Home Greek News Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ • Του Ιωαν. Κουντούρη

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ • Του Ιωαν. Κουντούρη

by John Kountouris
0 comment 184 views

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ
Του Ιωαν. Κουντούρη (JohnKountouris.com) • 9 Ιουλίου 2015 • Λος Άντζελες
«Βρήκα την απάντηση κι η απάντηση…ΕΊΜΑΙ ΕΓΏ» – Ιωαν. Κουντούρης

Nikola-Tesla-Amazing-Predictions-for-the-21st-CenturyΚατά τη γνώμη μου, και σύμφωνα με τις δικές μου πολύχρονες έρευνες, το σύγχρονο έθνος της Ελλάδας περνά στην πραγματικότητα μια συνολική κρίση από την πτώση της χούντας έως σήμερα. Μπορούμε επίσης να πάμε αυτό το θέμα ακόμη μακρύτερα και να μπούμε σε λεπτομέριες όσον αφορά στην κατάρρευση των σχεδίων του κινήματος της Μεγάλης Ιδέας στην Ελλάδα το 1923 καθώς και την πτώση της Ελληνικής Βυζαντινής Αυτοκρατορίας το 1453 από τους Οθωμανούς Τούρκους και…τους Βενετούς.
Ο Αλέξης Γρηγορόπουλους έχει γίνει κάπως ενάς ήρωας για τη συμερινή ελληνική κουλτούρα και με το που προκύψει η ετήσια ανάμνηση του θανάτου του, η Ελληνική νεολαία μπαίνει αμέσως σε μια λειτουργία διαμαρτυρίας αρχίζοντας τις ταραχές όπως έκαμνε το 2008, σαν να τις συνεχίζει απρόσκοπτα από όπου είχει σταματήσει.

Σε γενικές γραμμές, ο θάνατος του νεαρού αγοριού εδημιούργησε επίσης ένα κλίμα μαρτύρων στην Ελλάδα, οι οποίοι, με τον πιο συμβολικό τρόπο, χρησιμοποιούνται συνεχώς από τον ελληνικό λαό, ως ένας τρόπος δια του οποίου για να διαμαρτύρεται για τα πάντα που του κάνουν τόσο καταπιεστικα η Ελληνική Κυβέρνηση, η αστυνομία και τα θεσμικά όργανα, κτλ. Οι Έλληνες του σήμερα βασίζονται σε μεγάλο βαθμό σε αυτούς τους μάρτυρες ως έναν τρόπο με τον οποίον για να ξεθυμαίνουν τις απογοητεύσεις και τα αποθυμένα τους και να κάνουν τη φωνή τους να ακουστεί. Δυστυχώς, το μόνο που αυτά έχουν κάνει είναι να δημιουργούν περισσότερους “μάρτυρες”, “θύματα” και άλλα … προβλήματα για τον ελληνικό λαό ο οποίος, εν αγνοία του, κρατάει τα πραγματικά κλειδιά για την επίλυση όλων των σημερινών δεινών του, που δεν είναι τίποτε εκτός απο τον ίδιο τον εαυτό του! Η ίδια αρχή αυτή ισχύει και για όλους τους λαούς και τα έθνη εκεί έξω που περνάνε τις κρίσεις όλων των ειδών.

Μια απλή μελέτη της Κβαντικής Φυσικής, θα δείξει πώς τα πάντα και όλες oι βιωτικές περιστάσεις μας που αποτελούν τον ιστό του τωρινού Σύμπαντος, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ό, τι προβάλλουμε εκεί έξω εμείς αι γενεαί πάσαι — είτε ατομικά είτε συλλογικά— εις τον Αιθέρα μέσω των σκέψεων, των συναισθημάτων και των δράσεών μας. Αυτό το πεδίο της επιστήμης έχει αρχίσει ολοένα και περισσότερο να αναγνωρισθεί από κορυφαία πανεπιστήμια και επιστήμονες σε όλο τον κόσμο ως το βασικό καθ᾽εαυτό κλειδί για να καταλάβουμε πώς σχετιζόμαστε με τον εαυτό μας, τους άλλους ανθρώπους, τις συνθήκες της καθημερινής ζωής καθώς και τον κόσμο μας γενικότερα. Οι αρχές της επιστήμης αυτής έχουν μια εφαρμογή διάχυτη που διεξάγεται σε όλα τα επίπεδα και τους τομείς της ζωής και, φυσικά, της κοινωνίας σε όλους τους τομείς.

Οι ειδικοί, οι γκουρού, οι προπονητές ζωής ή απλά οι ακαδημαϊκοί αποκαλούν αυτή την επιστήμη…τον Νόμον της Έλξεως, κάτι το οποίο έχει γίνει, την τελευταία δεκαετία, το πιο «νέο κομψό πράγμα» για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που τους προκαλεί το ενδιαφέρον με την ελπίδα ότι αυτό θα τους προσφέρει το “μυστικό” της ζωής. Φυσικά, πολλά βιβλία έχουν γραφτεί για το θέμα αυτό και πολλά εκατομμύρια των αντιγράφων αυτών έχουν πουληθεί σε όλο τον κόσμο σε πολλές διαφορετικές γλώσσες. Οι καλύτεροι εμπειρογνώμονες επι του θέματος με τη πάροδο του χρόνου ήταν / είναι οι επιστήμονες, ερευνητές και οι συγγραφείς όπως ο Max Planck, ο Neville Goddard, ο Kevin Trudeau και ο Gregg Braden* του οποίου οι έρευνες και μελέτες για το θέμα αυτό είναι ανεκτίμητες και σημαντικό είναι να διδάσκονται τόσο σε κάθε άτομο όσο και εις τας κοινότητες και στα έθνη πώς να αλλάξουν τη ζωή τους σε κάθε πτυχή της, αλλάζοντας την κατάσταση της…συνείδησής τους. Η αιχμή του δόρατος εδώ είναι ότι μαζί με μια απλή αλλαγή στη συνείδησή μας ​​έρχεται ταυτόχρονα και μια εντυπωσιακή μεταστροφή σε ενέργεια, η οποία οδηγεί σε μια επαναστατική εμπειρία. Οι σκέψεις, η στάσις, οι δράσεις και … η ΣΥΝΕΊΔΗΣΊΣ μας είναι αυτά που διαμορφώνουν την πραγματικότητα μας και τις ζωές μας εν γένει.
Στόχος μου εδώ είναι να έχουμε υπ᾽ὀψιν μας όλα αυτά και, ως εκ τούτου, να χρησιμοποιούμε αυτές τις αρχές προς όφελός δικό μας–γιατί μπορούμε!

[#Max Planck, #Neville Goddard, #Kevin Trudeau, #Gregg Braden]

Έχουμε επίσης ακούσει για τον όρο «εθνική συνείδηση». Μια εθνική συνείδηση ​​είναι ένα κοινό αίσθημα εθνικής ταυτότητος που είναι μια κοινή αντίληψη μιας ομάδος ανθρώπων που μοιράζεται ένα κοινό εθνοτικό / γλωσσικό / πολιτιστικό υπόβαθρο. Ιστορικά, η αύξηση της εθνικής συνείδησης ήταν το πρώτο βήμα προς τη δημιουργία ενός έθνους ή της διατηρήσεως αυτής. Η εθνική συνείδηση ​​μπορεί να οδηγήσει σε πράγματα όπως ο εθνικισμός που απαιτεί πρώτα τη δημιουργία μιας συνειδητοποίησης μιας εθνικής ομάδος ανθρώπων μιας συγκεκριμένης χώρας. Τη στιγμή που ένας λαός αλλάξει τα ιδανικά και τις αρχές του που βοήθησαν για να σχηματιστεί η συνείδησή του ως έθνος, αρχίζει να σχηματίζεται για αυτό μια νέα συνείδησή που βασίζεται σε μία καινούρια δέσμη ιδεών και πεποιθήσεων και, μαζί με αυτό, έρχεται μια νέα εθνική ταυτότητα καθώς και … ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Η Ελλάς -που κάποτε ήταν ένα μεγάλο και ισχυρό έθνος με μια εθνική ιστορία πολλών χιλιάδων ετών, που έχει ένα ενιαίο, ισχυρό και κυρίαρχο έθνος, με ξεχωριστή εθνική ταυτότητα, και που κυβέρνησε όλο τον κόσμο- τώρα πια αποτελεί μόνο ένα μικρό κλάσμα του τι ήταν στο ένδοξο παρελθόν της, και πάσχει από μια σημαντική κρίση της εθνικής ταυτότητάς της που οφείλεται στο γεγονός ότι, αναμέσον των Ελλήνων, μια ενιαία και ΕΘΝΙΚΉ συνείδησις ​ΔΕΝ υπάρχει πλέον! Αυτό από μόνο του έχει οδηγήσει την Ελλάδα στην κρίση που βρίσκεται σήμερα, ιδιαίτερα όταν έχουμε ένα ελληνικό κοινοβούλιο που έχει 6-8 διαφορετικά πολιτικά κόμματα (συντηρητικά, σοσιαλιστικά, κομμουνιστικά, κ.λπ.) που λειτουργούν κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε πολιτικής εποχής στην Ελλάδα. Η Ελλάδα έχει πάρα πολλά πολιτικά κόμματα με αντικρουόμενες ιδέες, συμφέροντα και ιδεολογίες μεταξύ τους που είναι ένας τέλειος τρόπος για να κρατώνται οι ανθρώποι διαιρεμένοι, συγχυσμένοι και στα μαχαίρια μετ᾽αλλήλων, το αποτέλεσμα των οποίων είναι μια διαιρεμένη εθνική ταυτότης, καθώς και …ΣΥΝΕΊΔΗΣΙΣ· και αυτό που θα μας πει επ᾽αυτού ο Νόμος της Έλξης είναι ότι με μια τέτοια κατάσταση συνείδησης, έχουμε πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους με διαφορετικούς στόχους, επιδιώξεις και πεποιθήσεις που δημιουργούν ΌΧΙ μία ενιαία εθνική συνείδηση ​​αλλά και πολλές ΆΛΛΕΣ συνειδήσεις που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε αντικρουόμενες πραγματικότητες και, ως εκ τούτου, … ΠΕΠΡΩΜΈΝΑ.

Οι Έλληνες δεν είναι ενωμένοι πια, είναι διαιρεμένοι κατά τις πολιτικές, θρησκευτικές, ιδεολογικές και οικονομικές γραμμές. Πριν όμως, υπήρξαν κάποτε ενωμένοι σαν έθνος και είχαν ένα ισχυρό έθνος ενωμένο που κυβέρνησε τον κόσμο επι αιώνες. Τι συνέβη λοιπόν; Πάρτε τώρα αυτό το ερώτημα και εφαφμόστε το σε πολλά άλλα έθνη εκεί έξω -συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής- διότι και σε αυτούς εγαρμόζεται το ίδιο ερώτημα.
Η απάντηση είναι απλή … Ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΌΣ «ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΌΣ», κάτι το οποίο οι ίδιοι οι Έλληνες οι βυζαντινοί είχαν αρχίσει, αλλά η οποία είχε τις ρίζες και την ίδρυσή της στην Ελληνική Ορθόδοξη πίστη και στο βυζαντινό πολιτισμό, μετά την άλωση της Κωνσταντινούπολης και την υποδούλωση των Ελλήνων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, μετεβλήθη τελικά. Το ίδιο πράγμα, βέβαια, είχε συμβεί με την υπόλοιπη Ευρώπη, όπου η κάθε χριστιανή δικτατορική μοναρχική χώρα και κοινωνία, που χρονολογούνται από τον 16ο αιώνα και μετά, είχε αρχίσει να επηρεάζεται από τα «ιδανικά» αυτής της «διαφώτισης». Για παράδειγμα, το 1789 η Γαλλική Επανάσταση έλαβε χώρα η οποία ήταν ένα σαφές παράδειγμα ανθρώπων που κατείχαν τέτοιες αρχές της διαφώτισης.

Τώρα για τους αγαπώντες της όλης ιδέας μιας ελεύθερης, «δημοκρατικής» και «φιλελεύθερης» κοινωνίας, θα πούν ότι αυτό που συνέβη στην Ελλάδα τα τελευταία σαράντα χρόνια ήταν «καλό» και ότι τελικά έφερε μια πραγματική «δημοκρατία» στους Έλληνες που έτυχαν να είναι αυτοί που…εφηύραν τη δημοκρατία. Πόσοι άνθρωποι στο δυτικό κόσμο πιστεύουν έτσι σήμερα;…ΠΟΛΛΟΊ ΔΥΣΤΥΧΏΣ! Ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων σήμερα έχουν πεισθεί απο τις φιλελεύθερες, δημοκρατικες πολτικές ιδεολογίες, και δεν έχουν απολύτως καμία ιδέα τι θα πει μια χριστιανική, δικτατορική, μοναρχιακή μορφή διακυβέρνησης όπως Έλληνες είχαν κατά τη διάρκεια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Το εν λόγω είδος ανθρώπων που δεν έχουν απολύτως καμία ιδέα ότι οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, όπως η Σερβία, η Ρωσία, η Ρουμανία, Αλβανία, ΠΓΔΜ και άλλες αποτελούν όλες το υπόλειμμα της μεγάλης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Βυζαντινής αυτοκρατορίας που κυβέρνησε τον κόσμο για πάνω από 1000 χρόνια διατηρώντας μια χριστιανική ορθόδοξη παρουσία στον κόσμο και επηρεάζοντας πολλούς λαούς και τα έθνη (με την πίστη και την κουλτούρα τους), τα οποία είτε έγιναν μέρος της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας ή είχαν δοσοληψίες με αυτό.

Το ερώτημα όμως που θέτω στον ελληνικό λαό σήμερα καθώς και σε πολλούς άλλους ανθρώπους άλλων εθνών εκεί έξω είναι το εξής: Σε τι σας ωφέλησε οι δήθεν «ελεύθερες» και «δημοκρατικές» κοινωνίες σας όσον αφορά στη πρόοδό σας ως έθνη σε κάθε τομέα των κοινωνιών σας; Όσον αφορά στην Ελλάδα, η απάντηση είναι προφανής η οποία μπορεί να κατανεμηθεί σύμφωνα με τους διάφορους τομείς της ελληνικής κοινωνίας. Εν συντομία, θα αναλύω την κατάσταση στην Ελλάδα εδώ εν όψει των τελευταίων σαράντα ετών στην κοινωνία της, αρχής γενομένης απο την πτώση της ελληνικής στρατιωτικής χούντας το 1974 και εντεύθεν.

Εδώ θα δούμε τι ακριβώς έχει εισπράξει η Ελλάδα μετά από σαράντα χρόνια κρατισμού, ή «στατισμού», (μια μορφή ομπρέλα διακυβέρνησης που περιλαμβάνει τόσο τον κομμουνισμό όσο και το σοσιαλισμό, και όλες τις ενδιάμεσες χροιές αυτών):

– Ένα διογκωδέστατο δημόσιο χρέος της τάξης των 400-500 δισ ευρώ (έτσι λένε!)

– Πέντε χρόνια ενος αυστηρότατου, άδικου και αντισυνταγματικού δημοσιονομικού προγράμματος διάσωσης για τον ελληνικό λαό που δημιουργήθηκε τόσο προδοτικά από την ελληνική κυβέρνηση σε συνεργασία με τη ΤΡΟΙΚΑ της Ευρωπαϊκής Ενώσεως (ΕΚΤ, ΕΚ, ΔΝΤ), το οποίο έχει βασιστεί σε μια απίστευτη απάτη (π.χ. ένα πλασματικά διογκωμένο ελληνικό χρέος)

– Απίστευτες κυβερνητικές διαφθορές με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και και σε πολλές κλίμακες, που είχαν πολλαπλές συνέπειες για την Ελλάδα ως έθνος επηρεάζοντας ακόμα και ελληνική εθνική ασφάλεια

– Η αποδυνάμωση της ελληνικής γλώσσας, πολιτισμού και της χριστιανικής Ορθόδοξης πίστεώς μας που έχει προκαλέσει πολλούς Έλληνες -ιδιαίτερα στη νεολαία!- να ξεχάσουν τη μεγάλη τους κληρονομιά

– Μια σχεδόν πολιτική ανοιχτών συνόρων που επιτρέπει σε παράνομους μετανάστες να κατακλύζουν την Ελλάδα με τις πάρνομες δισειδήσεις τους σε αυτήν, κάτι το οποίο συμφωνήθηκε από κάθε ελληνική κυβέρνηση, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, από το 1998 μέχρι σήμερα

– Ένας πληθυσμός όπου 1 στους 6 ανθρώπους στην Ελλάδα είναι μετανάστης οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι παράνομοι

– Μια αύξηση σε ακραίες ισλαμικές ομάδες στην Ελλάδα που έχουν απειλήσει ανοιχτά την ασφάλεια του ελληνικού λαού

– 40 χρόνια μη-ενώσεως μεταξύ της Κύπρου και της Ελλάδας, μαζί με την παράνομη κατοχή του ενός τρίτου της Κύπρος από τους Τούρκους, κάτι που αποδείχτηκε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι είχε ενορχηστρωθεί από τον Χένρι Κίσινγκερ και το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ σε συνεργασία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή και άλλα προδοτικά στοιχεία εντός της ελληνικής κυβερνήσεως

– Ένα κομματικό σύστημα στην Ελλάδα, που επιτρέπει σχεδόν σε κάθε απατεώνα να δημιουργήσει το δικό του πολιτικό κόμμα και, κατ᾽επέκταση, την δική του εκδοχή της δικής του “ιδανικής” μορφής διακυβέρνησης για την Ελλάδα

– Ένα κλίμα δριμείας διαφωνίας και δυσπιστίας ανάμεσα στον ελληνικό λαό με βάση τα κομματικά πολιτικά, τις θεωρίες συνωμοσίας και πολύ περισσότερο

– Το σύνολο των Ελλήνων ψηφοφόρων που ψηφίζει για περίπου 6-8 ελληνικά κόμματα κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε δεδομένης προεκλογικής περιόδου, διατηρώντας έτσι την Ελλάδα σε μια τέτοια διχασμένη κατάσταση

– Και … ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ … αυτό που οι Έλληνες πήραν απο τη «δημοκρατία» ήταν ένα έθνος με μια ταυτότητα διχασμένη, μια συνείδηση διαιρεμένη και, συνεπώς, μια … ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΗ—που είναι ένας ΆΡΙΣΤΟΣ τρόπος με τον οποίο οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης, σε όλο τον κόσμο (που έχουν ήδη δημιουργήσει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων), μπορούν να κρατήσουν μια χώρα υπο τον έλεγχό τους

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Χένρι Κίσινγκερ εξήγησε τη στρατηγική αυτή σε πολλές περιπτώσεις. Γράφοντας για την Wall Street Journal στις 29 του Αυγούστου του 2014, ο Κίσινγκερ δήλωσε** τα ακόλουθα:

«Η σύγχρονη αναζήτηση μιας παγκόσμιας τάξης θα απαιτήσει μια συνεκτική στρατηγική για την καθιέρωση μιας ιδέας τάξεως εντός των διαφόρων περιοχών και να συνδέονται αυτές οι περιφερειακές εντολές μεταξύ τους.»

Αλλά δεν μένουμε εκεί, επειδή μας εξήγησε επίσης ο Κίσινγκερ πώς αυτή η στρατηγική του ελέγχου των εθνών λειτουργεί σε ένα εθνικό και κρατικό επίπεδο, ιδίως στην περίπτωση της … ΕΛΛΆΔΑΣ! Οι περισσότεροι από εμάς που είμαστε Έλληνες, ή ακόμη και μη-Έλληνες, που έχουμε μελετήσει για αυτά τα φαινόμενα που έχουν διαρκέσει επι δεκαετίες που πολλοί έχουν αποκαλέσει — συμπεριλαμβανομένων και του δικού μας Τύπου και κυβέρνησης!— μια «Νέα Παγκόσμια Τάξη», έχουμε διαβάσει τι είχε πει ο Χένρι Κίσινγκερ για τους Έλληνες όπου δήλωσε*** τα εξής ο ίδιος το 1974:

«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ».

Οι υποστηρικτές της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, όπως ο κ. Κίσινγκερ, γνωρίζουν πολύ καλά για το είδος ιδεών του μαζικού ελέγχου επι της μάζας μέσω μεθόδων ελέγχου διαιρώντας ούτω την συνειδητή κατάσταση ενός λαού οποιουδήποτε δεδομένου έθνους. Υπάρχει πολύ περισσότερο να αναφέρω σχετικά με τον Κίσινγκερ σε αυτό το εδώ βιβλίο. Επίσης, έκανα αναφορά σ ‘αυτόν και σε ὀ,τι έχει κάνει εις βάρος της Ελλάδος στο προηγούμενο βιβλίο μου «Your Academic Guide to the Greek Language, Culture & Civilization», που είναι μόνο στα Αγγλικά αλλά περιέχει και πολλά αποσπάσματα που είναι και στα Αγγλικά και στα Ελληνικά.

Το ερώτημά μου όμως προς τον ελληνικό λαό -καθώς και σε κάθε άλλο λαό εκεί έξω- που εξακολουθεί να πιστεύει ότι μια «δημοκρατία» είναι το καλύτερο είδος μιας μορφής διακυβέρνησης: Έχετε σταματήσει ποτέ να σκεφτείτε και να αναλογιστείτε λίγο το γεγονός ότι όσον αφορά σε όλες τις μοντέρνες “δημοκρατίες” την παρελθόντα αιώνα περίπου, πολλά εκατομμύρια άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στους χειρότερους πολέμους και επαναστάσεις που γνώρισε ποτέ ο κόσμος; Μήπως για…ΤΈΤΟΙΑ πρόκειται τελικά η…«δημοκρατία»;;;

Έχουν αφιερώσει ποτέ οι Έλληνες —ιδιαίτερα εκείνοι που αγαπούν τη δημοκρατία, τον σοσιαλισμό, τον κομμουνισμό, την δήθεν “ελευθερία” για όλους, συμπεριλαμβανομένων της δήθεν “απελευθερώσεως” των γυναικών, των δήθεν “δικαιμάτων” των [λαθρο]μεταναστών εντός της χώρας (της ΔΙΚΊΑΣ ΤΟΥΣ παρακαλώ!), των δήθεν διακιωμάτων των ομοφυλοφίλων και ούτω καθ’ εξής— λίγο χρόνο να εξετάσουν το γεγονός ότι, λόγω του σύχρονου, «ιδανικού», και «δημοκρατικού» τους ελληνικού κράτους, όπως το έχουν γνωρίσει τα τελευταια 40 χρόνια στην Ελλάδα, ότι (1) ο ελληνικός πληθυσμός έχει συρρικνωθεί σε σύγκριση με τις προηγούμενες δεκαετίες και εποχές (2) το ελληνικό ποσοστό γεννήσεων είναι γύρω στο μηδέν και οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί Έλληνες δεν κάνουν παιδιά λόγω οικονομικών προβλημάτων και ότι, κατά μέσο όρο, οι Ελληνίδες ΔΙΑΠΡΆΤΤΟΥΝ 300 με 400.000 αμβλώσεις το χρόνο! και (3) λόγω της υπερβολικής ανοχής τους για τις κυβερνητικές διαφθορές και για τις διεστραμμένες, αντι-ελληνικές πολιτικές των δικών τους πολτικών ηγετών, που έχουν ψηφίσει οι ίδιοι, τις πιο προδοτικές, ύπουλες και κακόβουλες ανθελληνικές κυβερνήσεις που υπήρξαν ποτέ σε όλη τη σύγχρονη ελληνική ιστορία που τους οδήγησαν στο σημείο όπου βρίσκονται…ΣΉΜΕΡΑ;;;!!!

Η τελευταία φορά που έλεγξα τα πραγματικά στοιχεία επι του θέματος αυτού στη σύγχρονη ελληνική ιστορία, μέχρι την πτώση της ελληνικής στρατιωτικής χούντας το 1974 (υπό την ηγεσία ως επί το πλείστον του Γιώργιου Παπαδοπούλου, 1967 έως 1973), η οποία στη συνέχεια αντικαταστάθηκε απο τη περίοδο της Μεταπολιτεύσεως, η οποία είναι αυτό που μόλις περιέγραψα παραπάνω, οι Έλληνες ήσαν …

– Ηνωμένεοι κάτω από τη σημαία του πατριωτισμού για τη χώρα τους…

– Βιώνοντας μια πολιτιστική, πνευματική και κοινωνική αναγέννηση…

– Βιώνοντας τη μεγαλύτερη οικονομική εποχή ποτέ σε όλη τη σύγχρονη ελληνική ιστορία με το μεγαλύτερο ρυθμό ανάπτυξης στον κόσμο, μετά απο την Ιαπωνία…

– Φέρνοντας ξένες επενδύσεις στη χώρα οικοδομώντας και εκσυγχρονίζοντάς τις υποδομές της χώρας σε όλους τους τομείς της κοινωνίας…

– Παραγώντας πολυ σαν Έλληνες, σαν έθνος και σε όλους τις τομείς—είχαν ακόμη και δικό τους αυτοκίνητο εκείνη την εποχή!…

– Έχοντας πολλά τα παιδιά και πολλαπλασιαζόμενοι σαν φυλή

– Ελεύθεροι απο προβλήματα σχετικά με την λαθρομετανάστευση…ΑΦΟΎ ΤΌΤΕ ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ΚΑΝ ΤΈΤΟΙΟ ΠΡΆΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΊΑ…

– Ήσαν κυρίαρχοι και ανεξάρτητοι και δεν ήσαν υπό τον έλεγχο μιας ξένης δυνάμεως, όπως είναι σήμερον με την ΤΡΟΙΚΑ από την ΕΕ, η οποία ασκεί μεγάλο έλεγχο πάνω στην ελληνική κυβέρνηση καθώς και στις δημοσιονομικές αποφάσεις που παίρνει η ίδια για την Ελλάδα.

ΑΥΤΆ…αυτό είναι το σημείο μου εδώ. Η Ελλάδα ΉΤΑΝ κάποτε ένα ισχυρό και αναπτυσσόμενο έθνος … η Ελλάδα ΉΤΑΝ κάποτε ΜΕΓΆΛΟ ΈΘΝΟΣ ….Η Ελλάδα ΕΊΧΕ κάποτε μια ΕΝΙΑΊΑ εθνική ταυτότητα, συνείδηση ​​και…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ σας έθνος και σήμερα σχεδόν ΤΊΠΟΤΑ απο όλ᾽αυτά δεν έχει μείνει! Όμως, το ερώτημά μου εδώ ως προς αυτή τη «δημοκρατία» και όλα αυτά που μας έχει σερβίρει μέχρι τώρα (όπως τα εξήγησα παραπάνω) είναι: Μήπως όλα αυτά αποτελούν κάτι…«ΚΑΛΌ» για εμας σήμερα;;; ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ!!!

Όμως, αυτά δεν τα λέω εγώ. Χρειάζεται μόνο να ρίξετε μια ματιά σε ό,τι συμβαίνει με τον ελληνικό λαό από τη σκοπιά της ίδιας της ελληνικής κυβέρνησης! Τι εννοώ; Λοιπόν, πίσω στο 2005, η τότε Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας της Βουλής των Ελλήνων, κα. Άννα Μπενάκη^, όταν όρκιζε εις το αξίωμά του τον τότε νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια, ανακοίνωσε κυριολεκτικώς τα εξής:

«Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.»

Εδώ είναι οι παρατηρήσεις μου σχετικά με αυτό:

– Δεν θα πρέπει να σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις στην Ελλάδα?! …

– Τα Ελληνικά εδάφη και η εθνική κυριαρχία της Ελλάδος θα περιοριστούν?! …

– Τα δικαιώματα των Ελλήνων θα υποστούν μεταβολές, αλλά μπορεί επίσης να…ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟΎΝ από τις εξουσίες και τις αρχές που κυβερνάνε την Ελλάδα???!!! …

– Η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμαστεί από πιθανές νέες μορφές διακυβέρνησης?! …

– Και η γυναίκα αυτή διαβάζει κιόλας απο κείμενο ανα χείρας!!! Αυτό το κείμενο, ΠΟΙΌΣ ΤΗΣ ΤΟ ΈΔΩΣΕ ΆΡΑΓΕ;;;

Ότιδήποτε στραβό που έχει βγεί ανοιχτά εκ του στόματος της εν λόγω «Ελληνίδος» γυναικός αυτής πριν από δέκα χρόνια παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Παπούλια, ΈΧΕΙ ή ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΊ αν οι Έλληνες δεν ορθώσουν τελικά ανάστημα! Όμως, το ερώτημα εδώ είναι: ΠΟΙΌΣ ή ΠΟΙΟΙ της είπαν να τα πει αυτά στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ -ΠΑΡΑΚΑΛΩ!- και κατ ‘επέκταση, ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;;!!! Οι επιπτώσεις αυτού: Οι Έλληνες έχουν ήδη σχεδόν απεκδυθεί (αποποιηθεί) της πρώην εθνικής τους ταυτότητος, καλέσματος σαν λαός του Θεού καθώς και της εθνικής συνειδήσεώς του, ​​και το έχουν ανταλλάξει για μια ελαττωματική, παραπλανητική “δημοκρατία”, κυρίως κάτω από ένα σοσιαλιστικό κράτος, το οποίο δεν έχει κάνει τίποτα για την Ελλάδα εκτός απο το να φέρει την Ελλάδα στο χείλος μιας απόλυτης εξάλειψης σαν κοινωνία και έθνος.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι Έλληνες για να βγούνε από την τρύπα, για να βγούμε από αυτή τη συνολική κρίση τους αυτή, είναι (1) να συνειδητοποιήσουμε ΠΟΙΟΊ είναι πίσω από αυτή την κρίση του σήμερα (2) να αναγνωρίσουμε αυτό και να λάβουμε μέτρα για να διορθωθεί αυτό ενώνοντας ξανά σαν λαός κάτω απο την κοινή, μακρόχρονη, χριστιανική, βυζαντινή κληρονομιά τους και (3) να διατηρούμε αυτό το είδος εθνικής νοοτροπίας, προκειμένου να αναπτυχθούμε ξανά, σαν λαός, κάτω απο ένα ενιαίο εθνικό σύνολο πεποιθήσεων σχετικά με τον πολιτισμό, την ύπαρξη, τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας, για να δημιουργήσουμε εκ νέου για τον εαυτό μας, μια ενιαία, πλήρη και αναπόσπαστη εθνική συνείδηση. Ως αποτέλεσμα όλων αυτών, ημείς οι Έλληνες ΆΠΑΝΤΕΣ θα δονούμεθα κατα την ίδια συχνότητα και δημιουργόντες έτσι για τον εαυτό μας την ίδια … πραγματικότητα καθώς και … ΕΘΝΙΚΉ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ που θα μας καταστήσει και πάλι μεγάλους όπως ήσαν στο παρελθόν.

Είναι τόσο απλό. Η επιστήμη έχει παραδεχθεί πλέον αυτό που πολλοί επιστήμονες και ερευνητές έχουν πει εδώ και δεκαετίες, όπως ο μεγάλος Νίκολα Τέσλα, ο Έντισον και ο Αϊνστάιν ότι είναι οι σκέψεις, τα συναισθήματα και η υποσυνείδησή μας που αποτελούν την πραγματικότητά μας ως άτομα, οικογένειες, κωμοπόλεις, πόλεις, κοινωνίες και έθνη—αρκεί να την καταλάβουμε αυτήν τη μεγάλη αλήθεια σαν έθνος και να χρησιμοποιήσουμε τις αρχές αυτές προς όφελος της αναβίωσης και αναζωπύρωσης της πατρίδας μας!
Όπως είπεν ο ίδιος ο Απόστολος Παύλος προς τους Έλληνες της εκκλησίας των Φιλιππησίων:

«πληρώσατέ μου τὴν χαράν, ἵνα τὸ αὐτὸ φρονῆτε, τὴν αὐτὴν ἀγάπην ἔχοντες, σύμψυχοι, τὸ ἓν φρονοῦντες»
Η Ελλάδα βρίσκεται όντως σε κρίση … σε μια κρίση ΕΘΝΙΚΉΣ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗΣ, η οποία αποτελεί και μια…ΣΥΝΩΜΟΣΊΑ εις βάρος του ίδιου τους εαυτού της!!!…

______________

* Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του κ. Gregg Braden, το gregbraden.com, «το απο το 2007 ευπώλητον βιβλίον του κ. Braden, Η ΘΕΪΚΗ ΜΗΤΡΑ, έχει επιλεχθεί πρόσφατα ως πηγή για μια νέα τηλεοπτική σειρά με τίτλο «Η Εμπλοκή» (Entanglement), και αποτελεί τώρα κι ένα εγχειρίδιον Φυσικής για τα για μαθήματα πανεπιστημιακού επιπέδου εξερευνώντας τις νέες ανακαλύψεις της επιστήμης και της σχέσης μας με τον κόσμο.» Ένας ευπώλητος συγγραφέας της New York Times καθώς και απο το 2015 υποψήφιος του Βραβείου Templeton, ο κ. Gregg Braden είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ως πρωτοπόρος στη γεφύρωση επιστήμης, πνευματικότητας και του πραγματικού κόσμου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα αυτό, δείτε το σεμινάριό του απο το 2007 από το Μιλάνο, Ιταλία, με τίτλο «Η ΘΕΪΚΗ ΜΗΤΡΑ» ανηρτημένο στο YouTube. Είναι επίσης διαθέσιμο με υπότιτλους ελληνικούς για τους Έλληνες!
**Ο Χένρι Κίσινγκερ στο άρθρο «Ο Χενρι Κίσινγκερ για τη Συνέλευση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης», Wall Street Journal, 29, Αυγ, 2014 (Henry Kissinger on the Assembly of a New World Order, Wall Street Journal)

***Ο Χένρι Κίσινγκερ απευθυνόμενος προς ομάδα μεγάλων επιχειρηματιών στην Ουάσιγκτον, DC το Σεπτ. του1974, όπως είχε αναφερθεί στο δημοφιλές ελληνικό περιοδικό, «Οικονομικός Ταχυδρόμος» στις 14, Αύγ. l997.
^ Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Άννα ΜΠΕΝάκη μιλώντας στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Ελλάδας, Κάρολο Παπούλια, στις 8, Φεβρουαρίου 2005, σχετικά με τις εγγύς μελλοντικές εξελίξεις που θα λάβουν χώρα στην Ελλάδα

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr