Home Greek News ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΛΑΤΟ

ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΛΑΤΟ

by John Kountouris
0 comment 199 views

Ο Παναγιώτης Α. Τουλάτος, Κεφαλλήνας στην καταγωγή, γεννήθηκε το 1949 στην Πάτρα.Μεγαλωμένος στο πρώην Βελγικό Κονγκό, έωςότου επαναπατρισθεί ήδη είχε τις πρώτες ουσιαστικές επαφές του με ανέκδοτα έργα της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας, λαμβάνοντας έτσι το πρώτο “βάπτισμα πυρός” στην Αληθινή Γνώση.

Ως το 1977 ακολούθησε μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στον καλλιτεχνικό χώρο (τραγουδιστής), όμως, απαρνούμενος τη δόξα και τα χρήματα του επαγγέλματός του, από το 1977 στράφηκε στον τομέα της έρευνας και της αναζήτησης για θέματα που απασχολούσαν τον ίδιο, αλλά και τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων. Έχοντας ως επίκεντρο των αναζητήσεών του: τα Ιεροσόλυμα, το Σινά, την Αίγυπτο, την Ινδία, το Θιβέτ, την έρημο Γκόμπι, το Παρίσι, το Λονδίνο και τη Ρώμη, ταξιδεύει σε όλον τον Πλανήτη, επισκέπτεται τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες του κόσμου, έρχεται σε επαφή με ισχυρές πνευματικές προσωπικότητες, εισχωρεί σε Άβατα και Μυστικούς Τοπους Γνώσης, θωρακίζοντας με ισχυρά επιχειρήματα κι ατράνταχτα τεκμήρια τις πρωτοποριακές φιλοσοφικές θεωρίες του. Την περίοδο αυτή εμφανίζεται σε διάφορες τηλεοπτικές και ραδιοφονικες εκπομπές, όπου αναπτύσσει πολλά από τα ενδιαφέροντα θέματα που υπάρχουν στα βιβλία του.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=7PuAKYXEYZY]

1781576_729526320411170_779205487_o

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥΛΑΤΟΣ – ΄΄ΝΕΜΕΣΙΣ΄΄ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr