous site.

 73. After I initially left a comment I appear to have clicked the
  -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is
  added I recieve 4 emails with the same comment.
  Is there an easy method you can remove me from that service?
  Kudos!

 74. Hi! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to take a look.
  I’m definitely loving the information. I’m book-marking and
  will be tweeting this to my followers! Excellent blog and great
  style and design.

 75. Hey! Someone in my Facebook group shared this website with
  us so I came to check it out. I’m definitely enjoying
  the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my
  followers! Terrific blog and fantastic design.

 76. Fantastic post however I was wondering if you could write a litte more on this topic?
  I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more.
  Many thanks!

 77. Whats up very cool blog!! Guy .. Excellent .. Amazing ..
  I’ll bookmark your web site and take the feeds additionally?
  I am happy to find numerous helpful info right here within the put up, we need develop extra techniques on this regard,
  thank you for sharing. . . . . .

 78. I have been surfing online more than three hours today, yet I never found
  any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me.

  In my opinion, if all site owners and bloggers made good content as you
  did, the internet will be much more useful than ever before.

 79. Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide
  credit and sources back to your site? My website is
  in the exact same area of interest as yours and my users would
  really benefit from some of the information you provide here.
  Please let me know if this okay with you. Thank you!

 80. Hey are using WordPress for your blog platform?
  I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own. Do you require any html coding knowledge to make your own blog?

  Any help would be really appreciated!

 81. You are so awesome! I do not think I have read anything like that before.
  So wonderful to discover somebody with some original thoughts
  on this subject matter. Really.. thank you for
  starting this up. This website is something that is needed on the web, someone with some
  originality!

 82. An impressive share! I’ve just forwarded this onto a colleague who
  has been conducting a little research on this. And he in fact ordered me dinner because
  I found it for him… lol. So allow me to reword this…. Thank YOU for
  the meal!! But yeah, thanks for spending the time to talk about this subject here
  on your website.

 83. I’ve been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours.
  It’s pretty worth enough for me. In my view, if all webmasters and bloggers made good
  content as you did, the web will be much
  more useful than ever before.

 84. Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it is really informative.

  I’m going to watch out for brussels. I will appreciate if
  you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing.
  Cheers!

 85. First off I would like to say excellent blog!
  I had a quick question which I’d like to ask if you don’t mind.
  I was interested to find out how you center yourself and clear your head before writing.
  I’ve had a difficult time clearing my thoughts in getting my ideas out.
  I truly do enjoy writing however it just seems like
  the first 10 to 15 minutes are generally wasted just trying to figure out how to begin. Any ideas or tips?
  Appreciate it!

 86. Hey there just wanted to give you a brief heads up and
  let you know a few of the images aren’t loading correctly.
  I’m not sure why but I think its a linking issue.
  I’ve tried it in two different web browsers and both show the
  same results.

 87. I’m really impressed with your writing skills and also with the layout on your blog.

  Is this a paid theme or did you customize it yourself?

  Either way keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a nice blog like
  this one these days.

 88. Excellent blog here! Also your website loads up very fast!
  What host are you using? Can I get your affiliate link to your host?

  I wish my site loaded up as fast as yours lol

 89. Definitely believe that which you stated. Your favorite reason seemed to be on the net the easiest
  thing to be aware of. I say to you, I certainly get irked while people think about worries that they
  plainly do not know about. You managed to hit the
  nail upon the top and also defined out the whole thing without having
  side-effects , people can take a signal. Will likely be back to get more.
  Thanks

 90. I got this web site from my friend who informed me on the topic of this website and at the moment this time I am browsing this site and reading very informative articles or
  reviews at this time.

 91. Good day! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you
  knew where I could get a captcha plugin for my comment
  form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having trouble
  finding one? Thanks a lot!

 92. Hey There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article.
  I’ll be sure to bookmark it and come back to read more of your useful
  information. Thanks for the post. I’ll definitely comeback.

 93. Hello this is somewhat of off topic but I was wanting to
  know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually
  code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding
  knowledge so I wanted to get guidance from someone with experience.
  Any help would be enormously appreciated!

 94. Hello there! This blog post couldn’t be written much better!
  Reading through this article reminds me of my previous roommate!
  He continually kept preaching about this.

  I’ll send this post to him. Fairly certain he will have a
  good read. I appreciate you for sharing!

 95. My partner and I stumbled over here by a different web page and thought
  I may as well check things out. I like what I see so now
  i’m following you. Look forward to finding out about your
  web page again.

 96. Undeniably imagine that which you said. Your favorite reason appeared to be
  at the net the easiest factor to take into account of.
  I say to you, I certainly get irked while other
  folks think about issues that they plainly
  do not recognise about. You controlled to hit
  the nail upon the highest and outlined out the whole thing with no
  need side-effects , other people can take a signal.
  Will probably be back to get more. Thanks

 97. hello there and thank you for your information – I have certainly picked up something new from right here.
  I did however expertise several technical issues
  using this site, as I experienced to reload the
  site a lot of times previous to I could get it to load correctly.
  I had been wondering if your web host is OK? Not that I’m
  complaining, but sluggish loading instances times will sometimes affect your placement in google and can damage your quality score
  if ads and marketing with Adwords. Anyway I’m adding this RSS to my e-mail and could look out for
  much more of your respective fascinating content.

  Make sure you update this again soon.

 98. I’ve been surfing online more than three hours today, yet I
  never found any interesting article like yours.
  It’s pretty worth enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as you did, the
  internet will be a lot more useful than ever before.

 99. My partner and I stumbled over here by a different page and thought I may as well
  check things out. I like what I see so now i am following
  you. Look forward to looking at your web page repeatedly.

 100. Definitely believe that which you said. Your favorite
  justification seemed to be on the net the easiest thing to be aware of.
  I say to you, I certainly get irked while people think about worries that they plainly do not
  know about. You managed to hit the nail upon the top and defined
  out the whole thing without having side-effects , people can take a
  signal. Will probably be back to get more. Thanks

 101. Somebody necessarily help to make seriously articles I might
  state. That is the very first time I frequented your web page and to this point?
  I amazed with the research you made to make this particular post extraordinary.
  Magnificent process!

 102. I’ve been browsing on-line more than three hours these days, yet I never found any fascinating article like
  yours. It is beautiful value enough for me.
  In my view, if all site owners and bloggers made just right content
  material as you probably did, the internet shall be much more helpful
  than ever before.

 103. I have to thank you for the efforts you’ve put in writing this website.
  I’m hoping to check out the same high-grade
  blog posts by you later on as well. In truth, your creative writing abilities has
  encouraged me to get my own, personal site now 😉

 104. Oh my goodness! Incredible article dude! Many thanks, However I am encountering difficulties with your RSS.
  I don’t understand why I can’t subscribe to it.
  Is there anyone else getting similar RSS problems?
  Anyone who knows the answer can you kindly respond? Thanx!!

 105. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you
  create this website yourself or did you hire someone to
  do it for you? Plz respond as I’m looking to create my own blog and would like to know where u got this from.
  thank you

 106. Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back
  to your website? My website is in the very same area of interest as yours and my visitors would genuinely benefit from a lot of the
  information you provide here. Please let me know if this alright with
  you. Cheers!

 107. Its like you read my mind! You seem to know so much
  about this, like you wrote the book in it or something.
  I think that you can do with some pics to drive the
  message home a bit, but other than that, this is fantastic blog.
  A great read. I’ll certainly be back.

 108. I was curious if you ever considered changing the page layout of your site?
  Its very well written; I love what youve
  got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could
  connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having
  one or 2 images. Maybe you could space it out better?

 109. Wow that was odd. I just wrote an very long
  comment but after I clicked submit my comment didn’t show up.
  Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyways,
  just wanted to say fantastic blog!

 110. I am really loving the theme/design of your site.
  Do you ever run into any browser compatibility problems?
  A few of my blog audience have complained about my site not working correctly in Explorer but looks great in Opera.
  Do you have any suggestions to help fix this issue?

 111. Asking questions are genuinely fastidious thing if you are not understanding
  something entirely, but this piece of writing presents pleasant understanding even.

 112. You really make it seem so easy with your presentation but
  I find this matter to be actually something which I think I would never understand.
  It seems too complex and very broad for me. I’m looking forward for your
  next post, I’ll try to get the hang of it!

 113. Hey, I think your blog might be having browser compatibility issues.
  When I look at your website in Opera, it looks fine but when opening
  in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted
  to give you a quick heads up! Other then that, wonderful blog!

 114. Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging for?
  you made blogging look easy. The overall look of your site
  is wonderful, as well as the content!

 115. Nice post. I was checking continuously this blog and I am impressed!
  Very helpful info particularly the last part 🙂 I care for such information much.
  I was seeking this certain information for a very long time.
  Thank you and good luck.

 116. Hi there! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but
  I’m not seeing very good gains. If you know of any please share.
  Thanks!

 117. Great website you have here but I was wanting to know if you knew of any
  forums that cover the same topics discussed in this article?

  I’d really like to be a part of community where
  I can get feed-back from other experienced individuals
  that share the same interest. If you have any recommendations, please
  let me know. Kudos!

 118. Have you ever thought about publishing an ebook or guest authoring on other sites?
  I have a blog based upon on the same topics you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my readers would enjoy your work.
  If you are even remotely interested, feel free to shoot
  me an email.

 119. Hi there this is kind of of off topic but I was wondering
  if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
  I’m starting a blog soon but have no coding
  knowledge so I wanted to get advice from someone with experience.
  Any help would be enormously appreciated!

 120. Does your site have a contact page? I’m having problems
  locating it but, I’d like to send you an e-mail.
  I’ve got some recommendations for your blog you might be
  interested in hearing. Either way, great website and I look forward to seeing it grow over time.

 121. Hi, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just curious if you get a lot of spam responses?

  If so how do you stop it, any plugin or anything you can advise?
  I get so much lately it’s driving me crazy so any support is very much
  appreciated.

 122. Hello! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m
  trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m
  not seeing very good results. If you know of any please
  share. Thanks!

 123. Hi there, I think your blog could possibly be
  having internet browser compatibility issues. Whenever I look at your web site
  in Safari, it looks fine however, when opening in Internet Explorer,
  it has some overlapping issues. I merely wanted to provide you with a quick heads up!

  Other than that, fantastic blog!

 124. Hey There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article.
  I’ll make sure to bookmark it and return to read more of your useful
  information. Thanks for the post. I will certainly comeback.

 125. My spouse and I absolutely love your blog and find most of your post’s to be just
  what I’m looking for. Does one offer guest writers to write content in your case?
  I wouldn’t mind producing a post or elaborating on a number of the subjects you write in relation to
  here. Again, awesome website!

 126. Pretty component of content. I simply stumbled upon your website and in accession capital to claim that I get actually loved account your weblog posts.
  Anyway I will be subscribing to your feeds and even I success you get entry
  to consistently quickly.

 127. Superb website you have here but I was curious about if you knew of any community
  forums that cover the same topics talked about here?

  I’d really love to be a part of online community where I can get feedback from other knowledgeable individuals that share the same interest.
  If you have any suggestions, please let me know.

  Thanks!

 128. Great post. I was checking continuously this blog
  and I am impressed! Very helpful information particularly
  the remaining phase 🙂 I take care of such info much. I used to be looking
  for this certain info for a very long time.
  Thanks and best of luck.

 129. With havin so much content do you ever run into any issues of plagorism or copyright violation? My blog has a lot of unique content I’ve either authored myself or outsourced but it
  looks like a lot of it is popping it up all over the internet without my authorization. Do you know any solutions to help stop content from being ripped off?

  I’d definitely appreciate it.

 130. hello there and thank you for your info – I have certainly picked up anything
  new from right here. I did however expertise several technical points using this web site, since I experienced to reload the website a lot of times
  previous to I could get it to load correctly.
  I had been wondering if your web host is OK?
  Not that I am complaining, but slow loading
  instances times will sometimes affect your placement in google and could
  damage your high-quality score if advertising and marketing with Adwords.
  Well I’m adding this RSS to my e-mail and can look out
  for much more of your respective interesting content.

  Ensure that you update this again very soon.

 131. Please let me know if you’re looking for a writer for your blog.
  You have some really good articles and I think
  I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write
  some articles for your blog in exchange for a link
  back to mine. Please send me an e-mail if interested. Many thanks!

 132. Hi, i believe that i noticed you visited my weblog so i came to return the desire?.I am trying to in finding issues to
  improve my website!I assume its good enough to make use of some of your ideas!!

 133. Hi! I could have sworn I’ve been to this site before but after browsing through
  some of the post I realized it’s new to me.

  Anyways, I’m definitely delighted I found it and I’ll be bookmarking and checking back often!

 134. My programmer is trying to convince me to move to .net from
  PHP. I have always disliked the idea because of the costs.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on a number of websites for
  about a year and am worried about switching to another platform.
  I have heard very good things about blogengine.net.
  Is there a way I can import all my wordpress posts into it?
  Any kind of help would be really appreciated!

 135. Hey! Do you know if they make any plugins to help with Search
  Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank
  for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
  If you know of any please share. Thank you!

 136. An outstanding share! I have just forwarded this onto a co-worker who had been doing a little homework on this.
  And he actually ordered me breakfast simply because I stumbled upon it for him…
  lol. So let me reword this…. Thanks for the meal!! But yeah, thanx for
  spending some time to talk about this issue here on your
  internet site.

 137. I’m curious to find out what blog platform you’re utilizing?
  I’m having some minor security problems with my latest blog and I’d
  like to find something more risk-free. Do you have any recommendations?

 138. Hey There. I discovered your weblog the use of msn. This is a really well written article.
  I’ll be sure to bookmark it and come back to read more of your helpful information. Thank you for the post.
  I’ll certainly comeback.

 139. Hi there! This is my first comment here so I just wanted to
  give a quick shout out and tell you I genuinely enjoy reading through your posts.
  Can you recommend any other blogs/websites/forums that deal with the same subjects?
  Many thanks!

 140. It’s perfect time to make a few plans for the long run and it
  is time to be happy. I have read this publish
  and if I may just I want to counsel you few fascinating things or advice.
  Perhaps you could write next articles relating to this article.
  I desire to learn even more issues about it!

 141. Hi there! This article couldn’t be written much better!
  Going through this article reminds me of my previous roommate!
  He constantly kept preaching about this. I most certainly will send this
  information to him. Pretty sure he will have a very good read.
  Thanks for sharing!

 142. It is the best time to make some plans for the future and it’s time
  to be happy. I’ve read this post and if I could I want to suggest you few interesting things or suggestions.
  Perhaps you could write next articles referring to
  this article. I want to read even more things about it!

 143. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to this fantastic blog!
  I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account.
  I look forward to new updates and will talk about this website with my Facebook group.

  Talk soon!

 144. Hello superb website! Does running a blog like this require a massive amount work?
  I have absolutely no expertise in programming but I had
  been hoping to start my own blog soon. Anyway, should you
  have any recommendations or tips for new blog owners please
  share. I understand this is off subject but I simply needed to ask.

  Thanks!

 145. Greetings! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout
  out and tell you I genuinely enjoy reading through your blog posts.
  Can you suggest any other blogs/websites/forums that
  deal with the same topics? Many thanks!

 146. Can I just say what a relief to find someone who really understands what they’re discussing online.
  You actually realize how to bring an issue to light and make it important.
  A lot more people must read this and understand this side of the story.
  It’s surprising you’re not more popular because you
  certainly possess the gift.

 147. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say
  that I have truly enjoyed browsing your blog posts. After all I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

 148. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets
  I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter
  updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something
  like this. Please let me know if you run into anything.
  I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 149. Attractive section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to say that I get actually enjoyed account your weblog posts.
  Any way I’ll be subscribing on your feeds and even I achievement
  you get admission to persistently fast.

 150. Do you have a spam problem on this site; I also am a blogger, and I was curious about your situation; we have developed some nice procedures and we are looking
  to exchange methods with others, be sure to shoot me
  an e-mail if interested.

 151. I think that what you posted made a bunch of sense. But, consider this, suppose you were to write
  a awesome post title? I am not suggesting your content is not solid.,
  however what if you added something to possibly grab folk’s attention? I mean Παρελθόν η ιστορική 126
  Σμηναρχία Μάχης στο Ηράκλειο | Ελληνικά Νέα Τώρα is
  kinda boring. You could glance at Yahoo’s home page and
  note how they create article titles to get people to open the
  links. You might add a related video or a related picture
  or two to grab people excited about everything’ve got to say.

  In my opinion, it could make your posts a little bit more interesting.

 152. Cool blog! Is your theme custom made or did you
  download it from somewhere? A design like yours with a few simple tweeks would really make my blog stand out.
  Please let me know where you got your theme. Thank you

 153. I’m not sure exactly why but this weblog is loading very slow for me.
  Is anyone else having this problem or is it a problem on my end?
  I’ll check back later on and see if the problem still exists.

 154. You really make it appear really easy together with your presentation but I find this
  topic to be actually one thing that I feel I might never understand.
  It kind of feels too complex and extremely vast for me.
  I am looking forward in your next publish, I will try to get the hang of
  it!

 155. Hiya! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured I’d ask.
  Would you be interested in trading links or maybe guest writing a blog article or
  vice-versa? My website covers a lot of the same subjects as yours and I think we could greatly benefit from each other.
  If you are interested feel free to shoot me an e-mail.
  I look forward to hearing from you! Fantastic blog by the way!

 156. Hi there! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but
  I’m not seeing very good success. If you know of
  any please share. Cheers!

 157. Undeniably believe that which you said. Your favorite reason seemed to be on the web
  the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people consider worries that they
  just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing
  without having side-effects , people could take a signal. Will likely be back to get more.
  Thanks

 158. you are actually a good webmaster. The website loading pace is amazing.
  It kind of feels that you’re doing any unique
  trick. Furthermore, The contents are masterpiece. you have done a great process on this matter!

 159. Simply wish to say your article is as amazing. The clarity for your submit is simply great and i could think you’re knowledgeable on this subject.
  Fine with your permission allow me to take hold of your
  RSS feed to stay up to date with imminent post. Thanks 1,000,000 and please carry on the gratifying work.

 160. An impressive share! I’ve just forwarded this onto a co-worker
  who had been conducting a little research on this.

  And he in fact ordered me dinner due to the fact that I
  found it for him… lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!!
  But yeah, thanx for spending the time to talk about this topic here on your website.

 161. Write more, thats all I have to say. Literally, it
  seems as though you relied on the video to make your point.
  You obviously know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be
  giving us something informative to read?

 162. Do you have a spam problem on this blog; I also am a blogger,
  and I was wondering your situation; many of us have created some nice methods and we are
  looking to swap strategies with other folks, why not shoot me an email if interested.

 163. We stumbled over here different web address and thought I might check
  things out. I like what I see so i am just following you.
  Look forward to looking over your web page for a second time.

 164. Hello I am so glad I found your website, I really found you by error, while I was researching on Google for something else, Nonetheless I am here
  now and would just like to say thanks for a tremendous post and a
  all round interesting blog (I also love the theme/design),
  I don’t have time to look over it all at the
  moment but I have bookmarked it and also added in your RSS feeds,
  so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the superb jo.

 165. Thanks on your marvelous posting! I seriously enjoyed reading it,
  you happen to be a great author.I will be sure to bookmark your blog
  and definitely will come back at some point. I want to encourage continue your great job,
  have a nice afternoon!

 166. Greate post. Keep writing such kind of info on your site.
  Im really impressed by your site.
  Hey there, You have performed a great job. I’ll definitely digg it and
  in my view suggest to my friends. I’m sure
  they’ll be benefited from this web site.

 167. We’re a group of volunteers and opening a brand new scheme in our community.
  Your web site offered us with valuable information to work on. You have
  done an impressive process and our entire neighborhood will be grateful to you.

 168. Greetings from Idaho! I’m bored to death at work so I decided
  to check out your site on my iphone during lunch break.

  I love the info you provide here and can’t wait to take
  a look when I get home. I’m surprised at how quick your blog loaded
  on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, very good
  site!

 169. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew
  of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my
  newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping
  maybe you would have some experience with something like
  this. Please let me know if you run into anything.
  I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 170. What’s up, this weekend is pleasant in favor of
  me, because this time i am reading this great informative piece of
  writing here at my home.

 171. That is a very good tip especially to those new to the blogosphere.
  Brief but very precise information… Thank you for sharing this one.

  A must read article!

 172. Fascinating blog! Is your theme custom made or did you download
  it from somewhere? A theme like yours with a few simple tweeks would really
  make my blog shine. Please let me know where you got your design. Appreciate it

 173. Amazing blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
  A design like yours with a few simple adjustements would really make my blog stand
  out. Please let me know where you got your design. Kudos

 174. Hello there! This post could not be written any better!

  Reading this post reminds me of my previous room mate!
  He always kept chatting about this. I will forward this article to
  him. Pretty sure he will have a good read. Many thanks for sharing!

 175. Pretty section of content. I just stumbled upon your
  site and in accession capital to assert that I get
  actually enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing to your augment and even I
  achievement you access consistently fast.

 176. First off I would like to say wonderful blog! I had a quick question which I’d like
  to ask if you don’t mind. I was interested to find out how you center yourself and clear your mind prior
  to writing. I have had difficulty clearing my mind in getting my
  ideas out. I do enjoy writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes
  tend to be wasted just trying to figure out how to begin. Any
  recommendations or hints? Thank you!

 177. Please let me know if you’re looking for a article author for
  your site. You have some really good articles and I believe I
  would be a good asset. If you ever want to take some of the load off,
  I’d absolutely love to write some content for your blog in exchange for a link back to mine.
  Please send me an email if interested. Thanks!

 178. Hello I am so thrilled I found your webpage, I really found you by error, while I was researching on Aol for something
  else, Anyhow I am here now and would just like to say cheers for
  a tremendous post and a all round interesting blog
  (I also love the theme/design), I don’t have
  time to read through it all at the moment but I have bookmarked it and also included
  your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do
  keep up the excellent work.

 179. Excellent post. I was checking constantly this blog and I am impressed!
  Extremely helpful info particularly the last part 🙂
  I care for such information a lot. I was seeking this particular information for a very long time.

  Thank you and good luck.

 180. I was curious if you ever considered changing the page layout of your website?
  Its very well written; I love what youve got to say.
  But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with
  it better. Youve got an awful lot of text for only having 1
  or two pictures. Maybe you could space it out better?

 181. Great post. I was checking continuously this blog and I am impressed!
  Very useful information specifically the last part 🙂 I
  care for such information much. I was seeking this particular info
  for a long time. Thank you and best of luck.

 182. Heya i am for the first time here. I found this board and I find It really useful
  & it helped me out a lot. I hope to give something back and
  aid others like you helped me.

 183. Unquestionably believe that which you stated. Your favorite reason appeared to be on the
  internet the simplest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people consider worries that they plainly do not know about.
  You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side effect , people could
  take a signal. Will likely be back to get more.
  Thanks

 184. Have you ever thought about including a little bit more than just your articles?
  I mean, what you say is valuable and all. But think of if you
  added some great graphics or video clips to give your posts more, “pop”!
  Your content is excellent but with pics and videos, this blog
  could definitely be one of the best in its niche. Wonderful blog!

 185. I simply couldn’t go away your website prior to suggesting that I actually loved the
  standard info an individual provide to your visitors?

  Is gonna be again frequently to check up on new posts

 186. First of all I would like to say terrific blog! I had a quick question that
  I’d like to ask if you do not mind. I was curious to find out how you center yourself and clear your thoughts
  prior to writing. I’ve had a hard time clearing my mind in getting my
  thoughts out there. I do enjoy writing however
  it just seems like the first 10 to 15 minutes are generally wasted simply just trying to figure out how to begin. Any ideas
  or tips? Thanks!

 187. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this site.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s difficult to get
  that “perfect balance” between usability and visual appearance.
  I must say you’ve done a fantastic job with this.
  Also, the blog loads very quick for me on Opera. Exceptional
  Blog!

 188. You can definitely see your enthusiasm in the article you write.
  The arena hopes for more passionate writers such as you who aren’t afraid to mention how
  they believe. All the time go after your heart.

 189. Hello There. I discovered your weblog using msn. This
  is a very smartly written article. I’ll be sure to bookmark it and return to read more of your helpful information. Thanks for the post.
  I’ll certainly comeback.

 190. Greetings from Idaho! I’m bored to tears at work so I decided to check
  out your website on my iphone during lunch break. I love
  the knowledge you provide here and can’t wait
  to take a look when I get home. I’m amazed at how fast your blog loaded on my cell phone ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, good blog!

 191. Having read this I thought it was really informative.
  I appreciate you taking the time and energy to put this short
  article together. I once again find myself personally spending a lot of time both
  reading and leaving comments. But so what, it was
  still worth it!

 192. I’ve been exploring for a bit for any high quality
  articles or weblog posts in this kind of house .
  Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this web
  site. Studying this info So i am glad to convey that I have an incredibly just right uncanny feeling I found out
  exactly what I needed. I so much surely will make sure to do not forget
  this web site and give it a glance regularly.

 193. naturally like your website but you have to test the
  spelling on quite a few of your posts. Many of them are rife
  with spelling issues and I to find it very troublesome to inform the reality however I’ll
  certainly come again again.

 194. Its such as you read my mind! You seem to understand so much approximately this, such
  as you wrote the e book in it or something.
  I think that you could do with some p.c. to force the message home
  a little bit, but instead of that, this is magnificent blog.
  An excellent read. I will definitely be back.

 195. obviously like your web site however you need to take a look at
  the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling problems
  and I in finding it very troublesome to tell the truth then again I
  will definitely come back again.

 196. Greetings! I’ve been reading your weblog for
  a long time now and finally got the bravery to
  go ahead and give you a shout out from Atascocita Texas!
  Just wanted to tell you keep up the fantastic job!

 197. Greetings, I do believe your web site may be having web browser
  compatibility problems. When I take a look at your site
  in Safari, it looks fine but when opening in IE, it’s got some overlapping issues.
  I merely wanted to give you a quick heads up!
  Other than that, excellent site!

 198. We are a group of volunteers and starting a new scheme
  in our community. Your web site offered us with valuable info to work on. You’ve done
  an impressive job and our whole community will be thankful to you.

 199. It’s actually a nice and helpful piece of information. I’m satisfied that
  you simply shared this useful info with us. Please keep us informed like this.
  Thanks for sharing.

 200. Hi there, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of
  spam comments? If so how do you reduce it, any plugin or anything you can suggest?
  I get so much lately it’s driving me mad so any assistance is very much appreciated.

 201. Hey there! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form?
  I’m using the same blog platform as yours and
  I’m having problems finding one? Thanks a lot!

 202. Fantastic beat ! I would like to apprentice while you amend your web site, how could i subscribe
  for a blog website? The account aided me a applicable deal.
  I had been tiny bit familiar of this your broadcast provided vivid transparent idea

 203. Great beat ! I wish to apprentice at the same time as you amend your website, how
  can i subscribe for a weblog site? The account aided me a
  applicable deal. I have been tiny bit familiar of this your broadcast offered vibrant
  clear concept

 204. Thanks for your marvelous posting! I actually enjoyed
  reading it, you can be a great author.I will ensure that I bookmark your blog and definitely
  will come back from now on. I want to encourage that you continue
  your great job, have a nice weekend!

 205. I am actually glad to read this website posts
  which includes tons of helpful information, thanks
  for providing these kinds of statistics.

 206. I do accept as true with all of the ideas you have presented to your post.
  They are very convincing and will definitely work. Still, the posts are too brief
  for novices. Could you please extend them a bit from subsequent
  time? Thanks for the post.

 207. Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something.
  I think that you can do with a few pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is great blog.
  An excellent read. I’ll certainly be back.

 208. Nice blog here! Also your web site loads up fast!
  What host are you using? Can I get your affiliate link to
  your host? I wish my website loaded up as quickly as yours lol

 209. Its like you learn my mind! You seem to grasp a lot about this, such as you wrote the
  e-book in it or something. I believe that you just could do with a
  few p.c. to power the message house a little bit, however other
  than that, this is fantastic blog. A great read.

  I will certainly be back.

 210. Wonderful blog you have here but I was wondering if you knew of any
  discussion boards that cover the same topics discussed here?

  I’d really like to be a part of community where I can get
  comments from other experienced people that
  share the same interest. If you have any recommendations, please let
  me know. Thanks!

 211. Hello just wanted to give you a quick heads up. The words in your post seem to
  be running off the screen in Opera. I’m not sure if this
  is a format issue or something to do with internet browser compatibility but I figured
  I’d post to let you know. The style and design look great though!
  Hope you get the problem solved soon. Many thanks

 212. Hi there! This is my first visit to your blog!
  We are a group of volunteers and starting a new project in a community in the same niche.
  Your blog provided us valuable information to work on. You have done a outstanding job!

 213. I don’t know whether it’s just me or if perhaps everyone else encountering problems with
  your website. It appears like some of the text within your content are running off the screen. Can somebody else please
  provide feedback and let me know if this is happening to them too?
  This could be a issue with my browser because I’ve had this happen previously.

  Kudos

 214. Usually I do not read post on blogs, but I would like to say that
  this write-up very compelled me to take a look at and do
  so! Your writing taste has been amazed me.
  Thank you, quite great post.

 215. This design is spectacular! You definitely know how to keep a reader amused.
  Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Fantastic
  job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it.
  Too cool!

 216. That is really attention-grabbing, You are
  an excessively professional blogger. I’ve joined your feed and stay up for seeking more of your excellent
  post. Additionally, I have shared your web
  site in my social networks

 217. I am now not sure where you’re getting your info, however good
  topic. I needs to spend a while finding out more or figuring out more.
  Thanks for wonderful information I used to be
  searching for this information for my mission.

 218. I’m really enjoying the theme/design of your blog. Do you ever run into any internet browser compatibility issues?
  A small number of my blog audience have complained about my site not operating correctly in Explorer but looks great in Opera.
  Do you have any ideas to help fix this issue?

 219. Excellent beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how can i subscribe for a blog website?
  The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted
  of this your broadcast offered bright clear idea

 220. Just wish to say your article is as astounding.
  The clearness in your post is just cool and i
  can assume you’re an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post.
  Thanks a million and please keep up the gratifying work.

 221. Hi there! This post could not be written any better! Reading through this post reminds
  me of my previous room mate! He always kept chatting about this.
  I will forward this article to him. Pretty sure he will have
  a good read. Many thanks for sharing!

Leave a Reply

Your email address will not be published.