Παρελθόν η ιστορική 126 Σμηναρχία Μάχης στο Ηράκλειο

ΕΓΚΛΗΜΑ! ΕΒΑΛΑΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ 126 ΣΜΗΝΑΡΧΙΑ ΜΑΧΗΣ! ΑΝΟΧΥΡΩΤΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΕ, ΕΣΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;teleti126.jpg

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ  ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ  ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;;;; ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΜΗΝΑΓΟΥ ΗΛΙΑΚΗ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ! 

Παρελθόν η ιστορική 126 Σμηναρχία Μάχης στο Ηράκλειο

Αυλαία σήμερα για την 126 Σμηναρχία Μάχης στο Ηράκλειο καθώς αναστέλλεται η λειτουργία της μετά από 64 ολόκληρα χρόνια, ισχυρής…

και δυναμικής παρουσίας στα στρατιωτικά δρώμενα της Πολεμικής Αεροπορίας και όχι μόνο. 
teleti2126.jpg
teleti3126.jpg
teleti4126.jpg
Η είδηση που είχε γίνει γνωστή μέσα από το Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr τον περασμένο Μάιο, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε κι έτσι σήμερα οδηγούμαστε στην αναστολή λειτουργίας της ιστορικής αυτής μονάδας. 
teleti5126.jpg
teleti6126.jpg
Τα συναισθήματα στον κόλπο της Πολεμικής Αεροπορίας δεν μπορούν παρά αρνητικά να είναι, με τη θλίψη αλλά και την απορία, να κυριαρχούν. 
Η είδηση προκάλεσε θλίψη στον στρατιωτικό κόσμο και σε όσους υπηρέτησαν στη μονάδα αυτή. Ξέρουμε την άποψη που είχαν οι Ηρακλειώτες για τη μονάδα αυτή. Όλοι οι διοικητές που πέρασαν από εκεί ήταν άψογοι, τόσο με το προσωπικό όσο και με τους πολίτες, σχολίασε ο Αντισμήναρχος ε.α. Κ. Γιώργος Κωστάκης ο οποίος υπηρέτησε εκεί από το 1994 μέχρι το 2006. 
teleti7126.jpg
teleti8126.jpg
teleti9126.jpg
Η τελετή αναστολής λειτουργίας της μονάδας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με την παρουσία του Αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση και του Αρχηγού της Τακτικής Αεροπορίας  Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου σε κλειστό αεροπορικό κύκλο, με το περιεχόμενο της συζήτησης στα πηγαδάκια που στήνονται να είναι το ερώτημα “τι θα γίνει την επόμενη ημέρα στην Πολεμική Αεροπορία στο Ηράκλειο” αλλά και το “πως έφτασαν τα πράγματα ως εδώ. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ-ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ

                        Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
            Και ποιός να μιλήσει βρε Έλληνες, αφού όλοι τους,  χρόνια τώρα σκάβουν τον λάκο της Ελλάδος;
            Ποιος να μιλήσει γαμώ τις προδοσίες τους;  Που δεν ξέρεις από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις;  Και τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος όσο και να μιλάει, όσο και να φωνάζει;
            Ένας “κούκος”  δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη Έλληνες. Αλλά βλέπετε οι υπόλοιποι αρθρογράφοι των αμυντικών θεμάτων, ασχολούνται με τα “γεωστρατηγικά” του κόσμου και δεν βρίσκουν χρόνο να ασχοληθούν με τις Ελληνικές προδοσίες.
            Και τώρα μέσα στην πιο κρίσιμη περίοδο για τα εθνικά μας θέματα και με την προκλητικότητα των Τούρκων να ανεβαίνει συνεχώς στο Αιγαίο, τώρα βρήκαν οι προδότες την ώρα για να κλείσουν την 126 ΣΜΗΝΑΡΧΙΑ ΜΑΧΗΣ στο Ηράκλειο της Κρήτης, που υποστηρίζει και υποστηρίζεται από τους S-300.
            Σας είπα πως αυτή η Ελλάδα δεν έχει ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.  Έχουμε μία  άτυπη και σιωπηλή ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ, που έχουν ρίξει όλες τις μάσκες και τα προσχήματα  και ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΨΥΧΡΑ την Ελλάδα και τους Έλληνες.
            Δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Το Σύνταγμα το γκρέμισαν, το Πολίτευμα κατέρρευσε και τελειώνουν ψυχρά και την άμυνα της χώρας.
            Με το κλείσιμο της 126 Σ.Μ. του Ηρακλείου, ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΨΥΧΡΑ τα Δωδεκάνησα στους Τούρκους. Έκλεισαν στο πιο στρατηγικό σημείο,  την πλέον μάχιμη σμηναρχία της Ελλάδος και την μοναδική που επιχειρεί άμεσα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο.
            Δυστυχώς Έλληνες εμπιστευθήκατε την Άμυνα της πατρίδας σε δόλιους προδότες.
            Γι’ αυτό σας είπα: από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις με τις προδοσίες τους.  Ακούστε λοιπόν τι σημαίνει για την Ελλάδα το κλείσιμο της 126 Σ.Μ. του Ηρακλείου.
            Να διευκρινίσουμε για να γίνει κατανοητό από τους αναγνώστες ότι μιλάμε για μία από τις πλέον ΜΆΧΙΜΕΣ  Μονάδες της Πολεμικής μας Αεροπορίας.
Είναι δύο οι πλέον κρίσιμες Σμηναρχίες Μάχης που ελέγχουν το Αιγαίο λόγω στρατηγικής θέσης. Είναι η 135 της Σκύρου και η 126 Σμηναρχία Μάχης που βρίσκεται στο Ηράκλειο  Κρήτης  και φιλοξενεί σε μόνιμη βάση,  μαχητικά αεροσκάφη F-16,  εκτελώντας καθήκοντα επιφυλακής,  με τομέα ευθύνης τον ιδιαίτερα νευραλγικό χώρο του νοτιοανατολικού Αιγαίου. Δηλαδή ΝΟΤΙΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ- ΚΑΡΠΑΘΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ – ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.
           
Είναι η δεύτερη αεροπορική βάση της Κρήτης απ’ όπου επιχειρούν μαχητικά αεροσκάφη, μετά βεβαίως από την 115 Πτέρυγα Μάχης των Χανίων όπου εδρεύουν δύο Μοίρες μαχητικών αεροσκαφών F-16 Block 52+.
Εδώ να σημειώσουμε ότι η 126 Σ.Μ. του Ηρακλείου υπερτερεί σημαντικά της 115 Π.Μ των Χανίων λόγω της στρατηγικής της θέσης, διότι παρέχει στους πιλότους μας πιο άμεση εμπλοκή με τον εχθρό και πολύ περισσότερο επιχειρησιακό χρόνο, λόγω της επάρκειας των καυσίμων. Γι’ αυτό και τα μαχητικά αεροσκάφη F-16 Block 52+ που επιχειρούν από τα Χανιά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο , μετασταθμεύουν και εφοδιάζονται στην 126  Σ.Μ στο Ηράκλειο.
            Τώρα που την έκλεισαν από τις 31 Ιουλίου,  ουσιαστικά χαρίζουμε στους Τούρκους τον εναέριο χώρο των Δωδεκανήσων, διότι μειώνεται σημαντικά ο χρόνος εμπλοκής που θα διαθέτουν οι πιλότοι μας, αφού θα πρέπει να κρατήσουν καύσιμα για να μπορούν να επιστρέψουν στην βάση τους. Δηλαδή ή στα Χανιά, ή στη Σκύρο, ή στην Τανάγρα. Ενώ η 126 Σ.Μ. που έκλεισαν, ήταν πολύ κοντά στα Δωδεκάνησα και έδινε  μεγάλο πλεονέκτημα στους πιλότους μας και στον χρόνο εμπλοκής τους και στον άμεσο ανεφοδιασμό τους.
            Αυτή η Σμηναρχία Μάχης ήταν ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΚΑΘΙ για τους Τούρκους, γι’ αυτό και επιχειρούσαν  συνεχώς φωτογραφήσεις της.
Ο λόγος ήταν η στρατηγική της θέση,  η μεγάλη δυνατότητα της βάσης για φιλοξενία και εφοδιασμό πολλών μαχητικών, αλλά και η ισχυρή θωράκιση που διαθέτει, από την εγκατάσταση του ρωσικού αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος S-300PMU-1.
Με λίγα λόγια ήταν η πιο αντιαεροπορικά θωρακισμένη βάση, στο πιο στρατηγικό σημείο για τον ελέγχο του νοτιοανατολικού Αιγαίου, με δυνατότητα φιλοξενίας και εφοδιασμού μεγάλου αριθμού μαχητικών.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΑΣΗ  ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΙΣ  31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Έπεσε η αυλαία και κατέβασαν την σημαία της 126 Σ.Μ. του Ηρακλείου.
Η τελετή αναστολής λειτουργίας της 126 Σ.Μ. του Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιουλίου το πρωί, με την παρουσία του προδότη Αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχου  Χρήστου Βαΐτση και του προδότη Αρχηγού της Τακτικής Αεροπορίας  Αντιπτέραρχου  Χρήστου Χριστοδούλου, σε κλειστό αεροπορικό κύκλο, με το περιεχόμενο της συζήτησης στα πηγαδάκια που στήνονται,  να είναι το ερώτημα  “τι θα γίνει την επόμενη ημέρα στην Πολεμική Αεροπορία στο Ηράκλειο” αλλά και το “πως έφτασαν τα πράγματα ως εδώ”.
            Η Απάντηση στα ερωτήματα είναι μία.  ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ  ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ και τα πράγματα έφθασαν ως εδώ, με αποφάσεις των Ελλήνων ΠΡΟΔΟΤΩΝ , που τους πληρώνουν οι Έλληνες,  ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
           
            Δεν σεβάστηκαν οι προδότες ούτε την ΘΥΣΙΑ και την μνήμη του Σμηναγού ΚΩΣΤΑ ΗΛΙΑΚΗ, που γι’ αυτήν την βάση θυσιάστηκε.  Γιατί την ώρα που τον χτύπησαν, στεκόταν κάτω από τον Τούρκο και τον εμπόδιζε να φωτογραφίζει αυτή τη βάση και τους S-300, ενώ φωτογράφιζε αυτός τα κατασκοπευτικά συστήματα του τούρκικου μαχητικού.
           
Αυτή την Αεροπορική μας Βάση έκλεισε ο ΚΑΜΕΝΟΣ και  οι άλλοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και παρέδωσαν τα Δωδεκάνησα και όλο το νοτιοανατολικό Αιγαίο στους Τούρκους.
Και το ερώτημα που θέτω εγώ είναι ένα: Από που αντλούν δύναμη τρείς προδότες, για να μπορούν να κλείνουν πολεμικά αεροδρόμια και να ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ την άμυνα της χώρας;
ΑΠΟ ΠΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ;;;;;
            Μπράβο ρε ……. ΕΛΛΑΔΑ.!!!!!
            ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ  και μεγάλο ταλέντο στην…. ΠΡΟΔΟΣΙΑ.!!!!!
            Ιωάννης Λαμπρόπουλος
            συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com
http://indobserver.blogspot.gr/

103 thoughts on “Παρελθόν η ιστορική 126 Σμηναρχία Μάχης στο Ηράκλειο

 1. I’ve been surfing on-line more than three hours nowadays, but I by
  no means discovered any fascinating article like yours.
  It is beautiful worth sufficient for me. Personally, if all webmasters and bloggers made
  excellent content material as you did, the internet shall be a lot more useful than ever before.

 2. Hmm is anyone else having problems with the pictures on this blog loading?
  I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog.

  Any responses would be greatly appreciated.

 3. What’s Taking place i am new to this, I stumbled upon this I
  have found It positively helpful and it has aided me out loads.
  I’m hoping to give a contribution & aid other users like its helped me.
  Good job.

 4. Does your blog have a contact page? I’m having trouble
  locating it but, I’d like to send you an e-mail.
  I’ve got some ideas for your blog you might be interested in hearing.

  Either way, great blog and I look forward to seeing it improve over
  time.

 5. It’s actually a great and useful piece of information. I’m satisfied that you shared this helpful information with
  us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.

 6. Hello everyone, it’s my first go to see at this website, and paragraph is
  actually fruitful in support of me, keep up posting these types of posts.

 7. Please let me know if you’re looking for a writer
  for your blog. You have some really good posts and
  I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d really
  like to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine.
  Please send me an e-mail if interested. Thanks!

 8. Do you mind if I quote a couple of your articles as long as I
  provide credit and sources back to your webpage? My website is in the exact same niche as
  yours and my users would genuinely benefit from a
  lot of the information you present here. Please let me know if this okay with you.
  Thank you!

 9. Hello! This is my first comment here so I just wanted to give
  a quick shout out and tell you I genuinely enjoy
  reading your blog posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums
  that go over the same topics? Thanks!

 10. Hello there! This post couldn’t be written any better!

  Reading this post reminds me of my previous room mate!

  He always kept chatting about this. I will forward this post to him.
  Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

 11. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to this
  fantastic blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and
  adding your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates
  and will talk about this site with my Facebook group.

  Chat soon!

 12. Thanks for some other informative site. The place else may just I am
  getting that kind of information written in such
  an ideal method? I have a venture that I am just now running on,
  and I have been on the glance out for such information.

 13. Hey there! I know this is kind of off-topic however I needed to ask.
  Does operating a well-established website like yours require a lot of work?
  I’m completely new to running a blog but I do write in my diary
  everyday. I’d like to start a blog so I will be able to
  share my personal experience and feelings online.
  Please let me know if you have any kind of recommendations or tips for new aspiring blog
  owners. Thankyou!

 14. Thanks for your marvelous posting! I really enjoyed reading it,
  you might be a great author. I will make certain to bookmark your blog
  and may come back in the future. I want to encourage that you continue your great work,
  have a nice morning!

 15. Thanks for ones marvelous posting! I really enjoyed reading it, you are a great author.
  I will make sure to bookmark your blog and definitely will come back from
  now on. I want to encourage one to continue your great posts, have a nice day!

 16. Hello! I could have sworn I’ve been to this website before but after browsing through some of the post I realized it’s
  new to me. Nonetheless, I’m definitely delighted I found it and I’ll be bookmarking and checking back frequently!

 17. It’s perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy.
  I have read this post and if I could I want to suggest you few interesting things or suggestions.
  Perhaps you can write next articles referring to
  this article. I want to read even more things about it!

 18. Hey there! I understand this is kind of off-topic however I needed to ask.

  Does operating a well-established website such as yours require a
  lot of work? I’m completely new to operating a blog however I
  do write in my diary everyday. I’d like to start a blog
  so I will be able to share my personal experience and views online.
  Please let me know if you have any suggestions or tips for new aspiring bloggers.
  Appreciate it!

 19. This design is wicked! You obviously know how to
  keep a reader amused. Between your wit and
  your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Great job.
  I really loved what you had to say, and more than that,
  how you presented it. Too cool!

 20. Howdy! I could have sworn I’ve been to this site before but after checking through some of the post I realized it’s new to me.
  Anyhow, I’m definitely delighted I found it and I’ll be book-marking
  and checking back frequently!

 21. Aw, this was an extremely nice post. Finding the time and actual effort to create a superb article… but what can I say… I
  hesitate a whole lot and don’t seem to get nearly anything done.

 22. Hi! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog
  platform are you using for this site? I’m getting fed up of WordPress because
  I’ve had problems with hackers and I’m looking at alternatives for another platform.

  I would be great if you could point me in the direction of a good
  platform.

 23. What’s up all, here every one is sharing these kinds
  of knowledge, thus it’s good to read this blog, and I used to pay a visit this website everyday.

 24. You are so awesome! I do not suppose I’ve truly read through anything like that before.
  So nice to find somebody with some genuine thoughts on this subject matter.
  Really.. thanks for starting this up. This website is something that’s needed on the web,
  someone with a bit of originality!

 25. Hey there! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew where I could
  locate a captcha plugin for my comment form? I’m
  using the same blog platform as yours and I’m having difficulty finding
  one? Thanks a lot!

 26. I would like to thank you for the efforts you’ve put in penning this site.
  I’m hoping to check out the same high-grade content
  from you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has motivated
  me to get my very own website now 😉

 27. We absolutely love your blog and find nearly all of your post’s to
  be just what I’m looking for. Do you offer guest writers to write content for you personally?
  I wouldn’t mind composing a post or elaborating on a lot of the subjects you write
  concerning here. Again, awesome site!

 28. Greetings from California! I’m bored to tears at work
  so I decided to browse your site on my iphone during lunch break.

  I enjoy the info you provide here and can’t wait to take a look when I get home.
  I’m shocked at how quick your blog loaded on my mobile ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, amazing blog!

 29. You can definitely see your enthusiasm in the work you write.
  The arena hopes for even more passionate writers such as
  you who are not afraid to say how they believe.
  At all times go after your heart.

 30. Hey I am so delighted I found your blog page,
  I really found you by accident, while I was looking on Digg for something else, Anyways I am here
  now and would just like to say kudos for a marvelous
  post and a all round entertaining blog (I also love the
  theme/design), I don’t have time to browse it all at the moment but I have saved it and also added in your RSS feeds,
  so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the excellent job.

 31. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew
  of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my
  newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was
  hoping maybe you would have some experience with something
  like this. Please let me know if you run into anything.

  I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 32. Hey there would you mind letting me know which webhost
  you’re using? I’ve loaded your blog in 3 completely different browsers and I must say this blog
  loads a lot faster then most. Can you recommend a good web hosting provider at
  a honest price? Cheers, I appreciate it!

 33. Asking questions are truly nice thing if you are not understanding anything entirely, except this article provides pleasant
  understanding even.

 34. Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement
  account it. Look advanced to far added agreeable from you!
  By the way, how could we communicate?

 35. My brother recommended I might like this blog. He was totally right.
  This post actually made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this info!
  Thanks!

 36. Thanks for the marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you happen to be a great author.I will be sure to bookmark your blog and will come back in the foreseeable future.

  I want to encourage you continue your great posts, have a nice afternoon!

 37. Hey there! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
  If you know of any please share. Appreciate it!

 38. Wow, incredible blog format! How long have you been running a blog for?
  you made running a blog look easy. The overall glance
  of your website is great, let alone the content!

 39. My brother recommended I might like this web site.
  He was totally right. This post truly made my day.

  You cann’t imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!

 40. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was curious what all is needed
  to get setup? I’m assuming having a blog like yours
  would cost a pretty penny? I’m not very internet smart so
  I’m not 100% sure. Any tips or advice would be greatly appreciated.
  Thank you

 41. Hi there! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using
  for this website? I’m getting tired of WordPress because I’ve had problems
  with hackers and I’m looking at options for another platform.
  I would be fantastic if you could point me
  in the direction of a good platform.

 42. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something that I think
  I would never understand. It seems too complex and very broad for me.
  I am looking forward for your next post, I will try to get the
  hang of it!

 43. Howdy, I do believe your website could be having internet browser compatibility
  problems. Whenever I look at your web site in Safari, it looks fine however, if
  opening in Internet Explorer, it has some overlapping issues.
  I just wanted to give you a quick heads up! Apart from that,
  wonderful website!

 44. I like what you guys are up too. Such clever work and exposure!

  Keep up the excellent works guys I’ve included you guys to my
  personal blogroll.

 45. Great blog here! Also your web site loads up fast!
  What web host are you using? Can I get your affiliate link
  to your host? I wish my website loaded up as quickly as yours lol

 46. Have you ever considered publishing an e-book or guest authoring on other sites?
  I have a blog based upon on the same subjects you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my audience would appreciate your work.
  If you’re even remotely interested, feel free to send me an email.

 47. Just wish to say your article is as surprising.

  The clearness in your post is simply cool and i could assume you are an expert on this subject.
  Fine with your permission allow me to grab your feed to keep
  up to date with forthcoming post. Thanks a million and
  please keep up the gratifying work.

 48. I am not sure where you’re getting your information, but great topic.
  I needs to spend some time learning much more or understanding more.
  Thanks for excellent information I was looking for
  this info for my mission.

 49. I am really impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog.

  Is this a paid theme or did you modify it yourself?
  Either way keep up the nice quality writing,
  it’s rare to see a nice blog like this one nowadays.

 50. Very good website you have here but I was wanting to know if you
  knew of any message boards that cover the same topics talked about here?
  I’d really like to be a part of online community where I can get responses from
  other experienced individuals that share the same interest.
  If you have any recommendations, please let me know.

  Thank you!

 51. I’ve been surfing online more than 3 hours nowadays,
  yet I by no means discovered any attention-grabbing article like yours.
  It’s pretty value enough for me. In my view, if all webmasters and
  bloggers made just right content material as you did, the internet can be a lot more helpful
  than ever before.

 52. With havin so much content do you ever run into any issues of plagorism
  or copyright infringement? My blog has a lot of completely unique content I’ve either created myself or outsourced
  but it appears a lot of it is popping it up all over
  the web without my agreement. Do you know any methods to help
  reduce content from being ripped off? I’d definitely appreciate it.

 53. Thanks for one’s marvelous posting! I really enjoyed reading it, you happen to be a great
  author. I will make certain to bookmark your blog and may come back later on. I want to encourage that you continue your great job, have a nice evening!

 54. Hmm is anyone else having problems with the pictures on this blog
  loading? I’m trying to determine if its a problem on my end or if it’s the blog.
  Any feed-back would be greatly appreciated.

 55. Having read this I thought it was really informative. I appreciate you
  finding the time and energy to put this content together.
  I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and commenting.
  But so what, it was still worth it!

 56. Heya i’m for the first time here. I found this board and I
  to find It truly helpful & it helped me out much. I’m hoping to provide something again and aid others like you aided me.

 57. Hey there! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and
  tell you I really enjoy reading through your blog posts.
  Can you suggest any other blogs/websites/forums that cover the
  same subjects? Thanks a ton!

 58. Attractive section of content. I just stumbled upon your site and
  in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts.
  Anyway I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently quickly.

Leave a Reply

Your email address will not be published.