Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ • Του Ιωαν. Κουντούρη

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ
Του Ιωαν. Κουντούρη (JohnKountouris.com) • 9 Ιουλίου 2015 • Λος Άντζελες
«Βρήκα την απάντηση κι η απάντηση…ΕΊΜΑΙ ΕΓΏ» – Ιωαν. Κουντούρης

Nikola-Tesla-Amazing-Predictions-for-the-21st-CenturyΚατά τη γνώμη μου, και σύμφωνα με τις δικές μου πολύχρονες έρευνες, το σύγχρονο έθνος της Ελλάδας περνά στην πραγματικότητα μια συνολική κρίση από την πτώση της χούντας έως σήμερα. Μπορούμε επίσης να πάμε αυτό το θέμα ακόμη μακρύτερα και να μπούμε σε λεπτομέριες όσον αφορά στην κατάρρευση των σχεδίων του κινήματος της Μεγάλης Ιδέας στην Ελλάδα το 1923 καθώς και την πτώση της Ελληνικής Βυζαντινής Αυτοκρατορίας το 1453 από τους Οθωμανούς Τούρκους και…τους Βενετούς.
Ο Αλέξης Γρηγορόπουλους έχει γίνει κάπως ενάς ήρωας για τη συμερινή ελληνική κουλτούρα και με το που προκύψει η ετήσια ανάμνηση του θανάτου του, η Ελληνική νεολαία μπαίνει αμέσως σε μια λειτουργία διαμαρτυρίας αρχίζοντας τις ταραχές όπως έκαμνε το 2008, σαν να τις συνεχίζει απρόσκοπτα από όπου είχει σταματήσει.

Σε γενικές γραμμές, ο θάνατος του νεαρού αγοριού εδημιούργησε επίσης ένα κλίμα μαρτύρων στην Ελλάδα, οι οποίοι, με τον πιο συμβολικό τρόπο, χρησιμοποιούνται συνεχώς από τον ελληνικό λαό, ως ένας τρόπος δια του οποίου για να διαμαρτύρεται για τα πάντα που του κάνουν τόσο καταπιεστικα η Ελληνική Κυβέρνηση, η αστυνομία και τα θεσμικά όργανα, κτλ. Οι Έλληνες του σήμερα βασίζονται σε μεγάλο βαθμό σε αυτούς τους μάρτυρες ως έναν τρόπο με τον οποίον για να ξεθυμαίνουν τις απογοητεύσεις και τα αποθυμένα τους και να κάνουν τη φωνή τους να ακουστεί. Δυστυχώς, το μόνο που αυτά έχουν κάνει είναι να δημιουργούν περισσότερους “μάρτυρες”, “θύματα” και άλλα … προβλήματα για τον ελληνικό λαό ο οποίος, εν αγνοία του, κρατάει τα πραγματικά κλειδιά για την επίλυση όλων των σημερινών δεινών του, που δεν είναι τίποτε εκτός απο τον ίδιο τον εαυτό του! Η ίδια αρχή αυτή ισχύει και για όλους τους λαούς και τα έθνη εκεί έξω που περνάνε τις κρίσεις όλων των ειδών.

Μια απλή μελέτη της Κβαντικής Φυσικής, θα δείξει πώς τα πάντα και όλες oι βιωτικές περιστάσεις μας που αποτελούν τον ιστό του τωρινού Σύμπαντος, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ό, τι προβάλλουμε εκεί έξω εμείς αι γενεαί πάσαι — είτε ατομικά είτε συλλογικά— εις τον Αιθέρα μέσω των σκέψεων, των συναισθημάτων και των δράσεών μας. Αυτό το πεδίο της επιστήμης έχει αρχίσει ολοένα και περισσότερο να αναγνωρισθεί από κορυφαία πανεπιστήμια και επιστήμονες σε όλο τον κόσμο ως το βασικό καθ᾽εαυτό κλειδί για να καταλάβουμε πώς σχετιζόμαστε με τον εαυτό μας, τους άλλους ανθρώπους, τις συνθήκες της καθημερινής ζωής καθώς και τον κόσμο μας γενικότερα. Οι αρχές της επιστήμης αυτής έχουν μια εφαρμογή διάχυτη που διεξάγεται σε όλα τα επίπεδα και τους τομείς της ζωής και, φυσικά, της κοινωνίας σε όλους τους τομείς.

Οι ειδικοί, οι γκουρού, οι προπονητές ζωής ή απλά οι ακαδημαϊκοί αποκαλούν αυτή την επιστήμη…τον Νόμον της Έλξεως, κάτι το οποίο έχει γίνει, την τελευταία δεκαετία, το πιο «νέο κομψό πράγμα» για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που τους προκαλεί το ενδιαφέρον με την ελπίδα ότι αυτό θα τους προσφέρει το “μυστικό” της ζωής. Φυσικά, πολλά βιβλία έχουν γραφτεί για το θέμα αυτό και πολλά εκατομμύρια των αντιγράφων αυτών έχουν πουληθεί σε όλο τον κόσμο σε πολλές διαφορετικές γλώσσες. Οι καλύτεροι εμπειρογνώμονες επι του θέματος με τη πάροδο του χρόνου ήταν / είναι οι επιστήμονες, ερευνητές και οι συγγραφείς όπως ο Max Planck, ο Neville Goddard, ο Kevin Trudeau και ο Gregg Braden* του οποίου οι έρευνες και μελέτες για το θέμα αυτό είναι ανεκτίμητες και σημαντικό είναι να διδάσκονται τόσο σε κάθε άτομο όσο και εις τας κοινότητες και στα έθνη πώς να αλλάξουν τη ζωή τους σε κάθε πτυχή της, αλλάζοντας την κατάσταση της…συνείδησής τους. Η αιχμή του δόρατος εδώ είναι ότι μαζί με μια απλή αλλαγή στη συνείδησή μας ​​έρχεται ταυτόχρονα και μια εντυπωσιακή μεταστροφή σε ενέργεια, η οποία οδηγεί σε μια επαναστατική εμπειρία. Οι σκέψεις, η στάσις, οι δράσεις και … η ΣΥΝΕΊΔΗΣΊΣ μας είναι αυτά που διαμορφώνουν την πραγματικότητα μας και τις ζωές μας εν γένει.
Στόχος μου εδώ είναι να έχουμε υπ᾽ὀψιν μας όλα αυτά και, ως εκ τούτου, να χρησιμοποιούμε αυτές τις αρχές προς όφελός δικό μας–γιατί μπορούμε!

[#Max Planck, #Neville Goddard, #Kevin Trudeau, #Gregg Braden]

Έχουμε επίσης ακούσει για τον όρο «εθνική συνείδηση». Μια εθνική συνείδηση ​​είναι ένα κοινό αίσθημα εθνικής ταυτότητος που είναι μια κοινή αντίληψη μιας ομάδος ανθρώπων που μοιράζεται ένα κοινό εθνοτικό / γλωσσικό / πολιτιστικό υπόβαθρο. Ιστορικά, η αύξηση της εθνικής συνείδησης ήταν το πρώτο βήμα προς τη δημιουργία ενός έθνους ή της διατηρήσεως αυτής. Η εθνική συνείδηση ​​μπορεί να οδηγήσει σε πράγματα όπως ο εθνικισμός που απαιτεί πρώτα τη δημιουργία μιας συνειδητοποίησης μιας εθνικής ομάδος ανθρώπων μιας συγκεκριμένης χώρας. Τη στιγμή που ένας λαός αλλάξει τα ιδανικά και τις αρχές του που βοήθησαν για να σχηματιστεί η συνείδησή του ως έθνος, αρχίζει να σχηματίζεται για αυτό μια νέα συνείδησή που βασίζεται σε μία καινούρια δέσμη ιδεών και πεποιθήσεων και, μαζί με αυτό, έρχεται μια νέα εθνική ταυτότητα καθώς και … ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Η Ελλάς -που κάποτε ήταν ένα μεγάλο και ισχυρό έθνος με μια εθνική ιστορία πολλών χιλιάδων ετών, που έχει ένα ενιαίο, ισχυρό και κυρίαρχο έθνος, με ξεχωριστή εθνική ταυτότητα, και που κυβέρνησε όλο τον κόσμο- τώρα πια αποτελεί μόνο ένα μικρό κλάσμα του τι ήταν στο ένδοξο παρελθόν της, και πάσχει από μια σημαντική κρίση της εθνικής ταυτότητάς της που οφείλεται στο γεγονός ότι, αναμέσον των Ελλήνων, μια ενιαία και ΕΘΝΙΚΉ συνείδησις ​ΔΕΝ υπάρχει πλέον! Αυτό από μόνο του έχει οδηγήσει την Ελλάδα στην κρίση που βρίσκεται σήμερα, ιδιαίτερα όταν έχουμε ένα ελληνικό κοινοβούλιο που έχει 6-8 διαφορετικά πολιτικά κόμματα (συντηρητικά, σοσιαλιστικά, κομμουνιστικά, κ.λπ.) που λειτουργούν κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε πολιτικής εποχής στην Ελλάδα. Η Ελλάδα έχει πάρα πολλά πολιτικά κόμματα με αντικρουόμενες ιδέες, συμφέροντα και ιδεολογίες μεταξύ τους που είναι ένας τέλειος τρόπος για να κρατώνται οι ανθρώποι διαιρεμένοι, συγχυσμένοι και στα μαχαίρια μετ᾽αλλήλων, το αποτέλεσμα των οποίων είναι μια διαιρεμένη εθνική ταυτότης, καθώς και …ΣΥΝΕΊΔΗΣΙΣ· και αυτό που θα μας πει επ᾽αυτού ο Νόμος της Έλξης είναι ότι με μια τέτοια κατάσταση συνείδησης, έχουμε πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους με διαφορετικούς στόχους, επιδιώξεις και πεποιθήσεις που δημιουργούν ΌΧΙ μία ενιαία εθνική συνείδηση ​​αλλά και πολλές ΆΛΛΕΣ συνειδήσεις που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε αντικρουόμενες πραγματικότητες και, ως εκ τούτου, … ΠΕΠΡΩΜΈΝΑ.

Οι Έλληνες δεν είναι ενωμένοι πια, είναι διαιρεμένοι κατά τις πολιτικές, θρησκευτικές, ιδεολογικές και οικονομικές γραμμές. Πριν όμως, υπήρξαν κάποτε ενωμένοι σαν έθνος και είχαν ένα ισχυρό έθνος ενωμένο που κυβέρνησε τον κόσμο επι αιώνες. Τι συνέβη λοιπόν; Πάρτε τώρα αυτό το ερώτημα και εφαφμόστε το σε πολλά άλλα έθνη εκεί έξω -συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής- διότι και σε αυτούς εγαρμόζεται το ίδιο ερώτημα.
Η απάντηση είναι απλή … Ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΌΣ «ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΌΣ», κάτι το οποίο οι ίδιοι οι Έλληνες οι βυζαντινοί είχαν αρχίσει, αλλά η οποία είχε τις ρίζες και την ίδρυσή της στην Ελληνική Ορθόδοξη πίστη και στο βυζαντινό πολιτισμό, μετά την άλωση της Κωνσταντινούπολης και την υποδούλωση των Ελλήνων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, μετεβλήθη τελικά. Το ίδιο πράγμα, βέβαια, είχε συμβεί με την υπόλοιπη Ευρώπη, όπου η κάθε χριστιανή δικτατορική μοναρχική χώρα και κοινωνία, που χρονολογούνται από τον 16ο αιώνα και μετά, είχε αρχίσει να επηρεάζεται από τα «ιδανικά» αυτής της «διαφώτισης». Για παράδειγμα, το 1789 η Γαλλική Επανάσταση έλαβε χώρα η οποία ήταν ένα σαφές παράδειγμα ανθρώπων που κατείχαν τέτοιες αρχές της διαφώτισης.

Τώρα για τους αγαπώντες της όλης ιδέας μιας ελεύθερης, «δημοκρατικής» και «φιλελεύθερης» κοινωνίας, θα πούν ότι αυτό που συνέβη στην Ελλάδα τα τελευταία σαράντα χρόνια ήταν «καλό» και ότι τελικά έφερε μια πραγματική «δημοκρατία» στους Έλληνες που έτυχαν να είναι αυτοί που…εφηύραν τη δημοκρατία. Πόσοι άνθρωποι στο δυτικό κόσμο πιστεύουν έτσι σήμερα;…ΠΟΛΛΟΊ ΔΥΣΤΥΧΏΣ! Ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων σήμερα έχουν πεισθεί απο τις φιλελεύθερες, δημοκρατικες πολτικές ιδεολογίες, και δεν έχουν απολύτως καμία ιδέα τι θα πει μια χριστιανική, δικτατορική, μοναρχιακή μορφή διακυβέρνησης όπως Έλληνες είχαν κατά τη διάρκεια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Το εν λόγω είδος ανθρώπων που δεν έχουν απολύτως καμία ιδέα ότι οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, όπως η Σερβία, η Ρωσία, η Ρουμανία, Αλβανία, ΠΓΔΜ και άλλες αποτελούν όλες το υπόλειμμα της μεγάλης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Βυζαντινής αυτοκρατορίας που κυβέρνησε τον κόσμο για πάνω από 1000 χρόνια διατηρώντας μια χριστιανική ορθόδοξη παρουσία στον κόσμο και επηρεάζοντας πολλούς λαούς και τα έθνη (με την πίστη και την κουλτούρα τους), τα οποία είτε έγιναν μέρος της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας ή είχαν δοσοληψίες με αυτό.

Το ερώτημα όμως που θέτω στον ελληνικό λαό σήμερα καθώς και σε πολλούς άλλους ανθρώπους άλλων εθνών εκεί έξω είναι το εξής: Σε τι σας ωφέλησε οι δήθεν «ελεύθερες» και «δημοκρατικές» κοινωνίες σας όσον αφορά στη πρόοδό σας ως έθνη σε κάθε τομέα των κοινωνιών σας; Όσον αφορά στην Ελλάδα, η απάντηση είναι προφανής η οποία μπορεί να κατανεμηθεί σύμφωνα με τους διάφορους τομείς της ελληνικής κοινωνίας. Εν συντομία, θα αναλύω την κατάσταση στην Ελλάδα εδώ εν όψει των τελευταίων σαράντα ετών στην κοινωνία της, αρχής γενομένης απο την πτώση της ελληνικής στρατιωτικής χούντας το 1974 και εντεύθεν.

Εδώ θα δούμε τι ακριβώς έχει εισπράξει η Ελλάδα μετά από σαράντα χρόνια κρατισμού, ή «στατισμού», (μια μορφή ομπρέλα διακυβέρνησης που περιλαμβάνει τόσο τον κομμουνισμό όσο και το σοσιαλισμό, και όλες τις ενδιάμεσες χροιές αυτών):

– Ένα διογκωδέστατο δημόσιο χρέος της τάξης των 400-500 δισ ευρώ (έτσι λένε!)

– Πέντε χρόνια ενος αυστηρότατου, άδικου και αντισυνταγματικού δημοσιονομικού προγράμματος διάσωσης για τον ελληνικό λαό που δημιουργήθηκε τόσο προδοτικά από την ελληνική κυβέρνηση σε συνεργασία με τη ΤΡΟΙΚΑ της Ευρωπαϊκής Ενώσεως (ΕΚΤ, ΕΚ, ΔΝΤ), το οποίο έχει βασιστεί σε μια απίστευτη απάτη (π.χ. ένα πλασματικά διογκωμένο ελληνικό χρέος)

– Απίστευτες κυβερνητικές διαφθορές με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και και σε πολλές κλίμακες, που είχαν πολλαπλές συνέπειες για την Ελλάδα ως έθνος επηρεάζοντας ακόμα και ελληνική εθνική ασφάλεια

– Η αποδυνάμωση της ελληνικής γλώσσας, πολιτισμού και της χριστιανικής Ορθόδοξης πίστεώς μας που έχει προκαλέσει πολλούς Έλληνες -ιδιαίτερα στη νεολαία!- να ξεχάσουν τη μεγάλη τους κληρονομιά

– Μια σχεδόν πολιτική ανοιχτών συνόρων που επιτρέπει σε παράνομους μετανάστες να κατακλύζουν την Ελλάδα με τις πάρνομες δισειδήσεις τους σε αυτήν, κάτι το οποίο συμφωνήθηκε από κάθε ελληνική κυβέρνηση, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, από το 1998 μέχρι σήμερα

– Ένας πληθυσμός όπου 1 στους 6 ανθρώπους στην Ελλάδα είναι μετανάστης οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι παράνομοι

– Μια αύξηση σε ακραίες ισλαμικές ομάδες στην Ελλάδα που έχουν απειλήσει ανοιχτά την ασφάλεια του ελληνικού λαού

– 40 χρόνια μη-ενώσεως μεταξύ της Κύπρου και της Ελλάδας, μαζί με την παράνομη κατοχή του ενός τρίτου της Κύπρος από τους Τούρκους, κάτι που αποδείχτηκε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι είχε ενορχηστρωθεί από τον Χένρι Κίσινγκερ και το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ σε συνεργασία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή και άλλα προδοτικά στοιχεία εντός της ελληνικής κυβερνήσεως

– Ένα κομματικό σύστημα στην Ελλάδα, που επιτρέπει σχεδόν σε κάθε απατεώνα να δημιουργήσει το δικό του πολιτικό κόμμα και, κατ᾽επέκταση, την δική του εκδοχή της δικής του “ιδανικής” μορφής διακυβέρνησης για την Ελλάδα

– Ένα κλίμα δριμείας διαφωνίας και δυσπιστίας ανάμεσα στον ελληνικό λαό με βάση τα κομματικά πολιτικά, τις θεωρίες συνωμοσίας και πολύ περισσότερο

– Το σύνολο των Ελλήνων ψηφοφόρων που ψηφίζει για περίπου 6-8 ελληνικά κόμματα κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε δεδομένης προεκλογικής περιόδου, διατηρώντας έτσι την Ελλάδα σε μια τέτοια διχασμένη κατάσταση

– Και … ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ … αυτό που οι Έλληνες πήραν απο τη «δημοκρατία» ήταν ένα έθνος με μια ταυτότητα διχασμένη, μια συνείδηση διαιρεμένη και, συνεπώς, μια … ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΗ—που είναι ένας ΆΡΙΣΤΟΣ τρόπος με τον οποίο οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης, σε όλο τον κόσμο (που έχουν ήδη δημιουργήσει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων), μπορούν να κρατήσουν μια χώρα υπο τον έλεγχό τους

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Χένρι Κίσινγκερ εξήγησε τη στρατηγική αυτή σε πολλές περιπτώσεις. Γράφοντας για την Wall Street Journal στις 29 του Αυγούστου του 2014, ο Κίσινγκερ δήλωσε** τα ακόλουθα:

«Η σύγχρονη αναζήτηση μιας παγκόσμιας τάξης θα απαιτήσει μια συνεκτική στρατηγική για την καθιέρωση μιας ιδέας τάξεως εντός των διαφόρων περιοχών και να συνδέονται αυτές οι περιφερειακές εντολές μεταξύ τους.»

Αλλά δεν μένουμε εκεί, επειδή μας εξήγησε επίσης ο Κίσινγκερ πώς αυτή η στρατηγική του ελέγχου των εθνών λειτουργεί σε ένα εθνικό και κρατικό επίπεδο, ιδίως στην περίπτωση της … ΕΛΛΆΔΑΣ! Οι περισσότεροι από εμάς που είμαστε Έλληνες, ή ακόμη και μη-Έλληνες, που έχουμε μελετήσει για αυτά τα φαινόμενα που έχουν διαρκέσει επι δεκαετίες που πολλοί έχουν αποκαλέσει — συμπεριλαμβανομένων και του δικού μας Τύπου και κυβέρνησης!— μια «Νέα Παγκόσμια Τάξη», έχουμε διαβάσει τι είχε πει ο Χένρι Κίσινγκερ για τους Έλληνες όπου δήλωσε*** τα εξής ο ίδιος το 1974:

«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ».

Οι υποστηρικτές της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, όπως ο κ. Κίσινγκερ, γνωρίζουν πολύ καλά για το είδος ιδεών του μαζικού ελέγχου επι της μάζας μέσω μεθόδων ελέγχου διαιρώντας ούτω την συνειδητή κατάσταση ενός λαού οποιουδήποτε δεδομένου έθνους. Υπάρχει πολύ περισσότερο να αναφέρω σχετικά με τον Κίσινγκερ σε αυτό το εδώ βιβλίο. Επίσης, έκανα αναφορά σ ‘αυτόν και σε ὀ,τι έχει κάνει εις βάρος της Ελλάδος στο προηγούμενο βιβλίο μου «Your Academic Guide to the Greek Language, Culture & Civilization», που είναι μόνο στα Αγγλικά αλλά περιέχει και πολλά αποσπάσματα που είναι και στα Αγγλικά και στα Ελληνικά.

Το ερώτημά μου όμως προς τον ελληνικό λαό -καθώς και σε κάθε άλλο λαό εκεί έξω- που εξακολουθεί να πιστεύει ότι μια «δημοκρατία» είναι το καλύτερο είδος μιας μορφής διακυβέρνησης: Έχετε σταματήσει ποτέ να σκεφτείτε και να αναλογιστείτε λίγο το γεγονός ότι όσον αφορά σε όλες τις μοντέρνες “δημοκρατίες” την παρελθόντα αιώνα περίπου, πολλά εκατομμύρια άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στους χειρότερους πολέμους και επαναστάσεις που γνώρισε ποτέ ο κόσμος; Μήπως για…ΤΈΤΟΙΑ πρόκειται τελικά η…«δημοκρατία»;;;

Έχουν αφιερώσει ποτέ οι Έλληνες —ιδιαίτερα εκείνοι που αγαπούν τη δημοκρατία, τον σοσιαλισμό, τον κομμουνισμό, την δήθεν “ελευθερία” για όλους, συμπεριλαμβανομένων της δήθεν “απελευθερώσεως” των γυναικών, των δήθεν “δικαιμάτων” των [λαθρο]μεταναστών εντός της χώρας (της ΔΙΚΊΑΣ ΤΟΥΣ παρακαλώ!), των δήθεν διακιωμάτων των ομοφυλοφίλων και ούτω καθ’ εξής— λίγο χρόνο να εξετάσουν το γεγονός ότι, λόγω του σύχρονου, «ιδανικού», και «δημοκρατικού» τους ελληνικού κράτους, όπως το έχουν γνωρίσει τα τελευταια 40 χρόνια στην Ελλάδα, ότι (1) ο ελληνικός πληθυσμός έχει συρρικνωθεί σε σύγκριση με τις προηγούμενες δεκαετίες και εποχές (2) το ελληνικό ποσοστό γεννήσεων είναι γύρω στο μηδέν και οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί Έλληνες δεν κάνουν παιδιά λόγω οικονομικών προβλημάτων και ότι, κατά μέσο όρο, οι Ελληνίδες ΔΙΑΠΡΆΤΤΟΥΝ 300 με 400.000 αμβλώσεις το χρόνο! και (3) λόγω της υπερβολικής ανοχής τους για τις κυβερνητικές διαφθορές και για τις διεστραμμένες, αντι-ελληνικές πολιτικές των δικών τους πολτικών ηγετών, που έχουν ψηφίσει οι ίδιοι, τις πιο προδοτικές, ύπουλες και κακόβουλες ανθελληνικές κυβερνήσεις που υπήρξαν ποτέ σε όλη τη σύγχρονη ελληνική ιστορία που τους οδήγησαν στο σημείο όπου βρίσκονται…ΣΉΜΕΡΑ;;;!!!

Η τελευταία φορά που έλεγξα τα πραγματικά στοιχεία επι του θέματος αυτού στη σύγχρονη ελληνική ιστορία, μέχρι την πτώση της ελληνικής στρατιωτικής χούντας το 1974 (υπό την ηγεσία ως επί το πλείστον του Γιώργιου Παπαδοπούλου, 1967 έως 1973), η οποία στη συνέχεια αντικαταστάθηκε απο τη περίοδο της Μεταπολιτεύσεως, η οποία είναι αυτό που μόλις περιέγραψα παραπάνω, οι Έλληνες ήσαν …

– Ηνωμένεοι κάτω από τη σημαία του πατριωτισμού για τη χώρα τους…

– Βιώνοντας μια πολιτιστική, πνευματική και κοινωνική αναγέννηση…

– Βιώνοντας τη μεγαλύτερη οικονομική εποχή ποτέ σε όλη τη σύγχρονη ελληνική ιστορία με το μεγαλύτερο ρυθμό ανάπτυξης στον κόσμο, μετά απο την Ιαπωνία…

– Φέρνοντας ξένες επενδύσεις στη χώρα οικοδομώντας και εκσυγχρονίζοντάς τις υποδομές της χώρας σε όλους τους τομείς της κοινωνίας…

– Παραγώντας πολυ σαν Έλληνες, σαν έθνος και σε όλους τις τομείς—είχαν ακόμη και δικό τους αυτοκίνητο εκείνη την εποχή!…

– Έχοντας πολλά τα παιδιά και πολλαπλασιαζόμενοι σαν φυλή

– Ελεύθεροι απο προβλήματα σχετικά με την λαθρομετανάστευση…ΑΦΟΎ ΤΌΤΕ ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ΚΑΝ ΤΈΤΟΙΟ ΠΡΆΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΊΑ…

– Ήσαν κυρίαρχοι και ανεξάρτητοι και δεν ήσαν υπό τον έλεγχο μιας ξένης δυνάμεως, όπως είναι σήμερον με την ΤΡΟΙΚΑ από την ΕΕ, η οποία ασκεί μεγάλο έλεγχο πάνω στην ελληνική κυβέρνηση καθώς και στις δημοσιονομικές αποφάσεις που παίρνει η ίδια για την Ελλάδα.

ΑΥΤΆ…αυτό είναι το σημείο μου εδώ. Η Ελλάδα ΉΤΑΝ κάποτε ένα ισχυρό και αναπτυσσόμενο έθνος … η Ελλάδα ΉΤΑΝ κάποτε ΜΕΓΆΛΟ ΈΘΝΟΣ ….Η Ελλάδα ΕΊΧΕ κάποτε μια ΕΝΙΑΊΑ εθνική ταυτότητα, συνείδηση ​​και…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ σας έθνος και σήμερα σχεδόν ΤΊΠΟΤΑ απο όλ᾽αυτά δεν έχει μείνει! Όμως, το ερώτημά μου εδώ ως προς αυτή τη «δημοκρατία» και όλα αυτά που μας έχει σερβίρει μέχρι τώρα (όπως τα εξήγησα παραπάνω) είναι: Μήπως όλα αυτά αποτελούν κάτι…«ΚΑΛΌ» για εμας σήμερα;;; ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ!!!

Όμως, αυτά δεν τα λέω εγώ. Χρειάζεται μόνο να ρίξετε μια ματιά σε ό,τι συμβαίνει με τον ελληνικό λαό από τη σκοπιά της ίδιας της ελληνικής κυβέρνησης! Τι εννοώ; Λοιπόν, πίσω στο 2005, η τότε Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας της Βουλής των Ελλήνων, κα. Άννα Μπενάκη^, όταν όρκιζε εις το αξίωμά του τον τότε νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια, ανακοίνωσε κυριολεκτικώς τα εξής:

«Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.»

Εδώ είναι οι παρατηρήσεις μου σχετικά με αυτό:

– Δεν θα πρέπει να σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις στην Ελλάδα?! …

– Τα Ελληνικά εδάφη και η εθνική κυριαρχία της Ελλάδος θα περιοριστούν?! …

– Τα δικαιώματα των Ελλήνων θα υποστούν μεταβολές, αλλά μπορεί επίσης να…ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟΎΝ από τις εξουσίες και τις αρχές που κυβερνάνε την Ελλάδα???!!! …

– Η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμαστεί από πιθανές νέες μορφές διακυβέρνησης?! …

– Και η γυναίκα αυτή διαβάζει κιόλας απο κείμενο ανα χείρας!!! Αυτό το κείμενο, ΠΟΙΌΣ ΤΗΣ ΤΟ ΈΔΩΣΕ ΆΡΑΓΕ;;;

Ότιδήποτε στραβό που έχει βγεί ανοιχτά εκ του στόματος της εν λόγω «Ελληνίδος» γυναικός αυτής πριν από δέκα χρόνια παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Παπούλια, ΈΧΕΙ ή ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΊ αν οι Έλληνες δεν ορθώσουν τελικά ανάστημα! Όμως, το ερώτημα εδώ είναι: ΠΟΙΌΣ ή ΠΟΙΟΙ της είπαν να τα πει αυτά στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ -ΠΑΡΑΚΑΛΩ!- και κατ ‘επέκταση, ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;;!!! Οι επιπτώσεις αυτού: Οι Έλληνες έχουν ήδη σχεδόν απεκδυθεί (αποποιηθεί) της πρώην εθνικής τους ταυτότητος, καλέσματος σαν λαός του Θεού καθώς και της εθνικής συνειδήσεώς του, ​​και το έχουν ανταλλάξει για μια ελαττωματική, παραπλανητική “δημοκρατία”, κυρίως κάτω από ένα σοσιαλιστικό κράτος, το οποίο δεν έχει κάνει τίποτα για την Ελλάδα εκτός απο το να φέρει την Ελλάδα στο χείλος μιας απόλυτης εξάλειψης σαν κοινωνία και έθνος.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι Έλληνες για να βγούνε από την τρύπα, για να βγούμε από αυτή τη συνολική κρίση τους αυτή, είναι (1) να συνειδητοποιήσουμε ΠΟΙΟΊ είναι πίσω από αυτή την κρίση του σήμερα (2) να αναγνωρίσουμε αυτό και να λάβουμε μέτρα για να διορθωθεί αυτό ενώνοντας ξανά σαν λαός κάτω απο την κοινή, μακρόχρονη, χριστιανική, βυζαντινή κληρονομιά τους και (3) να διατηρούμε αυτό το είδος εθνικής νοοτροπίας, προκειμένου να αναπτυχθούμε ξανά, σαν λαός, κάτω απο ένα ενιαίο εθνικό σύνολο πεποιθήσεων σχετικά με τον πολιτισμό, την ύπαρξη, τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας, για να δημιουργήσουμε εκ νέου για τον εαυτό μας, μια ενιαία, πλήρη και αναπόσπαστη εθνική συνείδηση. Ως αποτέλεσμα όλων αυτών, ημείς οι Έλληνες ΆΠΑΝΤΕΣ θα δονούμεθα κατα την ίδια συχνότητα και δημιουργόντες έτσι για τον εαυτό μας την ίδια … πραγματικότητα καθώς και … ΕΘΝΙΚΉ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ που θα μας καταστήσει και πάλι μεγάλους όπως ήσαν στο παρελθόν.

Είναι τόσο απλό. Η επιστήμη έχει παραδεχθεί πλέον αυτό που πολλοί επιστήμονες και ερευνητές έχουν πει εδώ και δεκαετίες, όπως ο μεγάλος Νίκολα Τέσλα, ο Έντισον και ο Αϊνστάιν ότι είναι οι σκέψεις, τα συναισθήματα και η υποσυνείδησή μας που αποτελούν την πραγματικότητά μας ως άτομα, οικογένειες, κωμοπόλεις, πόλεις, κοινωνίες και έθνη—αρκεί να την καταλάβουμε αυτήν τη μεγάλη αλήθεια σαν έθνος και να χρησιμοποιήσουμε τις αρχές αυτές προς όφελος της αναβίωσης και αναζωπύρωσης της πατρίδας μας!
Όπως είπεν ο ίδιος ο Απόστολος Παύλος προς τους Έλληνες της εκκλησίας των Φιλιππησίων:

«πληρώσατέ μου τὴν χαράν, ἵνα τὸ αὐτὸ φρονῆτε, τὴν αὐτὴν ἀγάπην ἔχοντες, σύμψυχοι, τὸ ἓν φρονοῦντες»
Η Ελλάδα βρίσκεται όντως σε κρίση … σε μια κρίση ΕΘΝΙΚΉΣ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗΣ, η οποία αποτελεί και μια…ΣΥΝΩΜΟΣΊΑ εις βάρος του ίδιου τους εαυτού της!!!…

______________

* Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του κ. Gregg Braden, το gregbraden.com, «το απο το 2007 ευπώλητον βιβλίον του κ. Braden, Η ΘΕΪΚΗ ΜΗΤΡΑ, έχει επιλεχθεί πρόσφατα ως πηγή για μια νέα τηλεοπτική σειρά με τίτλο «Η Εμπλοκή» (Entanglement), και αποτελεί τώρα κι ένα εγχειρίδιον Φυσικής για τα για μαθήματα πανεπιστημιακού επιπέδου εξερευνώντας τις νέες ανακαλύψεις της επιστήμης και της σχέσης μας με τον κόσμο.» Ένας ευπώλητος συγγραφέας της New York Times καθώς και απο το 2015 υποψήφιος του Βραβείου Templeton, ο κ. Gregg Braden είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ως πρωτοπόρος στη γεφύρωση επιστήμης, πνευματικότητας και του πραγματικού κόσμου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα αυτό, δείτε το σεμινάριό του απο το 2007 από το Μιλάνο, Ιταλία, με τίτλο «Η ΘΕΪΚΗ ΜΗΤΡΑ» ανηρτημένο στο YouTube. Είναι επίσης διαθέσιμο με υπότιτλους ελληνικούς για τους Έλληνες!
**Ο Χένρι Κίσινγκερ στο άρθρο «Ο Χενρι Κίσινγκερ για τη Συνέλευση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης», Wall Street Journal, 29, Αυγ, 2014 (Henry Kissinger on the Assembly of a New World Order, Wall Street Journal)

***Ο Χένρι Κίσινγκερ απευθυνόμενος προς ομάδα μεγάλων επιχειρηματιών στην Ουάσιγκτον, DC το Σεπτ. του1974, όπως είχε αναφερθεί στο δημοφιλές ελληνικό περιοδικό, «Οικονομικός Ταχυδρόμος» στις 14, Αύγ. l997.
^ Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Άννα ΜΠΕΝάκη μιλώντας στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Ελλάδας, Κάρολο Παπούλια, στις 8, Φεβρουαρίου 2005, σχετικά με τις εγγύς μελλοντικές εξελίξεις που θα λάβουν χώρα στην Ελλάδα

498 Comments on “Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ • Του Ιωαν. Κουντούρη”

 1. My coder is trying to convince me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the
  costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on a variety of websites for about a year and am concerned about switching to another platform.
  I have heard fantastic things about blogengine.net.
  Is there a way I can transfer all my wordpress content into
  it? Any kind of help would be really appreciated!

 2. Hello there I am so glad I found your webpage, I really found you
  by error, while I was looking on Bing for something else, Nonetheless I
  am here now and would just like to say thanks for a fantastic post and a all round interesting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to
  look over it all at the moment but I have book-marked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be
  back to read much more, Please do keep up the fantastic job.

 3. Hi there just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the images aren’t loading properly.

  I’m not sure why but I think its a linking issue.
  I’ve tried it in two different internet browsers
  and both show the same results.

 4. Oh my goodness! Awesome article dude! Thank you so
  much, However I am experiencing issues with your RSS. I don’t understand why I can’t join it.
  Is there anybody else having the same RSS problems?
  Anybody who knows the answer can you kindly respond? Thanks!!

 5. I’m really enjoying the design and layout of your blog.

  It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for
  me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme?
  Outstanding work!

 6. Thanks for finally writing about >Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ • Του Ιωαν.

  Κουντούρη | Ελληνικά Νέα Τώρα <Liked it!

 7. fantastic post, very informative. I ponder why the
  opposite experts of this sector don’t realize this. You must continue your writing.

  I’m sure, you’ve a great readers’ base already!

 8. Please let me know if you’re looking for a article writer
  for your weblog. You have some really good posts and I believe I
  would be a good asset. If you ever want to
  take some of the load off, I’d really like to write some content for your blog
  in exchange for a link back to mine. Please send me an email if
  interested. Many thanks!

 9. What’s Going down i am new to this, I stumbled upon this I have
  discovered It positively helpful and it has helped me
  out loads. I hope to contribute & help other users like its helped me.
  Great job.

 10. I’ve been browsing online more than 3 hours lately, but I by no
  means found any fascinating article like yours. It is beautiful price sufficient for me.

  In my view, if all webmasters and bloggers made good content material
  as you did, the net shall be much more helpful than ever before.

 11. Admiring the commitment you put into your website and
  detailed information you present. It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the same old rehashed material.

  Wonderful read! I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

 12. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of
  any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
  I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you
  would have some experience with something like this.
  Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading
  your blog and I look forward to your new updates.

 13. I’m impressed, I must say. Rarely do I come across a blog that’s
  equally educative and entertaining, and let me tell you, you’ve hit the
  nail on the head. The problem is an issue that too few men and women are speaking
  intelligently about. I am very happy that I found this in my hunt for
  something relating to this.

 14. I think this is among the most important info for me. And i’m glad reading your
  article. But want to remark on some general things, The web site style is great, the articles is really great :
  D. Good job, cheers

 15. I’m impressed, I must say. Seldom do I encounter a blog that’s equally educative and engaging, and without a doubt, you have
  hit the nail on the head. The problem is an issue that not enough people are speaking intelligently about.
  Now i’m very happy that I found this in my search for something concerning this.

 16. Nice post. I was checking continuously this blog and I’m impressed!
  Extremely helpful information specially the last part 🙂 I care for such information much.
  I was seeking this certain information for a long time.
  Thank you and good luck.

 17. Thank you for some other informative blog. The place else may just I get that kind of information written in such an ideal approach?
  I’ve a undertaking that I’m just now operating on, and I have been at the glance out
  for such info.

 18. With havin so much content and articles do you
  ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My blog has a lot of unique
  content I’ve either written myself or outsourced but it looks like
  a lot of it is popping it up all over the internet without my authorization. Do you know any techniques to help stop content from being stolen? I’d really appreciate it.

 19. Do you mind if I quote a couple of your articles as long
  as I provide credit and sources back to your website?
  My blog is in the very same niche as yours and my users would truly benefit from a
  lot of the information you present here. Please let me know if this alright with you.
  Thanks!

 20. Good day! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
  If you know of any please share. Kudos!

 21. Hi there just wanted to give you a quick heads up. The text in your content seem to be running off the screen in Ie.
  I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with browser compatibility but I thought I’d post to let you know.
  The style and design look great though! Hope you get the issue solved soon.
  Cheers

 22. Hi there outstanding blog! Does running a blog like this require a
  lot of work? I’ve absolutely no expertise in computer
  programming however I had been hoping to start my own blog soon. Anyways, should you have any recommendations or techniques for new blog owners please share.
  I understand this is off topic but I simply needed to ask.

  Thanks a lot!

 23. hi!,I like your writing very a lot! proportion we keep in touch extra about your post on AOL?
  I need an expert on this area to solve my problem. Maybe that’s you!

  Taking a look forward to see you.

 24. Great goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are
  just too fantastic. I actually like what you’ve acquired here, certainly
  like what you’re saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and
  you still care for to keep it smart. I can not wait to read far more from you.
  This is actually a tremendous site.

 25. I absolutely love your blog.. Very nice colors & theme.
  Did you build this website yourself? Please reply back as I’m attempting
  to create my very own blog and want to learn where you got this from or exactly what the theme
  is named. Cheers!

 26. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d definitely donate to this fantastic blog!

  I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your
  RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and
  will talk about this site with my Facebook group.
  Talk soon!

 27. I’m extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your
  blog. Is this a paid theme or did you modify it yourself?
  Anyway keep up the excellent quality writing, it is rare to
  see a nice blog like this one today.

 28. It’s the best time to make a few plans for the longer
  term and it is time to be happy. I have read this put up and if I may I wish
  to recommend you few interesting issues or advice.
  Perhaps you could write subsequent articles referring to this article.
  I desire to learn more things approximately it!

 29. Hello there! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout
  out and tell you I genuinely enjoy reading through your posts.

  Can you suggest any other blogs/websites/forums that
  cover the same subjects? Thanks!

 30. Hello! I know this is kinda off topic however , I’d figured I’d ask.
  Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog post or vice-versa?
  My blog addresses a lot of the same topics as yours and I feel we could greatly benefit from each other.
  If you happen to be interested feel free to shoot me an email.
  I look forward to hearing from you! Wonderful blog by the way!

 31. When I initially left a comment I appear to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox
  and now whenever a comment is added I get four emails with the same
  comment. Is there an easy method you can remove me from that service?
  Appreciate it!

 32. We’re a bunch of volunteers and starting a new scheme in our community.

  Your web site offered us with helpful information to work on. You’ve done a
  formidable task and our entire community will probably be thankful
  to you.

 33. hey there and thank you for your info – I’ve certainly picked up anything
  new from right here. I did however expertise a few technical points using this
  web site, as I experienced to reload the web site a lot of times previous to I
  could get it to load correctly. I had been wondering if your hosting
  is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times
  will often affect your placement in google and could damage your high-quality score if ads and marketing with Adwords.
  Well I am adding this RSS to my e-mail and can look out for much
  more of your respective fascinating content. Make sure you update this again soon.

 34. My brother recommended I might like this blog. He was entirely right.

  This post truly made my day. You can not imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!

 35. Hi there! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through a
  few of the posts I realized it’s new to me.
  Anyhow, I’m certainly delighted I came across it and I’ll be bookmarking it and checking back regularly!

 36. Magnificent goods from you, man. I’ve understand your
  stuff previous to and you’re just extremely excellent.
  I really like what you’ve acquired here, certainly like what you’re stating
  and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it smart.
  I can not wait to read far more from you. This is actually a tremendous web site.

 37. Unquestionably believe that which you said. Your favorite reason seemed to be on the net
  the simplest thing to be aware of. I say to you, I certainly get
  irked while people think about worries that they just don’t know about.

  You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing
  without having side-effects , people could take a signal.
  Will probably be back to get more. Thanks

 38. I am really inspired together with your writing skills and also with
  the format in your blog. Is that this a paid topic or did you customize it your self?
  Either way keep up the nice high quality writing,
  it’s rare to peer a nice blog like this one today..

 39. Heya i’m for the first time here. I found this board
  and I to find It really helpful & it helped me out a lot.
  I am hoping to provide something again and help others such as you helped me.

 40. With havin so much written content do you ever run into any problems of plagorism
  or copyright infringement? My blog has a lot
  of completely unique content I’ve either written myself or
  outsourced but it appears a lot of it is popping it up all
  over the internet without my agreement. Do you know any ways
  to help protect against content from being stolen? I’d definitely appreciate it.

 41. Nice blog here! Also your web site loads up fast!

  What host are you using? Can I get your affiliate link to your host?
  I wish my site loaded up as quickly as yours lol

 42. Hey are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying
  to get started and create my own. Do you require any html coding knowledge to make your own blog?
  Any help would be greatly appreciated!

 43. Greetings from Los angeles! I’m bored to tears at work so I decided to check out your blog on my iphone during lunch break.

  I enjoy the information you present here and can’t
  wait to take a look when I get home. I’m amazed at how fast your blog loaded on my cell phone
  .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, wonderful
  site!

 44. I have read some excellent stuff here. Definitely price bookmarking for revisiting.
  I wonder how much effort you put to make this kind of excellent informative
  website.

 45. Thank you for the auspicious writeup. It in truth used to be
  a amusement account it. Look complicated to more introduced agreeable
  from you! By the way, how can we keep up a correspondence?

 46. Its like you read my mind! You seem to know a lot about this, like you wrote the
  book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive the message
  home a little bit, but instead of that, this is wonderful blog.
  A great read. I will definitely be back.

 47. Fantastic goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and
  you are just too excellent. I really like what you’ve
  acquired here, certainly like what you’re saying and the way
  in which you say it. You make it enjoyable and you still
  take care of to keep it sensible. I can’t wait to read much more from you.
  This is really a wonderful site.

 48. you’re actually a just right webmaster. The web site loading velocity
  is incredible. It sort of feels that you’re doing any unique trick.
  Furthermore, The contents are masterwork. you have performed a fantastic job in this subject!

 49. I believe that is among the most vital information for me.

  And i’m glad reading your article. However want to
  statement on some common issues, The site style is wonderful, the articles is truly nice :
  D. Excellent task, cheers

 50. My partner and I stumbled over here different web page and thought I should check
  things out. I like what I see so now i’m following
  you. Look forward to looking over your web page for a second time.

 51. This is very attention-grabbing, You’re an excessively skilled blogger.
  I have joined your rss feed and stay up for in quest of more of your wonderful post.
  Also, I’ve shared your web site in my social networks

 52. I have been surfing on-line greater than 3 hours these days,
  yet I by no means found any attention-grabbing article like yours.
  It’s lovely price sufficient for me. In my view, if all website owners and
  bloggers made good content as you probably did, the net will be much
  more useful than ever before.

 53. Hey! I could have sworn I’ve been to this blog before but after checking through some of the post I realized it’s
  new to me. Nonetheless, I’m definitely delighted I found it and I’ll be book-marking and checking back often!

 54. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now
  each time a comment is added I get four emails with the same comment.
  Is there any way you can remove people from that service?
  Thanks!

 55. Unquestionably believe that that you stated. Your favorite justification appeared to be at the net the simplest factor to take into accout of.
  I say to you, I certainly get annoyed whilst people
  consider concerns that they plainly don’t recognise about.
  You managed to hit the nail upon the top as neatly as defined out the entire thing without having side-effects , folks could take a signal.

  Will likely be back to get more. Thank you

 56. Hey there! I’m at work surfing around your blog from my new iphone 3gs!
  Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to
  all your posts! Carry on the superb work!

 57. Aw, this was a very nice post. Finding the
  time and actual effort to produce a top notch article… but what can I say… I procrastinate a lot
  and never manage to get anything done.

 58. I absolutely love your blog.. Excellent colors & theme.
  Did you make this website yourself? Please reply back as I’m attempting to create
  my own personal site and want to learn where you got this from or exactly what the theme
  is named. Thank you!

 59. Howdy! I could have sworn I’ve been to this site before but
  after browsing through many of the posts I realized it’s new to me.
  Nonetheless, I’m certainly happy I came across it and I’ll be bookmarking
  it and checking back frequently!

 60. Pretty great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to mention that I’ve really enjoyed browsing your blog posts.
  After all I will be subscribing to your feed and I
  am hoping you write again very soon!

 61. I’m no longer sure where you’re getting your info, but great topic.
  I must spend a while finding out much more or figuring out more.
  Thank you for excellent info I used to be in search of this
  info for my mission.

 62. I don’t know if it’s just me or if perhaps everybody else experiencing problems with your site.
  It seems like some of the text within your posts are running off the screen. Can somebody else please provide feedback and let me know if
  this is happening to them too? This may be a
  issue with my browser because I’ve had this happen before.
  Cheers

 63. Attractive component of content. I simply stumbled upon your
  site and in accession capital to say that I acquire in fact enjoyed account your weblog posts.
  Anyway I’ll be subscribing to your feeds or even I achievement you
  get right of entry to consistently quickly.

 64. Howdy! This post could not be written any better! Reading through this post reminds me of my previous
  roommate! He continually kept preaching
  about this. I’ll send this information to him.
  Pretty sure he will have a very good read. Many thanks for sharing!

 65. Hi there, I discovered your website by way of Google at the same time as looking
  for a related topic, your website got here up, it looks
  great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

  Hello there, just changed into alert to your blog thru Google,
  and located that it’s truly informative. I’m gonna be careful
  for brussels. I’ll be grateful if you proceed this
  in future. A lot of people might be benefited from your writing.

  Cheers!

 66. Very great post. I simply stumbled upon your weblog and wished to mention that I’ve really enjoyed browsing your weblog posts.
  After all I will be subscribing on your feed and I hope you write once more soon!

 67. Having read this I believed it was rather informative.
  I appreciate you finding the time and energy to put this content together.
  I once again find myself spending a lot of time both reading and commenting.

  But so what, it was still worth it!

 68. Hello There. I found your blog using msn. This is a really neatly written article.
  I’ll make sure to bookmark it and come back to learn more of
  your helpful information. Thank you for the post.
  I will certainly return.

 69. Simply wish to say your article is as surprising.
  The clarity on your submit is just great and i can suppose you’re an expert
  on this subject. Fine along with your permission let me to
  grasp your feed to stay updated with forthcoming post.
  Thanks one million and please continue the enjoyable work.

 70. With havin so much content do you ever run into any issues of plagorism
  or copyright infringement? My site has a lot of unique content I’ve either created myself or outsourced
  but it appears a lot of it is popping it up all over the internet without my agreement.
  Do you know any solutions to help protect against
  content from being stolen? I’d definitely appreciate it.

 71. We’re a group of volunteers and starting a new scheme in our community.
  Your website provided us with valuable info to work
  on. You’ve done a formidable job and our entire community
  will be thankful to you.

 72. I’ve been exploring for a little for any high-quality articles or blog posts on this sort
  of house . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this web site.
  Reading this information So i’m glad to convey that I
  have an incredibly good uncanny feeling I found out exactly
  what I needed. I such a lot unquestionably will make certain to don?t forget this web site and provides it
  a look on a continuing basis.

 73. Have you ever considered publishing an e-book or guest authoring on other sites?
  I have a blog based on the same topics you discuss and would love to have you
  share some stories/information. I know my visitors would value your work.
  If you’re even remotely interested, feel free to shoot
  me an e mail.

 74. Hello! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers and starting
  a new initiative in a community in the same niche.
  Your blog provided us valuable information to work on. You have done a outstanding job!

 75. It is perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy.
  I have read this post and if I could I wish to suggest
  you some interesting things or tips. Perhaps you could write next articles referring to this
  article. I desire to read even more things about it!

 76. Does your website have a contact page? I’m having a
  tough time locating it but, I’d like to send you an email.

  I’ve got some creative ideas for your blog you might be interested in hearing.
  Either way, great site and I look forward to seeing it expand over time.

 77. That is a good tip particularly to those new to the blogosphere.
  Short but very precise info… Thank you for sharing this one.
  A must read post!

 78. I was wondering if you ever thought of changing the page layout of your website?
  Its very well written; I love what youve got to say.
  But maybe you could a little more in the way of content
  so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or 2
  pictures. Maybe you could space it out better?

 79. Simply desire to say your article is as surprising.
  The clarity in your post is simply excellent and i could assume you are an expert on this subject.
  Fine with your permission let me to grab your feed to keep updated with forthcoming post.

  Thanks a million and please keep up the rewarding work.

 80. Hello there! I could have sworn I’ve visited
  this site before but after browsing through many of the articles I realized it’s new to me.
  Anyhow, I’m certainly happy I came across it and I’ll be
  bookmarking it and checking back frequently!

 81. Can I simply say what a relief to find somebody who
  genuinely knows what they’re talking about on the web. You definitely understand how to bring an issue to light and make it important.

  More people really need to read this and understand
  this side of your story. I can’t believe you are not more popular because you most certainly have the gift.

 82. I was very happy to discover this page. I need to to thank you for ones time just for this wonderful read!!
  I definitely savored every part of it and I
  have you saved to fav to look at new information in your website.

 83. I’m very pleased to discover this site. I want to to thank you for your
  time due to this fantastic read!! I definitely liked every
  bit of it and i also have you book marked to look at new stuff on your
  web site.

 84. Please let me know if you’re looking for a author for your weblog.
  You have some really great posts and I think I would be a good
  asset. If you ever want to take some of the load off,
  I’d really like to write some articles for your blog in exchange for a
  link back to mine. Please send me an email if interested.
  Regards!

 85. wonderful publish, very informative. I ponder why the other experts of this sector don’t notice
  this. You must continue your writing. I’m confident, you’ve a great readers’
  base already!

 86. Hmm is anyone else encountering problems with the pictures on this blog loading?
  I’m trying to find out if its a problem on my end or if
  it’s the blog. Any feed-back would be greatly appreciated.

 87. I’m really loving the theme/design of your website.
  Do you ever run into any web browser compatibility issues?
  A small number of my blog visitors have complained about my blog not working correctly in Explorer but looks
  great in Firefox. Do you have any recommendations to help fix this
  issue?

 88. Hey there! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be
  ok. I’m undoubtedly enjoying your blog and look forward to new posts.

 89. I would like to thank you for the efforts you have put in writing this blog.
  I really hope to see the same high-grade content from you later on as well.
  In truth, your creative writing abilities has motivated me to
  get my very own site now 😉

 90. hi!,I love your writing very much! proportion we be in contact more approximately your article on AOL?
  I require a specialist on this area to solve my problem.
  Maybe that is you! Taking a look ahead to look you.

 91. A fascinating discussion is worth comment. There’s no doubt that
  that you ought to write more about this subject, it may not be a taboo subject but typically folks don’t talk about such topics.
  To the next! All the best!!

 92. Sweet blog! I found it while surfing around on Yahoo News.

  Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News?
  I’ve been trying for a while but I never seem to get there!
  Many thanks

 93. I really love your website.. Great colors & theme.
  Did you build this web site yourself? Please reply back as I’m looking to create my
  own personal website and would like to find
  out where you got this from or exactly what the theme is named.
  Cheers!

 94. My spouse and I stumbled over here coming from a different web address and thought I should check things out.
  I like what I see so i am just following you. Look forward to looking into your web page for a second time.

 95. Hey there! I know this is sort of off-topic but I had to ask.
  Does building a well-established website like yours take a massive amount work?
  I am brand new to blogging but I do write in my journal
  on a daily basis. I’d like to start a blog so I will be able to share
  my experience and feelings online. Please let me know if you have any ideas or
  tips for brand new aspiring blog owners. Appreciate it!

 96. Great write-up, I’m normal visitor of one’s website, maintain up the nice operate, and It’s going to be a regular visitor for a long time.

 97. Simply desire to say your article is as amazing.
  The clearness on your submit is just great and that i can think you’re
  a professional on this subject. Well together with your permission allow me to grasp your feed to
  stay up to date with drawing close post. Thanks one million and please keep up the
  rewarding work.

 98. Wow! This blog looks exactly like my old one! It’s on a totally different subject but it has pretty much the same page layout and design. Great
  choice of colors!

 99. I like the valuable info you supply to your articles. I’ll bookmark your
  blog and take a look at once more right here regularly.
  I’m quite certain I’ll be informed plenty of new
  stuff right here! Good luck for the next!

 100. When someone writes an piece of writing he/she retains the image of a
  user in his/her mind that how a user can understand it.
  Thus that’s why this post is perfect. Thanks!

 101. I’m really impressed with your writing skills and also with the layout on your blog.
  Is this a paid theme or did you customize it yourself?
  Either way keep up the excellent quality writing, it’s rare to
  see a nice blog like this one these days.

 102. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time
  a comment is added I get several emails with the same comment.
  Is there any way you can remove people from that service?
  Many thanks!

 103. Its like you read my mind! You appear to know so much about this,
  like you wrote the book in it or something. I think that
  you can do with a few pics to drive the message home a bit, but instead of that,
  this is fantastic blog. A great read. I’ll certainly be back.

 104. We’re a group of volunteers and starting a new scheme
  in our community. Your web site offered us with helpful information to work on. You’ve performed a formidable process and
  our entire neighborhood can be thankful to you.

 105. Just wish to say your article is as surprising.
  The clearness for your publish is just excellent and i could assume you’re a professional in this subject.
  Well together with your permission allow me to grab
  your RSS feed to stay up to date with coming near near post.
  Thank you 1,000,000 and please carry on the rewarding work.

 106. naturally like your website but you have to check the spelling
  on several of your posts. Many of them are rife with spelling issues and
  I in finding it very bothersome to inform the truth on the
  other hand I will definitely come again again.

 107. I do agree with all of the ideas you’ve presented
  for your post. They’re really convincing
  and will definitely work. Nonetheless, the posts are too quick for starters.
  Could you please prolong them a bit from next time?
  Thank you for the post.

 108. Hello, I think your blog might be having browser compatibility issues.
  When I look at your blog site in Safari, it looks fine but when opening in Internet
  Explorer, it has some overlapping. I just wanted
  to give you a quick heads up! Other then that,
  terrific blog!

 109. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be actually something which I think
  I would never understand. It seems too complex and extremely
  broad for me. I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang
  of it!

 110. I love your blog.. very nice colors & theme.
  Did you make this website yourself or did you hire
  someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to construct my own blog and
  would like to find out where u got this from. kudos

 111. Attractive section of content. I just stumbled upon your blog
  and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts.
  Any way I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently quickly.

 112. Hello there, You have done a fantastic job. I’ll definitely digg
  it and personally suggest to my friends. I am confident they’ll be benefited from this site.

 113. Great blog! Is your theme custom made or did you download it from
  somewhere? A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog jump out.
  Please let me know where you got your design. Kudos

 114. Hey there! This is kind of off topic but I need some help
  from an established blog. Is it very hard to set up your own blog?
  I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick.

  I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where
  to begin. Do you have any tips or suggestions?
  Thanks

 115. Today, while I was at work, my cousin stole my apple ipad and tested to see if it can survive a twenty five foot drop, just so she
  can be a youtube sensation. My apple ipad is now broken and she has 83 views.
  I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!

 116. Hey There. I found your blog using msn. This is a really well written article.

  I’ll make sure to bookmark it and come back to read more of your useful info.
  Thanks for the post. I will certainly comeback.

 117. Hi there this is somewhat of off topic but I was wanting to know if
  blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
  I’m starting a blog soon but have no coding skills so I wanted to get advice from someone with experience.
  Any help would be enormously appreciated!

 118. I do not even know how I ended up here, but
  I thought this post was good. I don’t know who you are but certainly
  you are going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

 119. Great goods from you, man. I’ve understand your
  stuff prior to and you’re simply extremely excellent.
  I really like what you’ve acquired right here,
  certainly like what you are stating and the way during which you say it.
  You make it entertaining and you still care for to stay it sensible.
  I cant wait to read much more from you. That is really
  a wonderful website.

 120. Hmm is anyone else experiencing problems with the images on this blog loading?
  I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog.
  Any suggestions would be greatly appreciated.

 121. I’m not sure why but this website is loading very slow for me.
  Is anyone else having this issue or is it a problem on my end?
  I’ll check back later and see if the problem still exists.

 122. Thanks a bunch for sharing this with all people you actually recognise
  what you are speaking about! Bookmarked. Kindly also
  discuss with my website =). We could have a link alternate agreement among us

 123. Hey there, I think your site might be having browser compatibility issues.
  When I look at your blog site in Opera, it looks fine but when opening in Internet
  Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick
  heads up! Other then that, wonderful blog!

 124. We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community.
  Your website offered us with valuable info
  to work on. You have done an impressive job and our entire community will be thankful to
  you.

 125. I think everything said was actually very reasonable.
  But, think about this, what if you were to write
  a killer headline? I ain’t saying your content is not solid., but what if you added a
  post title that grabbed a person’s attention? I mean Η
  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ • Του Ιωαν.
  Κουντούρη | Ελληνικά Νέα Τώρα is a little vanilla.
  You might peek at Yahoo’s home page and see how they write article headlines to grab people interested.
  You might add a related video or a related pic or two to grab readers interested about what you’ve written. In my opinion, it might bring your
  website a little bit more interesting.

 126. I am really impressed with your writing skills
  as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself?
  Anyway keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a great blog like this one these days.

 127. Great blog here! Also your web site loads up fast! What web host are you
  using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my website loaded up as
  fast as yours lol

 128. Its like you read my mind! You appear to understand so much
  about this, like you wrote the ebook in it or something. I believe that
  you just can do with some percent to pressure the message house a bit, but
  instead of that, that is magnificent blog. An excellent read.
  I will certainly be back.

 129. That is a really good tip particularly to those fresh to the blogosphere.
  Short but very accurate information… Thanks for sharing this one.

  A must read post!

 130. The other day, while I was at work, my cousin stole my iphone and tested
  to see if it can survive a 40 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad
  is now destroyed and she has 83 views. I know this is completely off topic but I had to
  share it with someone!

 131. Thanks a bunch for sharing this with all people you actually know what you’re talking about!
  Bookmarked. Please additionally talk over with my web site =).
  We can have a link alternate contract among us

 132. If some one desires to be updated with newest technologies after that
  he must be pay a visit this web site and be up to date all the time.

 133. This is really interesting, You are a very skilled blogger.
  I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your excellent post.

  Also, I have shared your website in my social networks!

 134. Does your site have a contact page? I’m having trouble locating
  it but, I’d like to send you an e-mail. I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing.
  Either way, great site and I look forward to seeing it expand over time.

 135. You are so interesting! I do not believe I’ve truly read through a single
  thing like that before. So wonderful to discover another person with a few original thoughts on this
  subject. Really.. many thanks for starting this up. This website is something
  that is required on the internet, someone with some originality!

 136. You really make it seem so easy with your presentation but I find
  this topic to be really something which I think I
  would never understand. It seems too complicated and very broad for me.
  I’m looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 137. Howdy, I think your blog could be having internet browser compatibility problems.

  Whenever I look at your web site in Safari, it looks fine however, when opening
  in IE, it’s got some overlapping issues. I just wanted to provide you with a quick heads up!
  Aside from that, great blog!

 138. Hello there! This blog post could not be written much better!

  Reading through this post reminds me of my previous roommate!
  He always kept talking about this. I most certainly will forward this article to him.
  Pretty sure he will have a great read. Thanks for sharing!

 139. I used to be recommended this web site by way of my cousin. I’m no
  longer certain whether this publish is written by way of him as nobody else know
  such distinctive approximately my difficulty. You are wonderful!

  Thanks!

 140. I simply could not leave your website prior to suggesting that I extremely enjoyed the
  usual info an individual supply in your visitors?

  Is gonna be back steadily in order to check
  out new posts

 141. I’ve been exploring for a bit for any high quality articles or weblog posts in this sort of space .
  Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this site.
  Reading this information So i’m glad to express that I’ve a
  very excellent uncanny feeling I came upon exactly what
  I needed. I most indisputably will make certain to don?t disregard this website and provides
  it a look regularly.

 142. Do you have a spam problem on this site; I also am a blogger, and I was wondering your situation; we have created some nice methods and we are looking to swap methods with others, please
  shoot me an email if interested.

 143. Hi would you mind letting me know which web host you’re working with?
  I’ve loaded your blog in 3 different web browsers and I must say
  this blog loads a lot quicker then most. Can you suggest a good
  hosting provider at a fair price? Thanks, I appreciate it!

 144. Have you ever thought about adding a little bit more than just your
  articles? I mean, what you say is fundamental and everything.
  Nevertheless think about if you added some great photos or videos
  to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and videos, this
  blog could undeniably be one of the most beneficial in its niche.
  Wonderful blog!

 145. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was wondering what
  all is required to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?

  I’m not very internet smart so I’m not 100% positive.
  Any tips or advice would be greatly appreciated. Cheers

 146. What i do not understood is in fact how you’re now not really a lot more well-appreciated than you may be now.
  You’re so intelligent. You already know therefore significantly with regards to this matter, produced me in my view consider
  it from a lot of various angles. Its like men and
  women aren’t fascinated unless it is one thing to accomplish with Lady gaga!
  Your personal stuffs excellent. At all times care
  for it up!

 147. I do not even know how I ended up right here, however I assumed this put up was once great.

  I don’t know who you’re however certainly you are going to a well-known blogger if
  you happen to aren’t already. Cheers!

 148. Heya i am for the first time here. I found this board and I find It
  truly useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and help others like you helped me.

 149. Good day! I know this is kind of off topic but I was wondering
  if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form?
  I’m using the same blog platform as yours and I’m
  having problems finding one? Thanks a lot!

 150. Great blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
  A design like yours with a few simple adjustements would really make
  my blog stand out. Please let me know where you got your design. Kudos

 151. I have been surfing on-line more than three hours today, yet I never
  found any interesting article like yours. It’s lovely value enough for me.
  In my view, if all web owners and bloggers made just right content material as you probably did,
  the web might be a lot more useful than ever before.

 152. I’m not that much of a internet reader to be honest but your blogs really nice, keep it
  up! I’ll go ahead and bookmark your site to come back
  down the road. Cheers

 153. I am not sure where you are getting your info, but
  good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more.
  Thanks for fantastic info I was looking for this information for my mission.

 154. Unquestionably consider that that you said. Your favorite justification seemed to be
  at the net the easiest factor to keep in mind of.

  I say to you, I definitely get annoyed whilst people consider worries that they plainly don’t
  recognize about. You managed to hit the nail upon the highest as neatly as defined out the whole thing without having side-effects ,
  people can take a signal. Will likely be back to get
  more. Thank you

 155. excellent post, very informative. I ponder why the opposite experts of
  this sector do not realize this. You should proceed your writing.
  I’m sure, you’ve a huge readers’ base already!

 156. What i don’t realize is in reality how you’re now not actually a lot
  more well-liked than you may be right now. You are very intelligent.
  You recognize therefore considerably on the subject of this
  matter, made me for my part imagine it from numerous varied angles.
  Its like men and women are not involved except it is something to accomplish with Woman gaga!

  Your individual stuffs excellent. Always take care
  of it up!

 157. great issues altogether, you just received a new reader.
  What would you suggest about your put up that you simply made some days in the past?
  Any positive?

 158. I have to thank you for the efforts you have put in penning
  this blog. I am hoping to see the same high-grade blog posts by you later on as well.
  In truth, your creative writing abilities has motivated me to get my own site now 😉

 159. Superb site you have here but I was wanting to know if you
  knew of any message boards that cover the same topics talked about here?
  I’d really love to be a part of online community where I
  can get opinions from other experienced people that share the same interest.
  If you have any recommendations, please let me know. Cheers!

 160. Thanks for one’s marvelous posting! I definitely
  enjoyed reading it, you happen to be a great author. I will be sure to bookmark your blog and will come back
  in the foreseeable future. I want to encourage you to definitely continue your
  great work, have a nice weekend!

 161. You’re so awesome! I do not believe I’ve truly read anything like that before.
  So nice to discover someone with a few unique thoughts on this subject matter.

  Seriously.. thank you for starting this up. This website is one thing
  that is needed on the web, someone with some originality!

 162. I was recommended this web site by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my trouble.
  You are incredible! Thanks!

 163. I would like to thank you for the efforts you have put in writing this site.

  I am hoping to view the same high-grade content from you later on as well.

  In fact, your creative writing abilities has inspired
  me to get my own, personal website now 😉

 164. Hey outstanding blog! Does running a blog like this take a great deal of work?
  I’ve virtually no understanding of coding but I had been hoping to start my own blog in the near future.
  Anyway, if you have any suggestions or techniques for new blog owners please share.
  I understand this is off subject nevertheless I simply wanted to ask.
  Thank you!

 165. Attractive section of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts.
  Anyway I will be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently rapidly.

 166. The other day, while I was at work, my sister stole my iPad and tested to see if it can survive a 25 foot drop,
  just so she can be a youtube sensation. My iPad is now destroyed and she has
  83 views. I know this is completely off topic but I had to share it with someone!

 167. You are so awesome! I do not believe I’ve read something like this
  before. So wonderful to discover someone with a few
  original thoughts on this subject matter. Really.. many thanks for
  starting this up. This website is one thing
  that is required on the web, someone with a
  little originality!

 168. Hey there just wanted to give you a quick heads
  up and let you know a few of the images aren’t loading correctly.
  I’m not sure why but I think its a linking issue.
  I’ve tried it in two different web browsers and
  both show the same outcome.

 169. Hi there this is kinda of off topic but I was wanting to know if
  blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code
  with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding skills so I
  wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

 170. Do you have a spam problem on this website; I also am a blogger, and I
  was curious about your situation; many of us have created some nice practices and we are looking to swap strategies with others,
  please shoot me an email if interested.

 171. Hello! I know this is kind of off-topic but I had to ask.
  Does building a well-established website like yours require a large amount
  of work? I’m completely new to writing a blog however
  I do write in my diary every day. I’d like to start a blog so I can share my personal experience and feelings online.
  Please let me know if you have any recommendations
  or tips for brand new aspiring bloggers. Thankyou!

 172. Hi! Someone in my Myspace group shared this website with us so
  I came to check it out. I’m definitely loving the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my followers!

  Outstanding blog and terrific style and design.

 173. Its such as you learn my mind! You seem to know a
  lot approximately this, like you wrote the ebook in it or something.
  I think that you simply can do with a few percent to pressure the message house a little bit, but instead of that, this
  is great blog. An excellent read. I’ll certainly be back.

 174. Great post. I was checking continuously this blog and I
  am impressed! Very useful information specially the last part 🙂 I care for such info a lot.

  I was seeking this certain information for a long time.

  Thank you and best of luck.

 175. I think that what you wrote was actually very reasonable.
  But, consider this, what if you typed a catchier title?
  I ain’t suggesting your content is not solid., however
  what if you added a post title to possibly get folk’s attention? I mean Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ • Του Ιωαν.
  Κουντούρη | Ελληνικά Νέα Τώρα
  is kinda plain. You ought to peek at Yahoo’s home page and note how they
  create article headlines to grab people to click. You might try adding a video
  or a related picture or two to grab people excited about everything’ve got
  to say. In my opinion, it might make your posts a little bit more interesting.

 176. Thanks for the marvelous posting! I genuinely enjoyed reading it, you’re a great author.I will be sure
  to bookmark your blog and will eventually come back down the road.
  I want to encourage you to definitely continue your
  great work, have a nice evening!

 177. Fantastic beat ! I would like to apprentice while you amend your web site, how
  could i subscribe for a blog site? The account helped me a appropriate deal.
  I have been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright transparent
  concept

 178. Just wish to say your article is as amazing. The clearness in your post is simply spectacular and i could assume you are an expert on this subject.

  Well with your permission let me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post.

  Thanks a million and please keep up the rewarding work.

 179. Great blog you have here but I was wanting to know if
  you knew of any message boards that cover the same topics discussed in this article?
  I’d really love to be a part of group where I can get feed-back from other knowledgeable individuals that share the same
  interest. If you have any recommendations, please let me know.
  Thanks a lot!

 180. Heya just wanted to give you a brief heads up
  and let you know a few of the images aren’t loading properly.
  I’m not sure why but I think its a linking issue.

  I’ve tried it in two different web browsers and both show the same
  results.

 181. Howdy! This post could not be written any better! Reading through this article reminds me of my previous roommate!
  He always kept preaching about this. I will forward this article to him.

  Pretty sure he will have a great read. I appreciate you for sharing!

 182. Does your blog have a contact page? I’m having a tough time locating it but, I’d like to shoot you an email.

  I’ve got some creative ideas for your blog you might be interested in hearing.
  Either way, great blog and I look forward to seeing it grow over time.

 183. Hi, I do think this is an excellent website. I stumbledupon it 😉
  I may come back once again since i have bookmarked it.
  Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and
  continue to help others.

 184. What i do not understood is actually how you’re no longer actually a lot more well-liked than you
  might be right now. You are so intelligent. You recognize thus considerably in the case
  of this matter, made me personally consider it from so many numerous angles.
  Its like men and women aren’t involved until it’s something to accomplish with Woman gaga!
  Your individual stuffs great. Always deal with it up!

 185. My programmer is trying to convince me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the expenses.

  But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on various websites for about a year and am
  nervous about switching to another platform. I have heard fantastic things about blogengine.net.
  Is there a way I can import all my wordpress posts into it?
  Any help would be really appreciated!

 186. I was curious if you ever considered changing the structure of your blog?
  Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way
  of content so people could connect with it better.
  Youve got an awful lot of text for only having one or two images.

  Maybe you could space it out better?

 187. Having read this I believed it was really informative.

  I appreciate you taking the time and energy to put this informative
  article together. I once again find myself personally
  spending way too much time both reading and commenting.
  But so what, it was still worth it!

 188. Simply wish to say your article is as surprising.

  The clarity in your post is just spectacular and i can assume you are an expert
  on this subject. Well with your permission let me to grab your
  RSS feed to keep up to date with forthcoming post.
  Thanks a million and please keep up the gratifying work.

 189. My partner and I stumbled over here by a different web
  page and thought I may as well check things out. I like what I see so now i
  am following you. Look forward to going over your web page repeatedly.

 190. It is appropriate time to make a few plans for the future and it’s time to be happy.
  I’ve learn this submit and if I could I want to counsel you few fascinating things
  or suggestions. Maybe you can write next articles
  referring to this article. I desire to read even more issues approximately it!

 191. Does your site have a contact page? I’m having a tough time
  locating it but, I’d like to send you an email.
  I’ve got some suggestions for your blog you might be
  interested in hearing. Either way, great site and I look forward to
  seeing it develop over time.

 192. This is really interesting, You are a very skilled blogger.
  I have joined your rss feed and sit up for looking for more of your excellent post.

  Also, I have shared your website in my social networks

 193. Have you ever considered publishing an e-book or guest authoring on other websites?
  I have a blog centered on the same information you discuss and would really like to have you share
  some stories/information. I know my readers would enjoy your work.
  If you’re even remotely interested, feel free to shoot me an e mail.

 194. Howdy! Someone in my Myspace group shared this
  site with us so I came to give it a look. I’m definitely loving the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers!
  Excellent blog and fantastic design and style.

 195. I seriously love your blog.. Very nice colors & theme.
  Did you create this web site yourself? Please reply back as I’m attempting to create
  my own personal website and would like to know where you got this from or what the theme is called.
  Appreciate it!

 196. What’s Going down i am new to this, I stumbled upon this I have discovered It positively useful and it
  has aided me out loads. I’m hoping to give a contribution & assist different customers like its aided me.
  Good job.

 197. Greate article. Keep posting such kind of information on your site.

  Im really impressed by your blog.
  Hello there, You’ve done an excellent job.
  I’ll definitely digg it and for my part suggest to
  my friends. I’m confident they’ll be benefited from this site.

 198. I’ve been surfing online more than 3 hours today,
  yet I by no means found any attention-grabbing article like
  yours. It is pretty value enough for me. In my view, if all website owners and bloggers made excellent content as you did, the internet will likely be a lot more
  helpful than ever before.

 199. I feel that is one of the most significant info for me.
  And i’m happy reading your article. But wanna commentary on few basic things, The site style is perfect, the articles is actually excellent :
  D. Excellent job, cheers

 200. Hello, I think your blog might be having browser compatibility issues.

  When I look at your website in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has
  some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up!
  Other then that, superb blog!

 201. Greetings! Quick question that’s completely off topic.
  Do you know how to make your site mobile friendly?

  My site looks weird when browsing from my apple iphone. I’m trying to find a template or
  plugin that might be able to fix this issue. If you have any
  recommendations, please share. Thanks!

 202. Unquestionably believe that which you stated. Your favorite justification appeared to be on the internet the easiest thing to be aware
  of. I say to you, I definitely get annoyed while people consider worries that
  they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side effect , people can take a signal.
  Will likely be back to get more. Thanks

 203. Thanks , I have recently been searching for information approximately this subject for a long time and yours
  is the greatest I have came upon till now. But, what in regards to the conclusion?
  Are you certain about the source?

 204. Wow that was strange. I just wrote an extremely long
  comment but after I clicked submit my comment didn’t
  appear. Grrrr… well I’m not writing all that over again.
  Anyhow, just wanted to say excellent blog!

 205. Great items from you, man. I have understand your stuff prior to
  and you’re simply too fantastic. I actually
  like what you have obtained right here, certainly like what you’re stating and the
  way in which during which you assert it. You’re making it entertaining and you continue to take care of to
  keep it smart. I can not wait to read much more from you.
  This is actually a terrific site.

 206. Hey there! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine
  Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not
  seeing very good results. If you know of any please share.
  Appreciate it!

 207. Hi there superb website! Does running a blog similar to this require a lot of work?
  I have absolutely no understanding of coding but I was hoping to start my own blog soon. Anyhow, should you have any suggestions or tips for new blog owners please share.
  I understand this is off subject however I simply needed to ask.
  Kudos!

 208. You can definitely see your expertise in the work you
  write. The arena hopes for even more passionate
  writers such as you who are not afraid to mention how they believe.
  All the time go after your heart.

 209. Can I simply say what a relief to find a person that really understands what they are discussing on the net.

  You definitely understand how to bring a problem to light and make it
  important. More and more people have to read this and understand this side of
  the story. I was surprised that you are not more popular since you surely
  have the gift.

 210. Hi! I could have sworn I’ve been to this web site before but after browsing through
  many of the articles I realized it’s new to me.
  Regardless, I’m certainly pleased I stumbled upon it and
  I’ll be bookmarking it and checking back frequently!

 211. Hey there, I think your blog might be having browser compatibility issues.
  When I look at your blog site in Ie, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads up! Other then that,
  very good blog!

 212. I love your blog.. very nice colors & theme.
  Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you?

  Plz reply as I’m looking to construct my own blog and would like to find out where u got this from.
  kudos

 213. Hello there! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying
  to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.

  If you know of any please share. Appreciate it!

 214. Hey just wanted to give you a quick heads up and
  let you know a few of the images aren’t loading
  properly. I’m not sure why but I think its a linking issue.
  I’ve tried it in two different web browsers and both show the same outcome.

 215. Aw, this was an exceptionally nice post.

  Taking the time and actual effort to create a superb article… but what can I say… I hesitate a whole lot
  and don’t seem to get anything done.

 216. Thank you for any other excellent post. The place else may just anybody get that kind of information in such an ideal method of writing?
  I have a presentation subsequent week, and
  I am at the search for such info.

 217. Hi there! This blog post couldn’t be written much better! Looking through this post reminds me
  of my previous roommate! He always kept talking about this.
  I am going to send this article to him. Fairly certain he’ll have a great read.
  Thank you for sharing!

 218. You are so cool! I do not suppose I’ve truly read through something like this before.
  So good to find another person with a few genuine thoughts on this
  subject matter. Seriously.. many thanks for starting this up.
  This web site is something that is required on the web,
  someone with some originality!

 219. Excellent post. I was checking continuously this blog and I am impressed!
  Very helpful information particularly the last part
  🙂 I care for such info much. I was seeking this
  certain info for a long time. Thank you and good luck.

 220. I am curious to find out what blog system you are utilizing?
  I’m experiencing some small security problems with my latest blog and I’d like to find something more risk-free.
  Do you have any recommendations?

 221. I get pleasure from, lead to I discovered just what I used to be
  having a look for. You’ve ended my 4 day lengthy hunt!
  God Bless you man. Have a nice day. Bye

 222. I just like the valuable information you provide for your articles.
  I will bookmark your blog and take a look at again here frequently.
  I am somewhat sure I’ll be told plenty of new stuff
  proper here! Best of luck for the next!

 223. Excellent beat ! I wish to apprentice while you amend your
  website, how can i subscribe for a blog web site?

  The account helped me a acceptable deal. I had been a little
  bit acquainted of this your broadcast offered bright
  clear concept

 224. I was suggested this web site via my cousin. I’m no
  longer certain whether this publish is written by him as no one else
  know such exact approximately my problem. You’re incredible!

  Thanks!

 225. Hey I know this is off topic but I was wondering
  if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically
  tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something
  like this. Please let me know if you run into anything.

  I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 226. Wow that was strange. I just wrote an really long
  comment but after I clicked submit my comment didn’t appear.
  Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyways, just wanted to say fantastic blog!

 227. I am not sure where you are getting your info, but good topic.

  I needs to spend some time learning more or understanding more.
  Thanks for excellent information I was looking
  for this information for my mission.

 228. I do consider all the concepts you have offered in your post.
  They are very convincing and can certainly work. Still, the
  posts are too brief for starters. May you please prolong them a bit from subsequent time?
  Thanks for the post.

 229. With havin so much content do you ever run into any issues
  of plagorism or copyright violation? My website has a lot of completely unique content
  I’ve either created myself or outsourced but it looks like
  a lot of it is popping it up all over the
  web without my authorization. Do you know any techniques to help prevent content from being
  ripped off? I’d genuinely appreciate it.

 230. I’m really enjoying the theme/design of your weblog.

  Do you ever run into any internet browser compatibility issues?
  A handful of my blog readers have complained about my site not working
  correctly in Explorer but looks great in Chrome.
  Do you have any ideas to help fix this issue?

 231. Have you ever considered creating an e-book or guest authoring on other blogs?
  I have a blog centered on the same information you discuss
  and would love to have you share some stories/information. I know my readers would enjoy
  your work. If you are even remotely interested, feel
  free to shoot me an e-mail.

 232. Hi there! This post couldn’t be written much better!

  Looking at this post reminds me of my previous roommate! He
  continually kept talking about this. I am going to send this information to him.
  Pretty sure he’s going to have a good read. I appreciate you for sharing!

 233. I am extremely impressed along with your writing abilities as neatly as with the layout to your weblog.

  Is that this a paid subject or did you modify it your self?
  Anyway stay up the excellent quality writing, it is uncommon to look
  a nice blog like this one these days..

 234. Somebody necessarily assist to make critically posts I would state.
  That is the very first time I frequented your web page and
  thus far? I surprised with the research you made to make this actual publish extraordinary.
  Excellent job!

 235. Fantastic post however I was wanting to know if you could
  write a litte more on this subject? I’d be very grateful if you could elaborate a
  little bit further. Many thanks!

 236. Thanks a lot for sharing this with all of us you really recognise what you are
  speaking about! Bookmarked. Please also talk over with my site =).
  We could have a hyperlink trade agreement among us

 237. Hello are using WordPress for your site platform?
  I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own. Do you need
  any html coding expertise to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

 238. Unquestionably imagine that which you stated. Your favourite justification seemed
  to be on the web the simplest thing to understand of.
  I say to you, I definitely get annoyed at the same time as other folks consider
  issues that they just don’t recognise about. You controlled to hit the nail upon the highest as neatly as
  defined out the entire thing with no need side-effects , other people could take a
  signal. Will likely be back to get more.
  Thank you

 239. Greetings from Los angeles! I’m bored at work so I decided
  to browse your website on my iphone during lunch break. I love the info you
  present here and can’t wait to take a look when I get home.
  I’m shocked at how quick your blog loaded on my phone ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, awesome blog!

 240. Helpful information. Fortunate me I found your web site by accident, and I’m shocked why
  this accident didn’t took place earlier! I bookmarked it.

 241. always i used to read smaller articles which also clear their motive, and
  that is also happening with this piece of writing
  which I am reading here.

 242. Great blog! Is your theme custom made or did you download it
  from somewhere? A design like yours with a few simple tweeks would really make my blog jump out.

  Please let me know where you got your theme. Appreciate it

 243. I was suggested this website by my cousin. I’m not sure whether this
  post is written by him as no one else know such detailed about my difficulty.
  You are amazing! Thanks!

 244. If you are going for most excellent contents like me, only go to see this web site every day since it provides feature contents,
  thanks

 245. Fantastic website. Plenty of helpful information here.
  I’m sending it to some pals ans additionally sharing in delicious.

  And naturally, thank you for your effort!

Leave a Reply

Your email address will not be published.